Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

SEN BENıM EN KIYMETLıMSıN
EN GÜZEL VAZGEÇıLMEZıMSıN
SEN BENıM EN KIYMETLıMSıN
SEVMEKLE BıTMEYENıMSıN
SEN BENıM HAKıKATLıMSıN
EN DERıN EN ıÇıMDESıN
SEN BENıM EN GÜZEL DERDıMSıN

kıslar kenan dogulunun yeni kasedinden bi parca

merhaba kızlar ... aslı ben ıstanbuldan

hoşgeldin adaşım :)

aslı hosgeldn
pırlanta bılmıyorum cnmneden ama sana cok kaynadım ve bole cok seker goruyorum senı ne bılımmm :)

:1hug: duygular karşılıklı valla :)) (bu arada resim albümü oluşturdum şişko pirlanta koyucaktım albüm adını vazgeçtim)

ayyy.. deminn bi adam geldi elinde Gül vardii .. dediki Özlem hanim kim diye sordu bende benim dedim.. bu gül size dedi yaaaaaaaaa...
ayyy karti vardi icinde okudum.. aynen su yaziorrr:

Seni cok seviyorum askimm affet benii....

ayyhhhhhhhhhhh.... cok heyecanliyim kizlar yaaa.. elim ayagim birbirine dolandii..

ay süper yaa :)) arada böle jestler çok güzel oluyor. keşke kavgalarda olmasa dicemde demim saygıyı kaybetmedikçe onlarda tuzu biberi işte... ama düşünceliymiş helal olsun...

SEN BENİM EN KIYMETLİMSİN
EN GÜZEL VAZGEÇİLMEZİMSİN
SEN BENİM EN KIYMETLİMSİN
SEVMEKLE BİTMEYENİMSİN
SEN BENİM HAKİKATLİMSİN
EN DERİN EN İÇİMDESİN
SEN BENİM EN GÜZEL DERDİMSİN

kıslar kenan dogulunun yeni kasedinden bi parca

sozler ıııymıs ama ıkı sarksını dıneldm ıgrenc hele bırısnın adı SALAK salak dıye sarkımı olur yaaa

gülpembe.. o dedigin kisi hakkinda dedikodu yapmaya degmez :))) bosver parmaklarimizi baska seylere yoralim... hihihihi...

ayy yaz tatili gelsede Türkiyeye gitsemmm...

hoşgeldin adaşım :)

:1hug: duygular karşılıklı valla :)) (bu arada resim albümü oluşturdum şişko pirlanta koyucaktım albüm adını vazgeçtim)

ay süper yaa :)) arada böle jestler çok güzel oluyor. keşke kavgalarda olmasa dicemde demim saygıyı kaybetmedikçe onlarda tuzu biberi işte... ama düşünceliymiş helal olsun...

evet ama kalbimi kirmisti oyüzden bu jestii .. ee okadarda olsun yanii dimi... beni affet diye yalvario.. ben coktan affettimde.. :)) (söylemiom) az daha sürünsün.. :1ninca:

pırlantaa cok tatlısın bence sısko felanda dıyıp kendıne hakaret etme ..şükret cnmmm neleri var nelerıııı once sağıklıyıs ya hersyedn onemlısı o..ama cok şekersn gercktn..dun eklemıssn fotoları nıye solemedın ..sımdı gordum sne dııncee

sozler ıııymıs ama ıkı sarksını dıneldm ıgrenc hele bırısnın adı SALAK salak dıye sarkımı olur yaaa

evet ama kalbimi kirmisti oyüzden bu jestii .. ee okadarda olsun yanii dimi... beni affet diye yalvario.. ben coktan affettimde ama az daha sürünsün.. :1ninca:

olsun valla. bidahakine daha ayarlı olur inşallah...
ya sen böyle çiçek filan anlatınca benimde aklıma geldi.
yasin bana bir kere çiçek gönderdi onda da kavgalıydık ama hatalıydı.
o da çiçek yollamıştı işyerine. o da affet yazmıştı :))
Ay allahım ya üzüyolar sonra çiçek :delphin:

pırlantaa cok tatlısın bence sısko felanda dıyıp kendıne hakaret etme ..şükret cnmmm neleri var nelerıııı once sağıklıyıs ya hersyedn onemlısı o..ama cok şekersn gercktn..dun eklemıssn fotoları nıye solemedın ..sımdı gordum sne dııncee

ya dün dedim ya ben eklicem bende resim diye. onu diyince ekledim hemen. sonrada dedim acaba beni beğenmedilermi mafoldumben =)) teşekkür ederim valla sağolun gülünce yine biraz güzel oluyorumda somurtunca kimse görmesin valla o derece çirkin =))

pirlantaaa bende yorum yaptimmm.. delikafaduldendelikafadulden

teşekkür ederim bakim hemen :utangac:

Mannakk Pırlanta,ne beğenmemesı çookk tatlısn kendı kendıne yazmıs oynuosun kaydirigubbakcemile3 ben senın yazını gormedım hatrlamıyorum bı kac gun once eklerım tmm dedın de gununu bılemedm cnm..hem bırısı resım ekelynce uyarıda gelmıoo.....

neyıne eklemıon özlem hanım :kızgın: sankı facebook la buranın cok farkı var..aferın pırlanta medenı cesaretınden doalyı snaa..pembısle sız koymayın sakın haaa

ben buraya üye olali daha nekadar olduki sankim.. biraz daha güven gelirse eklerim..
hem sen niye merak ediiinn sankim görmedin benüü şakkıdı

ya bi git Özlem,neyını gormusum kıs ufacıcıkkkk bısey..buyuk foto farklı....korkaklar sızı.bu albume koyulan fotolar sılınmıomu

10 dakka izin verin koyucam ama silicem cunku görmesini istemediğim insanlar var da oyuzden anlasıtkmı

Back