Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

iyiyiz cnm bır daha yazdrma bana bı sayfalık gecmısı oku yeter...........ya valla bende bı tatıl ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaa..agustos 15 de alanyaya gıtcem kuzenle dıger bır haftamda ne yapsam bılmıyorummmmmmmmm

neyi okucam??
aman simdi kim okucak hepsini... kaydirigubbakcemile3

eeeeeeeeeeeeeee....... anlatin bakemm.. ya ben diyete fln basliyamadim ...cimcime 2 kilo vermis bile yaaa... mafoldumben

Nan asıl sen nerdesin özlem hanım hesap ver bakiim...
Haber vermeden nerelere kaçtın...
Ya burcunun kuzeni vefat etmiş çok üzüldüm yaa...

ayyy gülpembissimmmm slmmm kizzz ..hele sükür yaaa...

ben geldim herkes dagildi :umursamaz:

Nan asıl sen nerdesin özlem hanım hesap ver bakiim...
Haber vermeden nerelere kaçtın...
Ya burcunun kuzeni vefat etmiş çok üzüldüm yaa...

askitom sorma yaa... cuma günü izin almamla basladi hersey.. :lepi: gezdim gezdim gezdimm bugünde yorgunluktan ise gidemedim kafamçokkarıştı

gezmekten kk yi unuttum yaf... ama dün aklimdaydii .. dedim bizim kizlar sincik neler neler konusuolardir ve ben yokummmmmmm :umursamaz:
ama sincik burdaymmmm yikilmadim ayaktayim laelaelaelaelae
vallah hala uykuluyum yaaa sositososito oyzden biraz sacmalayabilirim yaneee kendime gelene kadar...

okudum 2 kilo vermisin.. :icecream: aferin saaa.... opuyorumnanaktan

ya pembişim belki sen bilmezsin Burcums arkadaşımız vardı düğer bi topicte buluşmada ben görüşmüştüm kendisiyle...

kizlar kendinize iii bakin öptüm hepniziii görüsrz yine...

ben biraz carsiya cikcammm..... madem ise gitmedim tadini cikarayim dimi ama.... zemuszemusopuyorumnanaktan

olemı neden vefat etmıs,uzuldum Allah rahmet eylesınn....ozlem bencede yanı kıs resımını koydun sen enelredesn ,konudan topıkten kopuk bu kıs ya:)

ya pembişim belki sen bilmezsin Burcums arkadaşımız vardı düğer bi topicte buluşmada ben görüşmüştüm kendisiyle...

Gülpembe görüşmeye gitmişsin. umarım hayırlı haberler alırsın....

yok kıs biliom burcuyu bende bulustum onunla neden vefat etmişki üzüldüm ALLAH rahmet eylesin.....

evet pırlanta iş görüşmesine gittim hayırlısı artık bakalım beklicez Şeniz

slm kızlaaar

bende şimdilik bekar bir bayan olarak aranıza katılabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…