bugün bişi oldu bana ağlayıp durdummafoldumbensenağlama
rahatladım ama...çok seviyom ben onuuu ya sevdiğim için ağladım varmı böle bişi
Günaydın herkese kızlar. ben akşamları giremiyorum. Zaten sinirlerim bozuldu akşam akşam. Saat 23 de bi msn açayım dedim. Yasin msn'de gerçi beklicem gel bi göreyim demişti. Herneyse napıyosun falan filan. Bi arkadaşla konuşuyorum dedi. Kim dedim. Gülbaharkafamçokkarıştı (eskiden çok kısa beraberlik yaşadığı iş yerinden arkadaşı, birde bu hiç sevmemiş etmemiş ısınamamış kız teklif etmiş bu da kabul etmiş denemek istemiş belki bişeyler olur diye yani) Ben hiç bişey demeden konuşma dosyasını gönderdi. Kızın annesinin bi böbreğini almışlar, Şimdide göğsünde kist varmış kötü huyluymuş onları anlatmış, Yasinin babasıda kanserden vefat etmişti. Kızı telkin etmiş işte sen konuş doktorlarla, annenin moralini yüksek tut falan filan diye. Konuşma zaten kısaydı hastalıklardan konuşmuşlar. Tamam çok üzüldüm Allah kimsenin başına vermesin. Ama yapılan şey yanlış. O kız msn listende hala ne geziyor senin? Açıklamasıda "ben onu hiç sevmedim Aslı, Sen bana güven gerisi önemli değil" Dün hiç bişey demedim içim içimi yedi çok sinirlendim ama bişey demedim, kendi haline bırakıyorum. Ama aynı şeyi ben yapsam ayrılır... Off kızlar kusura bakmayın sabah sabah başınızı ağrıttım :çok üzgünüm:
günaydınnnnn kk'nın güzel bekarlarıı öpüyorum yanaklarınızdan
Bende biraz kilo almak istiyorum ,hatta selülitlerim olsun...Ama nerdeeee benneyaptımki mafoldumben
bence sevgilin yanlis yapmis.. teselli edecek baska birini bulamamismi o kiz???
sen sevgilinle konus istersen... cünkü bu kisa konusmalar fazlalasirsa vay haline..
kıs pembıs dunn dayanamadm cıktım netten sen yazana kdr yorulmustum baya..paso basen calıstım cnmmben varımmmm....egzersilerin neler bakayımmm
gunaydın Pırlantacım,,,tabıkı aslına bakarsan yaptıgı yanlıs yanı lıstesınde durması yanlıs o kızın hala...ama sonucta analtmıs sana ....senın yuapacgn sey onu lıstesnden sıldrmek.. o kız su an cok tehlıkelı..bunalımda ve bırısıne sarılmk ıstıyo sıkıntılarndan dolayı..ve bu kısının senınkı olmasına ızın vermemk ıcın lıstesndne sılsın kıızııı..Günaydın herkese kızlar. ben akşamları giremiyorum. Zaten sinirlerim bozuldu akşam akşam. Saat 23 de bi msn açayım dedim. Yasin msn'de gerçi beklicem gel bi göreyim demişti. Herneyse napıyosun falan filan. Bi arkadaşla konuşuyorum dedi. Kim dedim. Gülbaharkafamçokkarıştı (eskiden çok kısa beraberlik yaşadığı iş yerinden arkadaşı, birde bu hiç sevmemiş etmemiş ısınamamış kız teklif etmiş bu da kabul etmiş denemek istemiş belki bişeyler olur diye yani) Ben hiç bişey demeden konuşma dosyasını gönderdi. Kızın annesinin bi böbreğini almışlar, Şimdide göğsünde kist varmış kötü huyluymuş onları anlatmış, Yasinin babasıda kanserden vefat etmişti. Kızı telkin etmiş işte sen konuş doktorlarla, annenin moralini yüksek tut falan filan diye. Konuşma zaten kısaydı hastalıklardan konuşmuşlar. Tamam çok üzüldüm Allah kimsenin başına vermesin. Ama yapılan şey yanlış. O kız msn listende hala ne geziyor senin? Açıklamasıda "ben onu hiç sevmedim Aslı, Sen bana güven gerisi önemli değil" Dün hiç bişey demedim içim içimi yedi çok sinirlendim ama bişey demedim, kendi haline bırakıyorum. Ama aynı şeyi ben yapsam ayrılır... Off kızlar kusura bakmayın sabah sabah başınızı ağrıttım :çok üzgünüm:
günaydınlar nabersiniz şekerler...
kıs pembıs dunn dayanamadm cıktım netten sen yazana kdr yorulmustum baya..paso basen calıstım cnmm
gunaydın Pırlantacım,,,tabıkı aslına bakarsan yaptıgı yanlıs yanı lıstesınde durması yanlıs o kızın hala...ama sonucta analtmıs sana ....senın yuapacgn sey onu lıstesnden sıldrmek.. o kız su an cok tehlıkelı..bunalımda ve bırısıne sarılmk ıstıyo sıkıntılarndan dolayı..ve bu kısının senınkı olmasına ızın vermemk ıcın lıstesndne sılsın kıızııı..
bundan bır kac ay onceee.benımkının eskılerındenn bırı arayıpp ne demıssss,,görüşelımmı bılmem ne,erk ark demıskı hayatımı duzene sokuyorum nişanalndm demış olsun bı kere goruselım gıbı konusmuşş..ya kaşarr yaaa bı keresını anladnz sızzz..ne kıslar varrr yaaaa..sevgılım dıo ztn kaşarın tekıııı ,,bır de ogretmen heeeee bak yıne uyuz oldum..ama sonucta bana anlattı ve ona guvenıyorummm..senınkı de ole bırseyyy
gunaydn cmm ıııyıs sen nslsn
Kıs KELEBEKK ...................aşıksınnnnnnnnnnnn aşıksınnnnnnnn aşıksınnnnnnnnn sen aşıksınnnnn arkadaşşşşşşşşşşşşşşşş.. :lepi:
aşk bittiii içimden bişeyler kayıp gitti
off islerim cok bugün yaa...
ben yine ara sira bakarim yorum yapar kacarim kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?