markete gitmek istiyorum çok üşeniyorum off ya kim giyincek gitcekilk defa üşeniyorum bir yere gitmeye
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
olsun cnm eyüpte oturuyorum 21 yasındayım 22 ye gircem 1 ay sonra
sigara içen varmı aranızda şakkıdı
supurgelı cadı = eyupppppppppp tamamm unutmam dahaaa
sen bırde pırlantaaaa kardesımızsnz bızımm ıkınzde cok sekersnzz
PEMBE sigara dedı öhöhöhöhöhö
Temelın hıc evlenmemıs kızı ölüyor ve temel mezar taşına sunalrın yazılmasını ıstıyor:bakire doğdu bir döne,bakire yaşadı çok sene,bakire öldü fakire,temel kizi fadime...........Mezarcı bu yazıyı cok uzun buluyor veeeeugrasmamak ıcın sunalrı yazıyor :TEMEL KİZİ FADİME,AÇİLMADAN İADE :)))))))))))))))))
begendmı bı tene daha gelıo bkle
kizlar bi konu acin sohbet edelim..
dedikodu yapalim...
konyalının bırının ınegı hastalanmıs.konyalı allaha dua etmıs.allah ım ınegım eger ıyılesırse 15 gun oruc tutacagım demıs.inek ıyılesmıs 15 gun oruc tutmus.16.gun sapasaglam ınek ölmüşşşşş.konyalı elerını acmış:AAllah ımbu garıp kulunu kandırdıgını sanma.ınegı kurbana sayarım,orucu da ramazandan duserım demıs :))))))))))))999
begenmemmi bekliyommmm :jeyyar:
aslında dedikodu ederikde sonra banlanmayalım biri var mermaid ve özlem anladınız siz onu :jeyyar:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neolduu bılıyomusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ayyyhhh cok heyecanlandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy.. deminn bi adam geldi elinde Gül vardii .. dediki Özlem hanim kim diye sordu bende benim dedim.. bu gül size dedi yaaaaaaaaa...
ayyy karti vardi icinde okudum.. aynen su yaziorrr:
Seni cok seviyorum askimm affet benii....
ayyhhhhhhhhhhh.... cok heyecanliyim kizlar yaaa.. elim ayagim birbirine dolandii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?