ay ben hep en küçüğüm ya her topikteben evde oturmayı hiç sevmiyorum valla ben ankarada kalıyorum sürekli okulda burda arkadaşlar gidince okul bitip çekilmez oluyo
farkındayım ya herkes aynı şeyi diyo bida bulamazsın bu yılları falan biz de kıymetini bilmeye çalışıyom seviyom okşuyom yıllarımı
dilciyim yine olsa yine seçerimseviyorm ya bölümü hocalar iyi çok sıkmıyolar inşallah ilerde de işe girip kendi paramı kazansaydım ...
agh yle yurt dışına gitmek istedim ama bu sene nasip olmadı macaristan, romanya falan olacaktı olursa ben istemedim ya gidince nispeten daha iyi yerler istiyorum, seneye için uğraşcam bakalım hayırlsı...
bu arada herkese selam, beni tanımayanlar mutlaka vardır aranızda kızlar meyro ben de Mermaid le adaşız :)) herkes nasıllar
yorgunum ben biraz temizlik ne yaptık...
hımmm topiğe yeni bekarlar geliyor sonra kaybolmayın haaa
papata kaçlısın sen. benden de mi küçüksün :))
21 yaşındayım 88 li oliyur-tatlicadiarzu-
bende 87'liyim. :dilcikar:
Selam kızlarrrŞeniz
Bende bekarımm sevgilim bile yokkk:gitme:
en kart ben mi oluyorum bu durumda -tatlicadiarzu-
84lüyüm
84lüyüm
ohh beee bendeniz bendensin...
Psikolojim bozuluyodu şu gacıların sevgili maceralarını okumaktan...
HEP DESTEK TAM DESTEK tuttum bu lafı :lepi:
bende 84 lüyüm hiç üzülmeee :lepi:
Selam kızlarrrŞeniz
slm kızlaar işte geldim burdayım
hoşgeldiniz yeni arkadaşlar...
84lüyüm
Selam kızlarrrŞeniz
slm kızlaar işte geldim burdayım
hoşgeldiniz yeni arkadaşlar...
bende 84 lüyüm hiç üzülmeee :lepi:
selenaycım bekarsın ama en azından sevgilin var ya ben senağlama
mrb bendenız,kız sen cımcımenın dıger topıgındekı bendenız mısn?Selam kızlarrrŞeniz
kart mı dedı bırılerı..ben 83 lüyüm emmeeeeee hıc kart felan demıom kendıme taş gıbıyım taşşşşşşşbende 84 lüyüm hiç üzülmeee :lepi:
gorende her gun her an sevgılı muhabbetı yapıos sancak naniknanik nyse destekcın cıktıı bak sefgılısı neyım yokmus onunda..nan esra ben acıktummmmmmmmmmohh beee bendeniz bendensin...
Psikolojim bozuluyodu şu gacıların sevgili maceralarını okumaktan...
HEP DESTEK TAM DESTEK tuttum bu lafı :lepi:
hee yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 nan manyak cımcıme sevgılısı bugun olan yrn olmyabılır bızımde garantımz yok yaneee.............ya aksm üşenmessem eger aldıgım elbıseyı gıyınıp cekınıp gondercm düğünde olurmu dıye bakarsınz olar mı????????selenaycım bekarsın ama en azından sevgilin var ya ben senağlama
merhaba kızlar kısa bir aradab sonra tekrar burdayım nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?