Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

selam mermaid a.s.
iyi gibiyim bi sorun yok :)
hafta sonumda ii geçti mangal partisi yaptık sölemesi ayıp cokacimcoook
senin hafta sonun nasıl geçti ?

delikafadulden
gözün aydın o zaman cimcime
yaptığın özel bişey var mı? of bende de basen var ya :çok üzgünüm:
1 ay sonrada nişanım var ne yapıcam bilmiyorum:sm_confused:
o kdr kötü değil ama insan hiç olmasın istiyo kaydirigubbakcemile2

yok canım yaptığım özel bişey yok...
Sadece evde çok fazla koşturuyorum hiç boş zamanım yok ama şirkette hep oturmak zorundayım...
Bide sabahları ılık su içmeye başladım...

günaydın KKnın güzel bekar adayları güzel bir hafta diliyorum hepinize Şeniz vala benim hafta sonu misafirlikte geçti

yok canım yaptığım özel bişey yok...
Sadece evde çok fazla koşturuyorum hiç boş zamanım yok ama şirkette hep oturmak zorundayım...
Bide sabahları ılık su içmeye başladım...
hmmCADIARZUbunu bende deniyim hatta bi kaç tane de kayısı ile
ben yeşil çayda içiyorum ama tek başına yeterli olmuyo tabi çünkü diyet falanda yapmıyorum normal yemeye devam
sabahları yarım saat yürüyorum o kdr başka yok benimde :sm_confused:

günaydın KKnın güzel bekar adayları güzel bir hafta diliyorum hepinize Şeniz vala benim hafta sonu misafirlikte geçti
günaydın gülpembe hg a.s.

1,64
58 kiloyum cnm
çok kilolu değilim normalim ama ben kiloyu kalçadan alıyorum özelliklede basen

selam mermaid a.s.
iyi gibiyim bi sorun yok :)
hafta sonumda ii geçti mangal partisi yaptık sölemesi ayıp cokacimcoook
senin hafta sonun nasıl geçti ?
iyiydi cnm...kuzenımle arkadası geldı bende kaldılr..dun bıracık dıyetı bozdum kaçamak oldu....ben hala 3kg da takılı kaldım ya...temmuz 5 ınde 57 cıkmassam birisyile girdigim iddiayı kaybetcem fffffffffff

kız dur ne bekar adayı yeterınce bekarlık ıcın adaylık yaptık yapıoruz da ..gelın adayları deee opuyorumnanaktan

Kızlar hadi bi konu açak :)))
Benim aklıma bişey geldi sorayım.
Sizinkiler yok bikini giyme mayo giyme diye karışıyorlarmı?

benim aşkım karısmazz...yakışanı giyiceksn tabı der... bıkınıyı su an ıstemıo ama kalçamdan dolayı aama onu ufaltırsam gıyebılırmısm,ozmn ole dıkkat cekmezmısımm
ben memnunum yaa karısırsa uyuz olurum ben..memnunum cunku okdr da acık bı gıyım tarzım yok ondan snrsam

karısmazmı of hemde nasılll öle bikini giyersem uzanmıcakmısım üstüme bişeyler alcakmısın artık gerisini siz anlayın delikafadulden

günaydinnn kizlarr..
bende cumartesi günü gezdim tozdum.. ama pazar günü benimkiyle tartistik.. hemde cok kötü.. ama ayni günde yine baristik neysekide.. ama hala moralim bozuk tabii...

Bikini sorusuna gelince.. benimkide karismaz.. ben zaten arkadsla gidiyorum havuza fln.. ama onunla hic gitmedigim icin bikerde kendisiyle havuza gitmemi istior ama ben istemiorum yaninda rahat edemem bikinyle diye düsünüyorm..
fizigimiz jeniffer lopez gibi degilki yaninda bikiniyle geziyim.. ama belki ilerde alistirirm kendimi onuna havuza gitmeye.. kaydirigubbakcemile3

karısmazmı of hemde nasılll öle bikini giyersem uzanmıcakmısım üstüme bişeyler alcakmısın artık gerisini siz anlayın delikafadulden

seninkide cok sertmis yaa.. eger sen memnunsan ne diyim..
ama dikkat etde ilerde bu karismalar cogalmasin...

Back