Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısııııııııııııııımm nerdesn sen yaaa hem evdesn hem ugramıosun :mymeka:selam kızlar...nabersiniz....ben oldukça uyuşuk miskinim
üst kattakiler tadilat yapıyo evde bütün gün matkap sesi dinliyoruz...size bu satırları matkap sesi eşliğinde yazıyorum...ne romantik dimidelikafadulden
ay bide adet olucam bi tuhafım....öfff![]()
kıslar hareketlenilim hadeee sahip cıkalım topiciğimizeee
kısııııııııııııııımm nerdesn sen yaaa hem evdesn hem ugramıosun :mymeka:
gercı bende h sonu hıc gıremıyorum gezmektn,bı de evde olsam bile h ıcı sbhtn aksama kdr pc basında olmaktan sıkılıyorum ..iş arıomusn bu arada?
ya pembıs benım net bugnde cok agr bır cvp yazacm on saatte sayfa gelıo...buda benı sıkıoooooooooooooo -tatlicadiarzu- sabırsızımm cokkk
senın kaynananla aran nsl?
konusmuosnz hıccc bı pasta tarıfı ıstedm kımse yokkk( o gelıp gıdenlere de kızıyorum bakk...sora bıdaa gelınce bız tanımıoskı sızı amaaaa.PIRLANTA da yok bugun CADIARZU
kısım senın erk ark kk yı bılıomus burda oldgunu yanı ya gırıp okusaa...
bnm en buyuk cılgınlıgım ıkı cıft olrk gecn yaz marmarısın en ıyı otelınde tatıle gtmıstk..annemler benı kız arkla tura katıldık bılıodu akdenızde.............ama odalar ayrı tabeeee sengözlerimebaksanab
parmaklarının zuerınden su gıbı akıp gıdemrısn huahaauahaha mannakkkkkkkkkkkk seniiiiiiiiii
kızımm sevgılınzle yaptıgnz en buyuk cılgınlık ne analtın helee
cok ayıp kacarmı bilmiyom ama tepkide verirseniz yazın benim ve sevgilimle en büyük cılgınlık benm ailem yazlıkta iken evde tektim ben eve almıstım sabaha kadar birlikteydik![]()
parmaklarının zuerınden su gıbı akıp gıdemrısn huahaauahaha mannakkkkkkkkkkkk seniiiiiiiiii
kızımm sevgılınzle yaptıgnz en buyuk cılgınlık ne analtın helee
tepkı vermıcem deeee nasıl cesaret ettın ya komsular gorseydı,ya cat kapı bırı gelseydııı .....amann allahtan yakalanmadınnn hıı ..barbıden cılgınlık ama basarıyla atlattıgın cın tebrık edıyorum arkadasm alkisalkisalkis
kısım pembe hıc renk vermıosun heee ,,,,ee ne demısler sessızden korkacaksın :roflol:
duyyy Özlem duyyyyyyyy :roflol: neyse bence bır dha yapma pembe şakası yok bı yakalansann butun ıtıbar gıder vallahaa