Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydın kızçeleer...
Dün nefsimi yendim şimdi onun mutluluğunu yaşıyorum :)
Çok az yedim dün...
Bakalım bugün nolcek :))
TEBRIK EDIYORUM SENİ :lepi:
senağlamasenağlama kıslar az önce kötü bi haber aldım şirket kapanıyor galiba :bbo:

Aaaaaaaaaa nasıl yanı,,,pat dıyemı kapanıyor ,hani onceden hıcmı bısey solemıolardı,,,kesın kapanıomu

TEBRIK EDIYORUM SENİ :lepi:

Aaaaaaaaaa nasıl yanı,,,pat dıyemı kapanıyor ,hani onceden hıcmı bısey solemıolardı,,,kesın kapanıomu

bi arkadasımız konustu bi patronumuzla ne olcak diye oda planlarımız var sizinlede en yakın zamanda konuscaz demişler bakalım ne dicekler illaki kapatırlar iş yok maas yok 3 aydır para alamıyoz ki 4.maasımız bile geldi yane

bi arkadasımız konustu bi patronumuzla ne olcak diye oda planlarımız var sizinlede en yakın zamanda konuscaz demişler bakalım ne dicekler illaki kapatırlar iş yok maas yok 3 aydır para alamıyoz ki 4.maasımız bile geldi yane

Hadi ya :(( çok üzüldüm ama yinede bakalım gün doğmadan neler doğar. İnşallah hayırlı haberler verirler ya. Allah bi kapıyı kapatırsa başka kapı açar. Olumlu düşün gülpembeciğim. Kapansa bile daha sonra daha iyi iş bulursun belki.

Hadi ya :(( çok üzüldüm ama yinede bakalım gün doğmadan neler doğar. İnşallah hayırlı haberler verirler ya. Allah bi kapıyı kapatırsa başka kapı açar. Olumlu düşün gülpembeciğim. Kapansa bile daha sonra daha iyi iş bulursun belki.

Amin cok tesekür ederim hayırlı haberleri bekliyom işte herseyde bi hayır vardır Şeniz

Çilekçım ya kımse yoktu bende cıktım akşam, yattım.Ztn saat 11 oldu mu benımkıler gelıo.bide yatar vazıyette laptoptan gırınce nete bu durum ıkıye katlanıo tabı :))
.

tmm cnm sorun değil :1hug:bende çıktım zaten fazla durmadım

aynı bnm durum :roflol:

ee kızlar günaydın nasılsınız?opuyorumnanaktan

gülpembe hakkında hayırlısı olsun..nolcek bu ulkenın halı nolcek ne zmn geccek bu krızz :(

mucize
Hoşgeldın mekanımıza

iyiyiz Çilek, sen napıosun..sen ıstanbulun neresndeydn?

gülpembe hakkında hayırlısı olsun..nolcek bu ulkenın halı nolcek ne zmn geccek bu krızz :(

mucize
Hoşgeldın mekanımıza

iyiyiz Çilek, sen napıosun..sen ıstanbulun neresndeydn?

iyiyim canım biraz takılayım dedim çıkıp sgk ları yapmam lazım -tatlicadiarzu-
ben İstanbul Maltepe deyim bilir misin? Hani Bostancı yanı

iyiyim canım biraz takılayım dedim çıkıp sgk ları yapmam lazım -tatlicadiarzu-
ben ıstanbul Maltepe deyim bilir misin? Hani Bostancı yanı
bılmem mı kıs ısyerım dudulluda :P

Hoş buldum Şeniz

mucızecım kımsın nerdnsın bekarlık durumları neler???
bu arada profıl resmındekı senmısın..çok hoş bı hatun goruyorum da orda ben :1rolleyes:

mucızecım kımsın nerdnsın bekarlık durumları neler???
bu arada profıl resmındekı senmısın..çok hoş bı hatun goruyorum da orda ben :1rolleyes:

Evet Canım, teşekkür ederim... O senin güzelliğinden Şeniz

Bekarlık durumları gayet iyi, memnunum... Evlenmeyi şimdilik düşünmüyorum hihoyyyt

Yalnızım :)

Dert yok, tasa yok, gam yok, keder yok kaydirigubbakcemile3

Allah bozmasın :nazar:

Hepimizin gönlüne göre versin İnşallahhh :Saruboceq:

Evet Canım, teşekkür ederim... O senin güzelliğinden Şeniz

Bekarlık durumları gayet iyi, memnunum... Evlenmeyi şimdilik düşünmüyorum hihoyyyt

Yalnızım :)

Dert yok, tasa yok, gam yok, keder yok kaydirigubbakcemile3

Allah bozmasın :nazar:

Hepimizin gönlüne göre versin İnşallahhh :Saruboceq:
Aminnnnnnn :Saruboceq:

Mucizem bendensin canımcım... :))
cimcimeee napıosun kıs
kıslarr 100.sayfayı yapmısız delikafadulden
evettttttttt farkında deılız aamaaaaaaaa sırnaşık şey

Nasip olursa nişanlanırsam yapcem tabi...
Ya teyzem bi bohça yapmış şok oldum duyunca... :1shok:
10 adet havlu, 10 adet patik, 10 adet eşarp, seccadesi tam takımmış şase deniyo galiba onlara, uyku seti, bornoz takımı, nişan elbisesinin haricinde gömlek ve etek, kızın ailesindeki herkese kumaş kızın kızkardeşleri ve yengesine etek...Tabi bide bohçada olması gerekenler var sabahlık, iç çamaşırı vs...
Ne şanslı gelin yav...

evet ya pasta keselım :P

pırlanta bızde bohça var.nişanda bı tane yapılır kayınvalıdeeye e tabı bıde damada.dugunde ıse sadece erkek tarafından teyze dayı amcaya yapılır..ama ben kendımde bunu bozucam...dugunde de sadece kayınvalıde kayınbaba ve kaynıma okadar...yapmıcam kımseye.yok dıye deıl Allaha sukur hersey bolca ama yapmk ıstemıyorm...yapmayanlar daha sanslı oluo.........

Back