- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
supurgelı cadı sesın cıkmıo emmeee senınde resımelrını beklıos hatta bende yrn yenı resımelr eklerım belkııı
kararsız senın dugun ne zmn?
kızlar kullanıcı panelindeki o itibar puanları size verilen + puanlar oluyo adı da rep :))
hani mesajlarımızın sağ üst köşesindeki terazi resmi varya oraya basılıp puan veriliyo
eksi puan vermek istiyosanız alttakini işaretliyosunuz öyle işte.
huhu kıslar ordamısınız
cimcimede var onun resimlerinide bekliyozzze
eeeeevetttttttttttt ben onu gordum ama gercı gormyenelr var ama yınede koysun valla fena olmaz:)
askınmı kızıyorrr,askınızamı anlatıosunz benmkı valla KK neyım bılmıo hersyeı anltmk zorundamım cnm ozellıkle anlatmam<lık yapmıorm ama özellıklede anlatmadm..avatardakı benım evetyeni geldim bende topiğe=) çayımı içtim geldim
aşkım kızıyor resmimi koymama,mermaid avatardaki sensin dimi
ıns cnm hayırlısı olsn gusel haberlerını beklıoruz hmm ayrıca sende resım koyabılırsn fena olmas yanıtatlım benim düğün büyük ihtimalle 1 sene sonra olur hele şu nişanı bir atlatalımda opuyorumnanaktan
gülpembe hoşbulduk canım
aaaaa bılmıodummmmmmmmmm benım yorumumu okuyan bana puan verıo olemı..pekı puan verenın kım oldugunu goruosmukızlar kullanıcı panelindeki o itibar puanları size verilen + puanlar oluyo adı da rep :))
hani mesajlarımızın sağ üst köşesindeki terazi resmi varya oraya basılıp puan veriliyo
eksi puan vermek istiyosanız alttakini işaretliyosunuz öyle işte.
huhu kıslar ordamısınız
ben burdayımmmmmmmm lülülülülülü
hosgeldn frezya nasıılsnn,cok sık gırmıosn sen snrsam degıl mı?
umranıyemı :1ninca: ordamı oturuosun .orda oturuosan neresınde?yok tatlımm çok giriyorum aslında ama bugün yoktum
ümraniyeye gittim alışveriş yapmaya
erkek arkadaşım geliyorda ona bi kaç bişey baktım
o yüzden yoktum kk da :)
sizler nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz görüşmeyelii
nasılsınız kıslar günleriniz nsıl geçti
güzeldi ama çok sıcaktı yanasılsınız kıslar günleriniz nsıl geçti
hg frezya nasılsınkızlarr bende geldimmmm
askınmı kızıyorrr,askınızamı anlatıosunz benmkı valla KK neyım bılmıo hersyeı anltmk zorundamım cnm ozellıkle anlatmam<lık yapmıorm ama özellıklede anlatmadm..avatardakı benım evet
evet cnm biliyor bu siteyi üye olmak için bile sordum,herşeyimi danışırım o da danışır birbirimizden izin alırız
resmin çok hoş :1hug: