Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ya ben temmuza kadar 3-4 kilo vermek istiyom .. Nasil yapsam acaba.. cokda abur cubur yiyom..?
cimcime gel bereber diyete basliyalim.. kaydirigubbakcemile2

kıslarr benimde cocaman göbeğim varr benimde onu eritmem lazım hep birlikte faaliyete geçsek azcık gaz versenizzkaydirigubbakcemile2

ok olur özlemcim ne yapcaz nasıl yapcaz...
Hiç diyet yapmadımda :))

bende yapmadim hic.. nasil baslicaz.. hmmmm CADIARZU

Gel bi topic acalim ve oraya suanki kilomuzu yazalim (ama önce aksam eve gidip tartilacagz) sabahda gelir yazariz.. ondan sonra hergün.. güne ne yemekle basladik ve aksam ne yapagimizi yazalim ama yazdiklarimizida aynen uygulamaliyz (oyn bozarlik yok)
1 hafta hic tartiya cikilmayacak.. bir hafta sonra tekrar tartilip tekrar yazariz kilomuzu ve bunu böylece temmuza kadar yapariz..
Her hafta 1 kilo kaybimiz olsa ooohhh ne güzel olur 1 ay icinde 4-5 kiilo vermis olcezzzz

NE DION????
:lepi:

ıyilik Özlemcım senden nbr????
dıyete baslıosunz he hayırlı ugurlu olsun :) topık acmaya ne gerek var kuzum..Diyet gurupları bolumunden 50-59 kg arasındkaıler topıgıne katılın..hem ordakılerdn bılgılerde alırsınız oyle sıze daha faydası olacagına ınanıyorum ben şahsen....cunku dıyet yapmayı bılmyoruz dıyosunzzz....bılıncsız yapmayın kıslarrr ....unutmayın aç kaldıkca vücut dırenır ve zayıflayamassınz.....sık ve az yıyceksınız okiş kaydirigubbakcemile5
pırlantacımmmm barısmana sevındım, keratayla kaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalr bekar kızlar:lepi: bekarlık sultanlık dedıgım bı gun ama aksama kadr ne olur bılemem kaydirigubbakcemile2 zayıflamak ısteyen arkadsları okudum kaydirigubbakcemile5 3 haftadır yemekımı azalttım bol su içmeye basladım ve gunde 1 saat kadr yuruyerek ilk 2 haftada 3 kılo verdım bu haftada verdım dıye dusunuyorum ama yarın tartılcam opuyorumnanaktan inşallah sizde verirsiniz hihoyyyt

ben geldim tekrar. özlem ve cimcime diyet yapmak istiyosanız kilolarınız 50-59 arasında. Adım adım sağlık bölümünden diyet gruplarına girin. 50-59 topiğine girin. mermaid'in de dediği gibi o topikte daha iyi yaparsınız.

Sağol marmaid'ciğim. :)) yüzünü görünce gitti soğukluğum :delphin:

hayırlı cumalr bekar kızlar:lepi: bekarlık sultanlık dedıgım bı gun ama aksama kadr ne olur bılemem kaydirigubbakcemile2 zayıflamak ısteyen arkadsları okudum kaydirigubbakcemile5 3 haftadır yemekımı azalttım bol su içmeye basladım ve gunde 1 saat kadr yuruyerek ilk 2 haftada 3 kılo verdım bu haftada verdım dıye dusunuyorum ama yarın tartılcam opuyorumnanaktan inşallah sizde verirsiniz hihoyyyt

vaaavvv... bravo sana
ama ben calisiyorum biraz zor olacak benimki kafamçokkarıştı
evde olmus olsaydim spora falan zamanimda olurdu ama bu duurmda isten cikip aksam bide spor yapcam daha bi zor oluyo. neyse hayirlisii..

vaaavvv... bravo sana
ama ben calisiyorum biraz zor olacak benimki kafamçokkarıştı
evde olmus olsaydim spora falan zamanimda olurdu ama bu duurmda isten cikip aksam bide spor yapcam daha bi zor oluyo. neyse hayirlisii..

canım benım imkanın varsa bi durak önce in bende çalıştıgım dönemde aldım kilo masa başında oturmaktan:lepi:

olabilir... süper olur böyle bişeye ihtiyacım var habire yiyorum çok kızıyorum kendime...
Top sende özlemim kaydirigubbakcemile2

cimcime yürü kis bakalim bizde o topice..

Mermaid: o diyet topcnde birsürü yazan var nasil yapcaz??
ben diyorum 2-3 kisi oldumu arada bi yaris gibi bisi olur ve daha cok istek olur diye düsünüyorum ben.. orda ben yazcam simdi ben su kadar kilo verdim diye soora baskasi gelip baska seyler yazilacak .. olurmuki öyle bilmem... neyse hele bi bakiyim cünkü artik bi sekilde baslamaliyim yaz tatili yaklasiyor..

:)))))ne guzel nick bembeyaz siyah...............kaç kılosun sen?

pembişşşşşşş sen nasılsn cnm?

kıs özlem okadr yüzme oryantal onları yapıyon okadar aktifliğe kilon az olması lazım güşsüz kalmayasın sonra

canım benım imkanın varsa bi durak önce in bende çalıştıgım dönemde aldım kilo masa başında oturmaktan:lepi:

1 durak degil bütün yolu yürürümde sorun o otobüsn icindeki rahatlik :D ootobüse biniorm bi yere cakilip kaliyom ..taaa son duraga kadar kaydirigubbakcemile3

kıs özlem okadr yüzme oryantal onları yapıyon okadar aktifliğe kilon az olması lazım güşsüz kalmayasın sonra

kizzz ben yüsmeye gidiyom ardindan kizartma yiyiom.. oryantala daha baslamdim ama baslicam ins.

ya spordan soora acikiom herseye saldiriom ya görgüsz ayilar gibi.. offf.. bide ben cok mc donalds'a gidiom.. oranin devamli müsterisi oldm :teytey:

Back