- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun mermaid yok nerde kaldı acabaCADIARZU
geldım geldımm,,,işlerimi ancak toparladım ve hemen geldım..........
evet kıslar bugun cuma yaşasın h sonu geldı.....Hafta sonalrını çok sevıyorum ben yaaaaa zemuszemus
ok olur özlemcim ne yapcaz nasıl yapcaz...
Hiç diyet yapmadımda :))
kıslarr benimde cocaman göbeğim varr benimde onu eritmem lazım hep birlikte faaliyete geçsek azcık gaz versenizzkaydirigubbakcemile2
hayırlı cumalr bekar kızlar:lepi: bekarlık sultanlık dedıgım bı gun ama aksama kadr ne olur bılemem kaydirigubbakcemile2 zayıflamak ısteyen arkadsları okudum kaydirigubbakcemile5 3 haftadır yemekımı azalttım bol su içmeye basladım ve gunde 1 saat kadr yuruyerek ilk 2 haftada 3 kılo verdım bu haftada verdım dıye dusunuyorum ama yarın tartılcam opuyorumnanaktan inşallah sizde verirsiniz hihoyyyt
vaaavvv... bravo sana
ama ben calisiyorum biraz zor olacak benimki kafamçokkarıştı
evde olmus olsaydim spora falan zamanimda olurdu ama bu duurmda isten cikip aksam bide spor yapcam daha bi zor oluyo. neyse hayirlisii..
olabilir... süper olur böyle bişeye ihtiyacım var habire yiyorum çok kızıyorum kendime...
Top sende özlemim kaydirigubbakcemile2
hayırlı cumalr bekar kızlar:lepi: bekarlık sultanlık dedıgım bı gun ama aksama kadr ne olur bılemem kaydirigubbakcemile2 zayıflamak ısteyen arkadsları okudum kaydirigubbakcemile5 3 haftadır yemekımı azalttım bol su içmeye basladım ve gunde 1 saat kadr yuruyerek ilk 2 haftada 3 kılo verdım bu haftada verdım dıye dusunuyorum ama yarın tartılcam opuyorumnanaktan inşallah sizde verirsiniz hihoyyyt
canım benım imkanın varsa bi durak önce in bende çalıştıgım dönemde aldım kilo masa başında oturmaktan:lepi:
kıs özlem okadr yüzme oryantal onları yapıyon okadar aktifliğe kilon az olması lazım güşsüz kalmayasın sonra