Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

offf tüm gün oturuyom iş yok ve cok sıkılıom bana bikaç site adı vereyinde dolanayım

Temelın hıc evlenmemıs kızı ölüyor ve temel mezar taşına sunalrın yazılmasını ıstıyor:bakire doğdu bir döne,bakire yaşadı çok sene,bakire öldü fakire,temel kizi fadime...........Mezarcı bu yazıyı cok uzun buluyor veeeeugrasmamak ıcın sunalrı yazıyor :TEMEL KıZı FADıME,AÇıLMADAN ıADE :)))))))))))))))))

olsun cnm eyüpte oturuyorum 21 yasındayım 22 ye gircem 1 ay sonra

yaşıtız senle kardeş...

sigara içen varmı aranızda şakkıdı

sigaradan nefret ederim ve bütün tanıdıklarım içer. annem babam sevgilim...

supurgelı cadı = eyupppppppppp tamamm unutmam dahaaa
sen bırde pırlantaaaa kardesımızsnz bızımm ıkınzde cok sekersnzz
PEMBE sigara dedı öhöhöhöhöhö

sağol mermaid... ay çok sevindirik oldum ya :)) bu kadınlar kulubünü kim açtıysa iyi etmiş valla...

sırnaşık şeysırnaşık şey

konyalının bırının ınegı hastalanmıs.konyalı allaha dua etmıs.allah ım ınegım eger ıyılesırse 15 gun oruc tutacagım demıs.inek ıyılesmıs 15 gun oruc tutmus.16.gun sapasaglam ınek ölmüşşşşş.konyalı elerını acmış:AAllah ımbu garıp kulunu kandırdıgını sanma.ınegı kurbana sayarım,orucu da ramazandan duserım demıs :))))))))))))999

aa pırlanta yaşıtmıyız güzel sevindim

mermaid ben çalışmıyorum okulum bitecek son 2 sınavım kaldı gerçi bide yaz okulum var

kızlar ben çıkıyorum grş.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neolduu bılıyomusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ayyyhhh cok heyecanlandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neolduu bılıyomusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ayyyhhh cok heyecanlandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne beeeeeeeee,aklı sıra adrenalın yapack bızdeeeeeeeeee........nolduuuuuuuuuuuuu
sevgılın sana surprız yaptıııı ıs yerıne geldı :))))))))))))) şaka şaka takılıorm noldu kız

ayyy.. deminn bi adam geldi elinde Gül vardii .. dediki Özlem hanim kim diye sordu bende benim dedim.. bu gül size dedi yaaaaaaaaa...
ayyy karti vardi icinde okudum.. aynen su yaziorrr:

Seni cok seviyorum askimm affet benii....

ayyhhhhhhhhhhh.... cok heyecanliyim kizlar yaaa.. elim ayagim birbirine dolandii..

süper kısss ne romantik cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…