Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Kızlar ben geldim. Dün KK 'ya hiç giremedim hata verdi sürekli. Bugünde acayip bi yoğunluk vardı şimdi işlerimi bitirdim hemen geldim. Nasılsınız canımcıklarım. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Gülpembe seni tebrik ederim canım cesaretinden ötürü...

Kızlar ben geldim. Dün KK 'ya hiç giremedim hata verdi sürekli. Bugünde acayip bi yoğunluk vardı şimdi işlerimi bitirdim hemen geldim. Nasılsınız canımcıklarım. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Gülpembe seni tebrik ederim canım cesaretinden ötürü...

osgeldin pırlanta inan bende aynı sorunu yasıyorum bizler iyiyiz sen nasılsın yaptık işte bi cılgınlık :utangac:

durmadan hata veriyo site ben biraz düşüneyim bu çılgınlığı :)) hemen pat diye aklıma gelmedi yeterince çılgın değilim galiba... keşke çok çılgın olsaydım ya...

kısııııııııııııııımm nerdesn sen yaaa hem evdesn hem ugramıosun :mymeka:
gercı bende h sonu hıc gıremıyorum gezmektn,bı de evde olsam bile h ıcı sbhtn aksama kdr pc basında olmaktan sıkılıyorum ..iş arıomusn bu arada?

ya pembıs benım net bugnde cok agr bır cvp yazacm on saatte sayfa gelıo...buda benı sıkıoooooooooooooo -tatlicadiarzu- sabırsızımm cokkk
senın kaynananla aran nsl?

yaaa kızlarrr sitede sorunmu var...delirdim yaaa kaç saattir sayfalar açılmıyoooo

şu cevabı yazana kadar anam ağladıı....

bende cevap yazana kadar canım cıktı hakkat takvimlerimize noldi kafamçokkarıştı

aa aklıma bişey geldi ama çılgınlıkmı dersiniz eğlencemi bilmiyorum. bu belgrad ormanına gitmiştik pikniğe geçenlerde. dağlık tepelik istanbullular bilirsiniz siz. işte yürüyüş yaparken hadi gel tırmanalım dedim. bu da yok olurmu canım falan filan. ya gel ne olucak dedim. ben koşarak tırmanmaya başladım. buda peşimden tırmanmaya çalışıyo işte. baya bi tırmandık. bi döndük bütün millet bize bakıyo bunlar napıyo diye. biz bi gülmeye başladık. sonra yuvarlanarak indik. Biz iner inmez o bizi seyredenler tırmanmaya başladılar delikafadulden

pırlantacım cılgınlıgı bende severım keza eğlenceyi.....belgrad dedın bak pıknık yapasım geldı.......dıyet nsl gıdıo bu arada ya ben aynı kıloda kaldım.........60 .5 dm ya ık ıgundr 61 ım ...ama asla bozmadım dıyetı ..dırenme donemıne mı gırdım dersın?

aa aklıma bişey geldi ama çılgınlıkmı dersiniz eğlencemi bilmiyorum. bu belgrad ormanına gitmiştik pikniğe geçenlerde. dağlık tepelik istanbullular bilirsiniz siz. işte yürüyüş yaparken hadi gel tırmanalım dedim. bu da yok olurmu canım falan filan. ya gel ne olucak dedim. ben koşarak tırmanmaya başladım. buda peşimden tırmanmaya çalışıyo işte. baya bi tırmandık. bi döndük bütün millet bize bakıyo bunlar napıyo diye. biz bi gülmeye başladık. sonra yuvarlanarak indik. Biz iner inmez o bizi seyredenler tırmanmaya başladılar delikafadulden

süperrrr ne güzel stres atmıssınızdır öle doğa olayları da benim cılgınlıklarımda :jeyyar:

pırlantacım cılgınlıgı bende severım keza eğlenceyi.....belgrad dedın bak pıknık yapasım geldı.......dıyet nsl gıdıo bu arada ya ben aynı kıloda kaldım.........60 .5 dm ya ık ıgundr 61 ım ...ama asla bozmadım dıyetı ..dırenme donemıne mı gırdım dersın?

olabilir mermaid ciğim. bu dönemi atlattıktan sonra yine eskisi gibi verirsin kilolarını bırakma şekerim :)) ben bıraktım gibi bişey. yani sporu bıraktım bu aralar. yediklerimede dikkat ediyorum ama önceki gbi geğil. motive olunca diğer topiğe gelicem tekrar .

süperrrr ne güzel stres atmıssınızdır öle doğa olayları da benim cılgınlıklarımda :jeyyar:

ooo çok güzeldi valla.

pırlantaaaaaaaaaa bırakktınmı..........nıye ya ne kdr zmndr yapıodun sen dıyetı?............topiğide bıraktn demek bende bugn gırmedım hıc sıte sorunlu ya sınir oldum gırmedım ugrasmadm yanı

yaz kızlar bende istiyorum o çizelgelerden ama nası yapılıyodu unuttum..daha önce vardı benimde kaldırdım...bi yardım ederimsinizgamyoncuiremsu

Back