- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar ... aslı ben ıstanbuldan
aslı hosgeldn
pırlanta bılmıyorum cnmneden ama sana cok kaynadım ve bole cok seker goruyorum senı ne bılımmm :)
ayyy.. deminn bi adam geldi elinde Gül vardii .. dediki Özlem hanim kim diye sordu bende benim dedim.. bu gül size dedi yaaaaaaaaa...
ayyy karti vardi icinde okudum.. aynen su yaziorrr:
Seni cok seviyorum askimm affet benii....
ayyhhhhhhhhhhh.... cok heyecanliyim kizlar yaaa.. elim ayagim birbirine dolandii..
SEN BENİM EN KIYMETLİMSİN
EN GÜZEL VAZGEÇİLMEZİMSİN
SEN BENİM EN KIYMETLİMSİN
SEVMEKLE BİTMEYENİMSİN
SEN BENİM HAKİKATLİMSİN
EN DERİN EN İÇİMDESİN
SEN BENİM EN GÜZEL DERDİMSİN
kıslar kenan dogulunun yeni kasedinden bi parca
hoşgeldin adaşım :)
:1hug: duygular karşılıklı valla :)) (bu arada resim albümü oluşturdum şişko pirlanta koyucaktım albüm adını vazgeçtim)
ay süper yaa :)) arada böle jestler çok güzel oluyor. keşke kavgalarda olmasa dicemde demim saygıyı kaybetmedikçe onlarda tuzu biberi işte... ama düşünceliymiş helal olsun...
sozler ıııymıs ama ıkı sarksını dıneldm ıgrenc hele bırısnın adı SALAK salak dıye sarkımı olur yaaa
evet ama kalbimi kirmisti oyüzden bu jestii .. ee okadarda olsun yanii dimi... beni affet diye yalvario.. ben coktan affettimde ama az daha sürünsün.. :1ninca:
pırlantaa cok tatlısın bence sısko felanda dıyıp kendıne hakaret etme ..şükret cnmmm neleri var nelerıııı once sağıklıyıs ya hersyedn onemlısı o..ama cok şekersn gercktn..dun eklemıssn fotoları nıye solemedın ..sımdı gordum sne dııncee
pirlantaaa bende yorum yaptimmm.. delikafaduldendelikafadulden
neyıne eklemıon özlem hanımsankı facebook la buranın cok farkı var..aferın pırlanta medenı cesaretınden doalyı snaa..pembısle sız koymayın sakın haaa