Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ya bizdede yemek kartları var genelde fast food tarzı yiyorum napayım dışarıdaki yemeklerden pek hoşlaşmıyorum

bende yemek kartı kullanıyorum ama genelde salata, ızgara yemeye çalışıyorum. fast food nekadar kötü zararlı... (kendimi böyle telkin ediyorum işte yoksa bende çok seviyorum fast food yemeyi)

kıslllllllaaaaaaaaaaar napaysınız??????ya hep benım ısım varkene hepıciğiniz toplanıosunuz......mısafirim vardı onla ugrastım ogle yemegımı dısarda yedım derken saat 4 oldu(olsun olsunn gun bıtsin kaydirigubbakcemile2 )
nan özlem ne ınsnsn sen dıyetın ılk gununden boleysen yandık bız hergun ben onu yımek ısıtyom ben bunu yımek sıtıyorum dıye basımızın etını yersın artık delikafadulden bak bana 13 maysıtn berı dıyetteyım sesım cıkıomu

gülpembecım bana vermıs oldugun o güzelllllll linkkkkkkkk ıcın coooooooooook telekkur ederıım Şeniz

lemmmm meryemm kafami bosma.. zor dayaniom kendime dondurma almamak ücün.. ahh ahh simdi magnum dondurmasi olcekdii cikolataliii bademliii ayhhhhh.. ya ben gidip alcam yaa bu böyle olmicak.. hem dondurmadan bisi olmaz

50-59 a katıldımda hiçbirinin fikri yokki...
Ne yapacağını kimse bilmiyo hep yeni yeni kişiler ekleniyo nan millet 50den 49a düşmeye çalışıyo psikolojim bozuldu yav...
Meğer ne çok kilom varmış

ozlemm hanumm ole dondurma neyım yok dıyette..............cımcıme ben bı arkadasla ıddıaya gırdım cok pıs gazlardayım yani..............bıde benımkıde gaz verdııı.....bu gazla 55 deıl 50 bılem olurum gıbı yemıyom kızım yemıom yemıom yemıom yemıycem ıste yemıommm okdr ıradesız deılım ben tamam mıııııııııııııııı.................sabahları bı dılım kepek ekmegı yanında bır haslanmıs yumurta bı domates az oeynır....yumruta he zmn yemıom ama hafta ıkı kere..........oglen corba + yemek ne cıkmıssa ( kızartmaysa yemıom ) aksmlarıda oglen gıbı yapıom..aralarda elma salatalık yıoyrum veee gunde 8 bardk su ıcıp...........yıne gunde sbh aksm olmk uzere ıkı barda lahana cayı ıcıommmmmmmmmm.............ve aksmlrı eve yarım saat yuruodum arabadn ınıp..............bugn sbhlarıda basladımmmmmmmmmmmmmmm alkışlayn benı bakayım

50-59 a katıldımda hiçbirinin fikri yokki...
Ne yapacağını kimse bilmiyo hep yeni yeni kişiler ekleniyo nan millet 50den 49a düşmeye çalışıyo psikolojim bozuldu yav...
Meğer ne çok kilom varmış

ya ben bikeresnde diyet yaptim sayilir aslinda.. gerci ona diyet denmez resmen aclik grevindeydim..

59 kiloydumm bundan 2 sne önceydi bu.. kafama koymustum kilo vercem diye.. cüünkü cok moralim bozuluyodu zayif kizlari görünce vede kendime kiyafet secmede zorluk cekince mecburen artik dedim bende bisiler yapmaliyim ve kendi kafama göre yaptim.. (yapmaz olaydim)

inanirmisin HERGÜNN IS CIKISINDAN SONRA GIDIP KOSUYODUM EN AZ 1 SAAT.. yemn ediyorm vallah hic üsenmiodum kosuyodum.. hatta bikeresnde yagmur yagiyodu ve ben kosmaya gitsemmi gitmesemmi diye kararsiz kalmistim ama sonunda yinede gittim yagmurun altinda bile kostum yanii. 1 ay boyunca hic durmadan.. ondan sonra kosudan geliyodum evde spor yapiodum bide.. ayy düsündkce nasil yaptim ben ozmanalr bukadr sporu diyorum yaaa...

bide yemek olarakda hic denecek kadar az yiyodum.. kedi mamasindan daha az.. hatta annem dalga geciyodu benle.. ve ben tabii hizla kilo kaybediodum buda hosuma gidiyoduu..
ayy sanki adeta gözüm dönmüs gibiydim yaa..

ama sonraa nolduuuu biliyormusun???
o bir ay sonrasinda öyle acikmisimkii farkinda bile degildim spor yapmakdan kalori saymaktan... arkadasim birgn beni eve cagirdi. ozamnlr birakmistim kosmayi arada yürüyüse cikiydoum. neyse yürüsten soora dedim gidim bari biraz oturayim ii gelir fln..
neyse kiz önüme tabii getirdi bisküvi meyve fln derken masa doldu..
bende 1 ay disiplinli davrandim oyüzden sorun olmadi.. neyse derken.. bi bisküvi aliyim dedim bisküvden bisi olmaz
sonra 1tane daha 1tane daha derken ben diger yiyeceklere saldirdim. ayy sankiii yillardir bisi yememis gibidyim yaaa.. hatta kiza dedimki ekmek flnda getir sandevic yapim kendime .. nolcak sanki kilolari verdim..neyse ben yiyom tabii..
ayy sonra migdeme öyle bir sanci girdikii ayakta zor durdm.. kkiza dedim ben eniisi eve gidim galiba ii gelmedi biraz uyurum dedim evde.. neyse zar zor eve gittim. ayyy tammm kapiya geldim zile basiyim derken gözlerim karardii annemin kapiyi acmasiyla ben yere yigildim..

buda diyetin sonu oldu tabiii kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ya ben öle sıkı bir diyet istemiyorum zaten yaz gelince veriyom ama bu sene hep oturuyorum sıkıntım ondan ayakta olsam sıkıntı çekmem...
Galiba eniisi akşamları yememek...

ne demek şekerciğim işini gördüysen ne mutlu bana Şeniz anam siz hepiniz diyete basladım ben ne yapıcam :uhm:

öle diyet mi yapılır verdiklerin hepsini geri alma ihtimalin bile vardı benm kardeşimde öle bayıldı ondan sonra dogru diyetisyene onun gözetiminde zayıfladı bidaha yapma öle yazık sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…