Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

geçmiş olsun kıslar dikkat edin ALLAH muhafaza bende dün gece pencere acık bide üstümde tshırt vardı yattım ve sag tarafım tutlmus yane

pıknıkmı 21 hazırandamı.........bu haftadan ıtıbaren tmmuzn 25ıne kdr tum haftalarm ful..4 tane dugun var ya dusunun hepsıde 1.derecedn ve buda toplam bı ay eder puff.ee arta kalanlardada benımkı gelır ben gıderım..uf ya su h sonları kese 3 gun olsaymıs

biz nezman evlenicez herkes evleniyor -tatlicadiarzu- artık hiç bişey bakmıyom cok moralim bozuluyo :a015:

evet kızlar ya bekarlığımızın tadını çıkaralım.
ben bazen düşünüyorum da annemden nasıl ayrılıcam diyorum. çok düşkünüm ben annişime :))

bendee yaa
neyse canım yarın bigün evlenirsek
iki gün ağlarızz 3. gün kocişimizin evi der otururuz ne yapacaz başka :)

biz nezman evlenicez herkes evleniyor -tatlicadiarzu- artık hiç bişey bakmıyom cok moralim bozuluyo :a015:

hıı ya evlenıo herkess,cnm herkesın bı vaktı zmnı var nee edeeekkkk,

off yaa meryem ben senin gelmeni istiyodum be yaa...
üf kızımm yaaa du bakımm dugun aksammı gunduzmuu haberım yok okdr dugun olunca hersey corba..aksamsa belkım gelırım..hıı tabı kım kım olcek bır de ben ole cok kalabalıgı sevmemm şakkıdı
maşallah düğünlere üst üste gelmiş hepsi
hı ya supurgelı cadı....kıyafet derdıııı var sorma..bu dugunlerden bır tanesı erkek arkadsmn kuzenının ....ve ılk kes bole bı ortamda buluncam..arkadasımn nıkahından cıkıp koşa koşa oraya gtcem ...bu cumartesı kıyafet bakıcam kii alırımda heralde aldklarımı sızınle paylaşırım :1rolleyes:
evet kızlar ya bekarlığımızın tadını çıkaralım.
ben bazen düşünüyorum da annemden nasıl ayrılıcam diyorum. çok düşkünüm ben annişime :))

haklısınn,orası ole ama bi saatten sora herkes kendı evı olsun istiyo..bende bu duygu yenı yenı baslıo sankımm fisfisfis

merhaid sana şimdiden kolay gelsin mutlaka aldıklarını ekle görelim merak ederiz
düğünde görücüye çıkcan allah yardım etsin heyecanlı olursun,daha önce tanışma olmuşmuydu

hem ağlarım hem gıderım hesabı he :)))

öylee tabii
ya bide herkes bi süre sonra evlenmek istiyo
sevdiği ile birlikte olmak istiyoo
bu çok güzel bi duygu
ama herşeyin bi yeri zamanı var
bizim isteğimize göre ilerlemiyoki hayat
bakalım bizim evliliğimiz ne zaman nerede kiminle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…