Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

cımcıme ben de sıkıldım..karnınmı ac kıs oglen yımeegını yemednmı dahaaa?? yoksa yedındemı acsın...

kıslarrr bizde bu topiciği yeni nesile devredebilcezmi bizde geçebilcezmi ceyizimize neler aldık diye evlilik listelerimizi olusturabilcezmi mafoldumben

tatlım bu gıdişle bu topık devir felan olmadan kaybolack .baksana kımse yok :)

evetttt bigün cok yogun oluyo bigün geliyo kimsecikler yok....bazen yeni yeni bekarlar yeni arkadaslar geliyor geliriz geliriz diyolar ertesi günü kayboluyorlar klava: artık ne olur bilemem lmaz: biz götürcez heralde yine sırnaşık şey

Hiç korkmayın arkadaşlar ben bu topicin demirbaşlığına talibim..Kimse yoksa ben olurum:lepi:

he bende geldim işte bende demirbaş olabilirm...
Sürekli gelip gidiyorum kimsecikler yok...
Meryemcim Düzceli deelim ama gittim gördüm çok beğendim teyzem var orada hatta bi ara taşınmayı bile düşündük...

bendeniz sendemi tasarımcısın yav tasarımcılara karşı bir sempatim var hep istediğim ama olamadığım meslek ((

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
GulPembe

misafirlerimiz bile var ama kimse bişeyler yazmıyo

bendeniz ne üzerine calısıyorsun merak ettim bende tasarımcıyımda

Günaydın arkadaşlarrrrŞeniz

Nasılsınız bugün...Haftanın ortasını getirdik.Hayırlısıyla sonuda bi gelsee
delikafadulden

gününüz aydın olsun bendeniz,kararsız,gülpembe,cimcime,pırlanta,özlem veeeeeeeeeeee aklıma gelmeyen diğerleri..............
kısalr bu aralar bızım ıslerde ıyıce kotuye gıdıyo,bunu KK ya sık takılabılmemden de anlayabılırsınz..sıkıntıdannn uff keşke işler olsa da arada buraya kaçıo olsamm................
nysee nasılsınız bakım??

Günaydın kızzlaar Bendeniiiz bende makine ressamıyım yav...
Nerde çalışıyosun sen (yapmak istediğim meslek ama yapamadığım meslek)

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,demek pıknık iptal,,ya ben dıorumkı bole pkınıgımsı bırsey bız kendı aramzda duzenlyelım..pıknığımsı bırseymııı dıyıp guluosnz sımdı dımı :))) ya hanı açık hava gıdıyosunuz mangalla pişmiş etler onunuze gelıo felan yaaa hanı bole bu tarz birşey olsun dıorum ben malum kene olayları var çok fazla YERle bir olmayalım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…