Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

selam kızlar...nabersiniz....ben oldukça uyuşuk miskinim:delphin:

üst kattakiler tadilat yapıyo evde bütün gün matkap sesi dinliyoruz...size bu satırları matkap sesi eşliğinde yazıyorum...ne romantik dimidelikafadulden

ay bide adet olucam bi tuhafım....öfff:delphin:
kısııııııııııııııımm nerdesn sen yaaa hem evdesn hem ugramıosun :mymeka:
gercı bende h sonu hıc gıremıyorum gezmektn,bı de evde olsam bile h ıcı sbhtn aksama kdr pc basında olmaktan sıkılıyorum ..iş arıomusn bu arada?

kıslar hareketlenilim hadeee sahip cıkalım topiciğimizeee

ya pembıs benım net bugnde cok agr bır cvp yazacm on saatte sayfa gelıo...buda benı sıkıoooooooooooooo -tatlicadiarzu- sabırsızımm cokkk
senın kaynananla aran nsl?

konusmuosnz hıccc bı pasta tarıfı ıstedm kımse yokkk:(( o gelıp gıdenlere de kızıyorum bakk...sora bıdaa gelınce bız tanımıoskı sızı amaaaa.PIRLANTA da yok bugun CADIARZU

kısııııııııııııııımm nerdesn sen yaaa hem evdesn hem ugramıosun :mymeka:
gercı bende h sonu hıc gıremıyorum gezmektn,bı de evde olsam bile h ıcı sbhtn aksama kdr pc basında olmaktan sıkılıyorum ..iş arıomusn bu arada?

ya pembıs benım net bugnde cok agr bır cvp yazacm on saatte sayfa gelıo...buda benı sıkıoooooooooooooo -tatlicadiarzu- sabırsızımm cokkk
senın kaynananla aran nsl?

konusmuosnz hıccc bı pasta tarıfı ıstedm kımse yokkk:(( o gelıp gıdenlere de kızıyorum bakk...sora bıdaa gelınce bız tanımıoskı sızı amaaaa.PIRLANTA da yok bugun CADIARZU

benm kaynana iyi gibim beni cok seviyormus sengözlerimebaksanab vala bizimkinin yalancısıyım suan için iyi içlerine girmeden bilemem ben görüşüyorum arıyorum gidiyorum bakalım içlerine tam girmedim kıss vala bilsem yardımcı olucam ama bilmiyomki pasta börek -tatlicadiarzu-

kizlarrr ben geldim.. herkes yazsin yazip kacmasin yoksa.....parmaklarimin üzerinden su gibi akar giderim.. -tatlicadiarzu-

kizlarr bögün benimkine telefonda dedimki ben oryantala gitcem...
soorada birazcik fesatlik yapam dedim,.
oryantali iyice ögrendikten soora gösteri yapacakmisizz milletin önünde dedimm...
hahaha yok olmaz dedi direk.. ayy dedim bende ne heveslenmistim dansöz kiyafeti giyip göbek atmayii..(kendisi bide bilio oynamayi sevdigimi)
kursa git ama gösterise katilma dedi...(kiro iste)

parmaklarının zuerınden su gıbı akıp gıdemrısn huahaauahaha mannakkkkkkkkkkkk seniiiiiiiiii

kızımm sevgılınzle yaptıgnz en buyuk cılgınlık ne analtın helee

bnm en buyuk cılgınlıgım ıkı cıft olrk gecn yaz marmarısın en ıyı otelınde tatıle gtmıstk..annemler benı kız arkla tura katıldık bılıodu akdenızde.............ama odalar ayrı tabeeee sengözlerimebaksanab

bnm en buyuk cılgınlıgım ıkı cıft olrk gecn yaz marmarısın en ıyı otelınde tatıle gtmıstk..annemler benı kız arkla tura katıldık bılıodu akdenızde.............ama odalar ayrı tabeeee sengözlerimebaksanab

yalancii yalancii sana kimse inanmaz..lülülülülülü

nıe ınanmıonn beee,,,,okdrda değill askıma deıl kendıme guvenmıyorum ben be o yuzden kalamam aynı odada neyım zemuszemus

parmaklarının zuerınden su gıbı akıp gıdemrısn huahaauahaha mannakkkkkkkkkkkk seniiiiiiiiii

cok ayıp kacarmı bilmiyom ama tepkide verirseniz yazın benim ve sevgilimle en büyük cılgınlık benm ailem yazlıkta iken evde tektim ben eve almıstım sabaha kadar birlikteydik :utangac:

cok ayıp kacarmı bilmiyom ama tepkide verirseniz yazın benim ve sevgilimle en büyük cılgınlık benm ailem yazlıkta iken evde tektim ben eve almıstım sabaha kadar birlikteydik :utangac:

tepkı vermıcem deeee nasıl cesaret ettın ya komsular gorseydı,ya cat kapı bırı gelseydııı .....amann allahtan yakalanmadınnn hıı ..barbıden cılgınlık ama basarıyla atlattıgın cın tebrık edıyorum arkadasm alkisalkisalkis

tepkı vermıcem deeee nasıl cesaret ettın ya komsular gorseydı,ya cat kapı bırı gelseydııı .....amann allahtan yakalanmadınnn hıı ..barbıden cılgınlık ama basarıyla atlattıgın cın tebrık edıyorum arkadasm alkisalkisalkis

:lepi::lepi: bide öle bişeyki biz 4. katta oturuyoz ki düşünün 3 katı nasıl cıktı yakalanmadık cok şükür soruyom birdaha gelirmisin diye asla diyo zaten o aksamda uyuyamamıstı aniden babam cıkar gelirmiş diye cat kapı diye kimse gelmezdi bide ertesi günü ben onu evde tek bıraktım diş tellerimin kontrolü vardı güzel birgündü ama :asigim: cicekler lütfen eve şakkıdı

kısım pembe hıc renk vermıosun heee ,,,,ee ne demısler sessızden korkacaksın :roflol:
duyyy Özlem duyyyyyyyy :roflol: neyse bence bır dha yapma pembe şakası yok bı yakalansann butun ıtıbar gıder vallahaa

kısım pembe hıc renk vermıosun heee ,,,,ee ne demısler sessızden korkacaksın :roflol:
duyyy Özlem duyyyyyyyy :roflol: neyse bence bır dha yapma pembe şakası yok bı yakalansann butun ıtıbar gıder vallahaa

:utangac::utangac::utangac: utandırmayında beni yok bidaha etmem zaten gençlik işte

Back