Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Özlem sureklı takılınca ztn onlar senı tanıyacklarr.sende onları ..ve buyuk dayanısma oluo........orda da yarıs oluyo hemm..........

kizzz ben yüsmeye gidiyom ardindan kizartma yiyiom.. oryantala daha baslamdim ama baslicam ins.

ya spordan soora acikiom herseye saldiriom ya görgüsz ayilar gibi.. offf.. bide ben cok mc donalds'a gidiom.. oranin devamli müsterisi oldm :teytey:

sana sadece masallah diyorum :nazar: kıs ne güzel spor ediyon bide mc e gidiyon anaaaa kafamçokkarıştı

kizzz ben yüsmeye gidiyom ardindan kizartma yiyiom.. oryantala daha baslamdim ama baslicam ins.

ya spordan soora acikiom herseye saldiriom ya görgüsz ayilar gibi.. offf.. bide ben cok mc donalds'a gidiom.. oranin devamli müsterisi oldm :teytey:

bende böleydim arkadaşımm :lepi: üstelik az spor yaptım nasılsa diye daha çok yerdim -tatlicadiarzu- su içmeye alıştım rahatladım diyebilirim bide ben ılık su içiyorum daha tok tutuyo :içelim:

:mymeka:
bende böleydim arkadaşımm :lepi: üstelik az spor yaptım nasılsa diye daha çok yerdim -tatlicadiarzu- su içmeye alıştım rahatladım diyebilirim bide ben ılık su içiyorum daha tok tutuyo :içelim:

ya diyolar ya hani sabah kalktiginda bir bardak ilik su icecekmissin.. ben bi ara denedim ama migdem bulandi yaa, sabahin körnde ilik su ac karnina kötü oluyoo mirmirmirmir

:mymeka:

ya diyolar ya hani sabah kalktiginda bir bardak ilik su icecekmissin.. ben bi ara denedim ama migdem bulandi yaa, sabahin körnde ilik su ac karnina kötü oluyoo mirmirmirmir

o sadece sabah kalkınca değil yemeklerden yarım saat once ıcersen karnına bi tokluk hissi gelıyo ve daha az yiyorsun kaydirigubbakcemile2

neyse ben ögle yemgne cikiom
mc'e gitcem :jeyyar: amaaaaaaaaaaaaaa
salata yicem... grillenmis etle.. ama ne icsem acaba..?? kola yasak dimi diyet yapanlar icin??

ben ögle yemeginde
grilli salata yedim bide su ictim..
ve suan canim dondurma istioooooooooo.. almamak icin zor tutuyorum kendimiii

özlem sen böle mc 'e gitmeye devam et. o kilolar seni hiç bırakmaz diyim sana. şu mc olayını kes at bir çırpıda... ve kendine yağ su ölçer tartı al ucuzlarından. üç haftada aradaki farkı görüceksin. benim bir iki ay öncesinde vücudumdaki yağ oranım %38 di. şuan %29.

ben ögle yemeginde
grilli salata yedim bide su ictim..
ve suan canim dondurma istioooooooooo.. almamak icin zor tutuyorum kendimiii

üstte yazdım ama silmim şimdi. mc e gitmemişsin tebrik ederim. hiç gitme arkadaşım boşver o kötü hamburgerleri. sağlıklı yemek varken. (bende çok seviyorum ama gitmiyorum da yemiyorum da)

Back