Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

aslında annem boşnak değil ama ben kumral yeşil gözlü beyaz tenliyim yani baba tarafına benziyorum

balıkesirliyim ben canım.boşnakça malesef ki bilmiyorum babam da konuşamıyor ama anlıyor.babaannem ben küçükken vefat etmiş o yüzden ona yetişemedim yetişseydim ondan öğrenirdim ama nasip değilmiş

olsun canım aa ne güzel balıkesirde boşnaklar..bandırma,erdek,erdek-ocaklarda
aşkımda geçen yıl bu zamanlar balıkesirde askerdii:asigim:

bandırma bize pek yakın sayılmaz canım.neyse iyi geceler ben yatıyorum opuyorumnanaktan

evet çoğu benm gibi başka topiğe kaçtı :dance:

gzll topicmiş ya

neden evlenmedime gelince : hepp tamm evlencemm derkenn başkasıı çıktı karşımaa onaa aşık oldum hoşlandım vs.. aklımdaa birisii varkende evlenmek istemedimmm .. en son evlenmek istedimdede ailemm istemedi ... 3 kere girişimde bulundum bizimkiler veto etti ondan sonrasıdaa zatenn boştuu ... onlar istedii bn istemedimm .. ve bölece evde kaldım su an bi ilişkim varr ama insan büyüdükçe evlilikten soğuyoo.. su ann düşünmüorumm .. ayrı eve çıkmak istiorumm kız arkadaşlarımlaa hayatımıı yaşamak istiorum ne evliliği

wayy aykırı gençlikkk:lepi:delikafadulden

diğer topicte de söylemiştim olsun bidaha söyleyelim iyiyim tatlım sen nasılsın?hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…