Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha once evlerıne gttm bır kere(boludalar cunku)ama bu daha farklı olcak akrabalar felann..eklıcem cnm temammerhaid sana şimdiden kolay gelsin mutlaka aldıklarını ekle görelim merak ederiz
düğünde görücüye çıkcan allah yardım etsin heyecanlı olursun,daha önce tanışma olmuşmuydu
oyle olsun ztn bızbızee...çocukluların gelceni pek sanmıyorum geçen buluşmadaki kızlar falan gelir kar, özlem, beyza falan filan...
benmdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acıktım zatennnnnnnnnnnnn....bana herkes bugnn popon ufalmısmı dedı hihoyyyt ne alaka dıyceksın aklıma geldı :roflol:canım cok sıkılıyo kıslarrrr
daha once evlerıne gttm bır kere(boludalar cunku)ama bu daha farklı olcak akrabalar felann..eklıcem cnm temam
oyle olsun ztn bızbızee...
benmdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acıktım zatennnnnnnnnnnnn....bana herkes bugnn popon ufalmısmı dedı hihoyyyt ne alaka dıyceksın aklıma geldı :roflol:
bu arada KOLONYA dıye bı arkadas var ,bı topık açmıs az cok takıp ederdım ,,uzuldm kzın durumuna sana onu anlatmaya calsıtydm başakcım emme o ara net gıttı bısıler oldu
KOLANYA'ya ne olmuş arkadaşlar hangi topik. bende okuyayım merak ettim kızlar.(
özlem nerelerde yaaaaa.............bişeler karıstırıo ama sbh bı gorundu sora kayboldu,çatlak şey..........son 15 dakıkam arkadslr sora eve gıdıorummm..arabanda erken ınıp eve yarım saat yuruyorum eve gıdp cok hafıf yıyıpp tv ıslerken bı yandanda sporumu yapıorummm..h sonu bnmkı gelckkk ııyıce ıncelmelıyım...akşmm belkı gırerım haberınız olaa
Bacılar çok şanslısınız ya ikinizde ne güzel erken çıkıyosunuz. Maşallah...
Şimdiden hayırlı akşamlar. Mermaid özendim sana akşam bende yapıcam spor tekrar :)))
Çilekçım ya kımse yoktu bende cıktım akşam, yattım.Ztn saat 11 oldu mu benımkıler gelıo.bide yatar vazıyette laptoptan gırınce nete bu durum ıkıye katlanıo tabı :))canım selam ben varım
kolonya yı merak ettim şimdi tanıorum kendisini yani burdan
sen ıyı geceler demıssın bende sana günaydın dıyımm canımmm....Bende geldim ama siz gittiniz galiba. İyi geceler :))
kıslarrr günaydın güzel bir gün diliyorum hepinize Şeniz