Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Kıs Öslem nerelerdesın ya sen .senınkıyle oyle cddımı kavga ettınız.noluyo sıze ya bu ara pek tartısır oldunuz nazar mı degdı.......

Cimcimecım senın ablan şanssızmış be canımm,onları ypatıkları deıl normal olan..ins bzımkıler ole olmaz..gercıı amaann yapmasınnlar yapmassalar cokta tın ama ınsan bıseler verılınce önemsendıgını hısseder.....

Başak benım ablama neler neler yaptık bohçada iğne oyalarından cıfter cıfter battanıye yanı herseyy çok çoktu keza evının ceyızı oyle gorenler bayılıoduu imrenıodu.....tek bırseyı unutmus annemler ,tuvalete terlikkk............bunu da laf ettıler bılıomusnzz yaa :S :S :S o zmn dedımkı ben kımseye bohca neyım yapmıcam yapmayanlar daha sanslı kızlar...............
kayınvalıdeye her anlamda neyı vermessenız eger verınce kıymetlı olursunuz ''aa bak ne ıyı yaptı yaaa'derler
ama hep yaparda bır kere yapmazsanız ,sızden kotusu olmas..benım ablamn evlılıgı bana cok ornek oldu ,deneyımlıyım yaneee :Psızınde bılgınız olsun

Kıs Öslem nerelerdesın ya sen .senınkıyle oyle cddımı kavga ettınız.noluyo sıze ya bu ara pek tartısır oldunuz nazar mı degdı.......

Cimcimecım senın ablan şanssızmış be canımm,onları ypatıkları deıl normal olan..ins bzımkıler ole olmaz..gercıı amaann yapmasınnlar yapmassalar cokta tın ama ınsan bıseler verılınce önemsendıgını hısseder.....

Başak benım ablama neler neler yaptık bohçada iğne oyalarından cıfter cıfter battanıye yanı herseyy çok çoktu keza evının ceyızı oyle gorenler bayılıoduu imrenıodu.....tek bırseyı unutmus annemler ,tuvalete terlikkk............bunu da laf ettıler bılıomusnzz yaa :S :S :S o zmn dedımkı ben kımseye bohca neyım yapmıcam yapmayanlar daha sanslı kızlar...............
kayınvalıdeye her anlamda neyı vermessenız eger verınce kıymetlı olursunuz ''aa bak ne ıyı yaptı yaaa'derler
ama hep yaparda bır kere yapmazsanız ,sızden kotusu olmas..benım ablamn evlılıgı bana cok ornek oldu ,deneyımlıyım yaneee :Psızınde bılgınız olsun

canikom sormaa bu aralar galüübaa cok büyük nazarlara geldükk..
boynumda kocaman bi nazarliklami gezsem naapsam..
hahaha kuzulara zil takarlar ya bende gendümee nazar takam... :roflol:

ayy insanları memnun etmek okadar zorki ablana onlar yaptı evet kimseye bişey yapmıcaksın kötükedihüso

Hayır Canım,

Yanlış bilgilendirme olmasın :1no2:

KK Kartına sahip olan arkadaşlar bu özellikten yararlanabiliyorlar Şeniz

tamam şeker teşekkür ederim..

keşke benimde önümde bir büyük olsaydı benden önce evlenen. ozaman yolu yordamı öğreniyosun.

canikom sormaa bu aralar galüübaa cok büyük nazarlara geldükk..
boynumda kocaman bi nazarliklami gezsem naapsam..
hahaha kuzulara zil takarlar ya bende gendümee nazar takam... :roflol:

nazarlardan korusun allah. Genelde bende arkadaşlarım olsun akrabalar olsun ilişkimi sorduklarında çok iyi gidiyo bi sıkıntımız yok falan gibisinden bişey diyince hep bizde kavga ederiz iki üç gün sonra. o yüzden nazara inanıyorum.

bende inanmaya basladim.. heleki ben cok gülünce basima mutlaka bisi geliyo yaaa...

ogün arkadsla disardaydikk.. aboovvv gülmekten koptuk yaa ... disardaydik..gezdik tozduk eglendik.. güle güle karnimiza agrilar girdii..
bende hatta arkadasa demistim.. "biz cok güldük vallah basimiza bisi gelmezse iyidir"

aradan 2 gün gecti ve ben tartistim.. acikcasi bekliyodumda... cünkü nezaman kahkalarla gülsem ardindan bi deprem oluyo anacimm.. bu nasil bisey anlamadim yaa.. gülmek haram bana :kızgın:

tamam şeker teşekkür ederim..

keşke benimde önümde bir büyük olsaydı benden önce evlenen. ozaman yolu yordamı öğreniyosun.

nazarlardan korusun allah. Genelde bende arkadaşlarım olsun akrabalar olsun ilişkimi sorduklarında çok iyi gidiyo bi sıkıntımız yok falan gibisinden bişey diyince hep bizde kavga ederiz iki üç gün sonra. o yüzden nazara inanıyorum.

evet cok haklısın ben de nezman iyi desem baslıyoz birbirimize girmeye oyuzden hep kötü diyorum :nazar: gözü olanın gözü cıksın :oklava:

bende inanmaya basladim.. heleki ben cok gülünce basima mutlaka bisi geliyo yaaa...

ogün arkadsla disardaydikk.. aboovvv gülmekten koptuk yaa ... disardaydik..gezdik tozduk eglendik.. güle güle karnimiza agrilar girdii..
bende hatta arkadasa demistim.. "biz cok güldük vallah basimiza bisi gelmezse iyidir"

aradan 2 gün gecti ve ben tartistim.. acikcasi bekliyodumda... cünkü nezaman kahkalarla gülsem ardindan bi deprem oluyo anacimm.. bu nasil bisey anlamadim yaa.. gülmek haram bana :kızgın:

:(( çok gülmek çok ağlamak iyi değil diyolar ya bu sebeplerden heralde. aman büyük kalıcı kavgalar olmasında. kavgalarda tuzu biberi işte. kavgadan sonra (eğer seviyeli olursa) daha bi çok bağlanıyor insan. ben öyleyim valla.

evet cok haklısın ben de nezman iyi desem baslıyoz birbirimize girmeye oyuzden hep kötü diyorum :nazar: gözü olanın gözü cıksın :oklava:

aminnnnnnnnn

HERKES OKUSUN LÜTFEN

Şimdi arkadaşlardan öğrendim. Bizde çalışan bir arkadaş var kaçgündür işe gelmiyordu. Bugün geldi. Hafta sonu köprü gişelerinden kız arkadaşı ile birlikte geçerken ufak bir çocuk ısrarla elinde bulunan ambalajı falan açılmamış sakızı okul masraflarım için satıyorum ihtiyacım var diyirek, kandırarak satmış. Bunlarda çiğnemişler. Kartal sapağına daha gelmeden arkadaşın gözleri kararmış kafasını dahi taşıyacak hali olmadan ancak sağ tarafa yanaşmış. Kız arkadaşı ile ikisi arabada sızmışlar. sonradan anlamışlar ki arkadan onları takip eden araba bunların arabasına geçmiş adamı arka koltuğa oturtmuş ve Başıbüyük ormanlarına götürmüş. Bütün paralarını arabanın bir çok parçasını ve en kötüsü kız arkadaşına tecavüz e dip gitmişler. Jandarma bunları bulduğunda hala sızmış duruyorlarmış. Kadın çıplak vaziyette. Ayıltmışlar. Jandarma bu gibi olayların son günlerde çoğaldığını ve yeni hırsızlık gasp ve tecavüz olaylarını bu şekilde işlediklerini bildirmişler. Görüyormusun dünyanın halini. Ağzımız açık kaldı. Arkadaşın kız arkadaşı bitmiş durumda. Ve adamları tabiki bulamıyorlar. Zaten hiçbirşey hatırlamıyorlar.

kızlar bunu herkesle paylaşmak istedim bana böyle bir mail geldi. Haberlerde de çıkmış sanırım. Gerçekmiş.

evet böyle biseyi bende duymustum ama el tokalasmayla..
ayni seyi el tokalasmayla yapiyorlarmis.. ve bide kartla..

siz siz olun sakin bir yabanciyla tokalasmayin derim.. ve kimsedende kart mart almayin..
ayyy ne durumlara düstük yaa... gittikce adilesiyorlar..

nan özlem diyete başladımya hergün yazıyomya bee...
Meryeme rapor veriyom...
Uyanda balığa gidelim...
Aslında öle sıkı bi diyet değil dün hiç ekmek yemedim çok kötü oldum bugün kendime salata ısmarladım onu bekliyomonu yicem

Pırlanta Allah bizi öyle ınsanlarla karsılastrmaz hıc ınş.

Özlem cımcıme dıyetını yapıo evet söluo bana asıl kaybolan sensın hayatummm.Msn dede yoksun

ay bu salata çok şişirdi yav yanında lavaş vardı azda ondan yidim cokacimcoook
Birden yemeyi bırakmak istemiyorum hasta olurum falan mazallah

lavas mı hmmm onun yerıne kepelı ekmek tercıh etseydn keske..ben bu sabah kıraz ıle kahvaltı yaptm ogle saatını zor bekledım baş agrısı oldu cok.sora oglende delı gıbı actım sulu kofte braz,bı tane mılfoy pasta,5-6 kasık sutlac yedım.
yedım valla yaa sbhtn berı dınamıklık sıfırın altında bendee :(

Back