günaydın günaydın günaydınnnkaydirigubbakcemile5günaydın arkdaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın günaydın günaydınnnkaydirigubbakcemile5günaydın arkdaşlar
burdayız cnm Hoşgeldın sefalar getırdın ,nasılsın ıyımısn?hoşbuldum bende ben geldim herkes gitti sandım...
günaydın arkdaşlar
osgeldin özgehakan.....kıs pırlanta allah iyiliğini versinlmaz: herkesin bi güzellği var bence sende cok şirinsin:1hug:
benimde kalçam bacaklarım iyi zayıfım ama kollarım kalın ya. istersem 30 kilo olayım onlar hep kalın:sinifsinif:
burdayız cnm Hoşgeldın sefalar getırdın ,nasılsın ıyımısn?
gunaydın hemşonabr?nslsn dunden berı
evet cnm ıkı tıp var turkıyede ustu genıs altı ınce olanalr bıde benm gıbı altı genıs ustu ınce olanlar...alısverıse gttgmde (eğer kış ise)pantolon alıcm dıorum 36 mı 38 mi dıo kadın.....bende 40 dıınce ınanmazlardııı sora tabı montumu cıkarınca kadındakı hareket şu : hmmmmmmmmm evettt hemen getırıyım 40 bedenı kaydirigubbakcemile3 :roflol:
eskişehirde okuyorum ben daha bitirmeme 2 yıl var. erkek arkadaşımda okuyor. bekle bekle bekle yapılacak bişey yok ki. oku oku bitmez okul...mafoldumbenözgehakan sen neden bekarsın hala? nerde oturuyorsun?
eskişehirde okuyorum ben daha bitirmeme 2 yıl var. erkek arkadaşımda okuyor. bekle bekle bekle yapılacak bişey yok ki. oku oku bitmez okul...mafoldumben
evet cnm ıkı tıp var turkıyede ustu genıs altı ınce olanalr bıde benm gıbı altı genıs ustu ınce olanlar...alısverıse gttgmde (eğer kış ise)pantolon alıcm dıorum 36 mı 38 mi dıo kadın.....bende 40 dıınce ınanmazlardııı sora tabı montumu cıkarınca kadındakı hareket şu : hmmmmmmmmm evettt hemen getırıyım 40 bedenı kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ttalım saol iyiym sen ansılsın dün akşam yorucu geçti alyans dı nişan kıyafetiydi derken , yaa aslında alyansımıda kıyafetide burda buldum ama birde ist baksam mıki yoksa hiç kafamı karıştırmasam mı ki ne dersiniz
:roflol: :roflol: bazen bedende bulamıyorsun peki kıslar kotta kac beden giyiyorsunuz üst tarafta kac beden giyiyorsunuz peki
öylemııı dun mu yaptın alısverısı,erkek arkadasnda geldımı tek basına mı yaptın=?eger begendıysen aldıklarını içine sındıyse kafanı karıstrma tabı ama yok aslında pek sınmedı dıosan bırde gel burda bak.....ttalım saol iyiym sen ansılsın dün akşam yorucu geçti alyans dı nişan kıyafetiydi derken , yaa aslında alyansımıda kıyafetide burda buldum ama birde ist baksam mıki yoksa hiç kafamı karıştırmasam mı ki ne dersiniz
eskişehirde okuyorum ben daha bitirmeme 2 yıl var. erkek arkadaşımda okuyor. bekle bekle bekle yapılacak bişey yok ki. oku oku bitmez okul...mafoldumben
ben kotta 27 giyiyorum üst 36 bazen 38 ama işte kollarımı çok sorun ediyorum. aslında kimse farketmiyor. bide erkek arkadaşım tutunca kolumdan hemen kaçıyorum. ne böyle tombiş tombiş demesin.
en güzell yılların özgecim işe basladıgında okulunu cok arıcaksın ben öleyim okulum bitsede işe girsemde calıssam diyodum al işteyim ama okul yıllarımı cocuk oldugum yılları cok özlüyorum uzat uzatabildiğin kadar okulu senağlamasenağlama
ben kotta 27 giyiyorum üst 36 bazen 38 ama işte kollarımı çok sorun ediyorum. aslında kimse farketmiyor. bide erkek arkadaşım tutunca kolumdan hemen kaçıyorum. ne böyle tombiş tombiş demesin.
öylemııı dun mu yaptın alısverısı,erkek arkadasnda geldımı tek basına mı yaptın=?eger begendıysen aldıklarını içine sındıyse kafanı karıstrma tabı ama yok aslında pek sınmedı dıosan bırde gel burda bak.....
ya bak aklıma ne geldı..bolu da kır düğünü mekanları var mı????
eskısehırmı ogrencılıgımn bı kısmının gectıgı yer...çok osledım yazın arkadasım gormeye gtcem ama..bılecıkte okumustm ben ama bı ayagam eskısehirdeydı....