Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

öZy'm avatarın çok güzell tam senlk bıse yanı :jeyyar: xD qüle qüle kullan bacum :)

Selam kızlar
Ben de bekarım beni de alın aranızaa:utangac:

evliyim bildiğiniz gibi ama amacım kıskandırmak değil kızlar sakın yanlış anlamayın yerimseniben

1 Tane oğluşum var bu sene anaokuluna başlıcak ablaları.

bu arada aranızda nişanlı olan falan varmı?

evliyim bildiğiniz gibi ama amacım kıskandırmak değil kızlar sakın yanlış anlamayın yerimseniben

1 Tane oğluşum var bu sene anaokuluna başlıcak ablaları.

bu arada aranızda nişanlı olan falan varmı?

yok :çok üzgünüm:
insallah bu yaz olcek...
Digerleri hala ki$ uykusunda, damlarlar birazdan.
kac senelik evlisin?

6 canım.

Eğer kafanıza takılan bişeyler varsa cevaplayabilirim.Nişan olunca zaten evlilikte hemen arkasından fazla uzamadan oluyo.

mermaid yok sanirim ama yeni gelen arkadaslarimiz var..
herkese hos sohbetler diliyorumm.. ben kacar ... öpt hepnizi

hoşgeldin katecim nişanlı değilim sevgilimde yok bu konuda accayip beceriksizim bu işler nasip işi diyip oturmalımıyım yoksa bir an önce eş arayışına başlamalımıyım...

hoşgeldin katecim nişanlı değilim sevgilimde yok bu konuda accayip beceriksizim bu işler nasip işi diyip oturmalımıyım yoksa bir an önce eş arayışına başlamalımıyım...
Tatlım bu işler öyle aramayla falan olmuyor ne yazıkki kısmetin ne zaman olursa zaten o seni buluyor.
ya ne ıgrencc bugn baglanamadımmm hıccc KK ya......hoşgeldn kate bende 2009 sonu nısanlanıcm ınşşşş

Hayırlı olsun tatlım.Nişanın aile arası mı yoksa normal düğün gibi mi olucak?

hmm benım dusuncemm kokteyl ve eglencelı ama aıle arası yanı 50 -60 kısılık yanı...ıns hayalım olru tabe..
kıslar ılk geceye degınmıssınız..........yaff ben kormkuorum ya nıyekı acabaa...aşkımmlaa olck dıyemı o bana zarar vermezmıs gıbı sankı

Back