- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulpembıs daha gorusmemısler sevgılısı geock dıe alısverıs yapmıs................sızınn ne bellı oluo cuma gunu..........
kıs supurgelı benım yazımdan alıntı yapmıssn ama gulpembe yazıooo baslıkta aa aa cok ılgınc naptn kıs ole corba ettın ortalıgı ;:))))))
ne sonu tatlımm senin bi problemmi var erkek arkadaşınlaaaa
bu arada süpürgeli cadımm hoşbuldum saol :)
ne konusalımmm.....ya kıslar ben 2007 yılında bu sıteye uye oldum ama sadece ole bı uyelıgm vardı son bır aydırda bole sureklı takılıorum noluo ya harbı alıskanlık yapıo snrsam
cnm dıyetteyımdeee mafoldumben koca bı kıçım vardaaaaa![]()
hepimizde poposu büyük hatunlarız yanii
hehe ne güzell :))))
sende mı popozedesın kaydirigubbakcemile3
kızlar bende geldimmm
hoşbuldum bende ben geldim herkes gitti sandım...
yazarlar onlarda şimdi
başka bölümlere bakıyorlardır canım
günaydın kıslar nasılsınız dün gece iyi uyuyabildniz miben yazıları tersten okumayı seviyorum heralde.....erkek arkadasımla sorun değil işyeri ile kapanmaya dogru yol alıyorda onu bekliyo....hakkattan site cok büyük bi alıskanlık yapıyor ben bu ceyiz topiciğine takıldım ondan sonrada bırakamadım bidaha...mermaidciğim o kıc bize ALLAHın lutfu tüm dünya erkekleri öle bi kıcdan hoslanıyo armut vucut akdeniz tipi kadınıyız biz :lepi:
gunaydın hanımlar!!!!!! valla ben rahat uyudum çok şukur,6.5 da uyandım yarım saat yuruyus yaptm ıse gelırkn sımdıde kahvaltımı yapıorum..o kıç lütuf evet ama sende yokkı benımkı daha çokkkk...allah tan erkek arkadsm da kalçayı eccük sever hehehe..... yanı kalça severm demedıde,kalçasız kadını sevmem dedı![]()
hepimizde poposu büyük hatunlarız yanii
hehe ne güzell :))))
kızlar bende geldimmm
mafoldumben
mafoldumben
mafoldumben
kızlar ya o popodan bende yok of ya off. Allahın gücüne gitmesin ama vücut tipim hiç güzel değil ya hiç beğenmiyorummafoldumben popom küçük bacaklarım ince. kocaman göğüsler geniş omuzlar sarkmış göbek. Keşke armut gibi tipim olsaydı ya... Poposu benden büyükler zayıf duruyor haliyle. üstüm keşke keşke keşke küççüükk olaydılmaz:
kız biz popomuz var diye üzülüyoruz sende yok diemiii :)))
allah iyiliğini versin seninnlmaz:
bikerem büyük göğüs iyidir hemm
ayrıca ince bacaklarda elbisenin altından hoş durur
popişide kafana takma evlenince kilo alınca o da olur kaydirigubbakcemile3
kızlar bende geldimmm
mafoldumben
mafoldumben
mafoldumben
kızlar ya o popodan bende yok of ya off. Allahın gücüne gitmesin ama vücut tipim hiç güzel değil ya hiç beğenmiyorummafoldumben popom küçük bacaklarım ince. kocaman göğüsler geniş omuzlar sarkmış göbek. Keşke armut gibi tipim olsaydı ya... Poposu benden büyükler zayıf duruyor haliyle. üstüm keşke keşke keşke küççüükk olaydılmaz:
hoşgeldin....
günaydın arkdaşlar
mafoldumben
mafoldumben
mafoldumben
kız biz popomuz var diye üzülüyoruz sende yok diemiii :)))
allah iyiliğini versin seninnlmaz:
bikerem büyük göğüs iyidir hemm
ayrıca ince bacaklarda elbisenin altından hoş durur
popişide kafana takma evlenince kilo alınca o da olur kaydirigubbakcemile3
pantolon 38 beden - üst 40-42 nekadar orantısız... bi sihirli deynek değse keşke... bedenimin altını seviyorum üstünü sevmiyorum :sinifsinif: