Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

meryemm seni emreye sikayet ederim bahhh.. kafami bozmaa haa...
derimkii "emre abeyy meyyrem fotosunu internetlere veriii millete gösteriiii :icecream:

:dilcikar:

10 dakka izin verin koyucam ama silicem cunku görmesini istemediğim insanlar var da oyuzden anlasıtkmı
tamam albummu yaptın?
meryemm seni emreye sikayet ederim bahhh.. kafami bozmaa haa...
derimkii "emre abeyy meyyrem fotosunu internetlere veriii millete gösteriiii :icecream:

:dilcikar:

ya kızımm ben onu sadece arkadslarım gorebıleck sandıydm meğersem herkesler goruomus,nasıl sılınıokı bu meret

tamam albummu yaptın?

ya kızımm ben onu sadece arkadslarım gorebıleck sandıydm meğersem herkesler goruomus,nasıl sılınıokı bu meret

bende öyle biliyorum. albüm yaparken soruyor. sadece arkadaşlar görsün diye. onu işaretledim. o yüzden sadece arkadaşlarım görüyorum. cimcimenin neden göremediğini yazarken anladım :1rolleyes:

hııı arkadas olun cabuk bakıyım ...pırlanta ve cımcıme :P

ben yolladım bakalım :)))

ya benmkını Resimle & Albümler köşsesınde gormsutm ben şok şok olmuştum.................nasıl değişcemkiiiiiiii

ya ne dicem ilk başta sen o seçeneği işaretlememişmiydin?? yani sadece arkadaşlarım görsün seçeneğini. albümden tekrar o seçenek çıkar heralde.

yaw olmuyo 2 tane ekleyebildim ikiside gri tonlarında 5 tane kaldı tek yükleme yaptııgm halde olmuyo

ben yorumumu yaptim :lepi:

ya benide sincik gaza getirdiniz haa...
ama ben isyerindeyim burda resmim yokki.. acep Face'den alip yüklüyebilirmiyim??

cok tesekkürler kıslar yorumlarınız için :utangac: net yavas heralde yüklemiyo yarın sabah bi daha denicem.... kıs mermaid buldunmu albümü düzenleyi secersen orda var düzeltme sansın

kıslar ya alakası yok ama bu ıtıbar puanları ne,kullanıcı panelını acınca goruyorum ve bazı msjlar cıkıo toıklerde yaptgm yorumlrdn felan

Back