bazen banada oluyor öyle. mesela şöyle yapıcam böyle yapıcam diyorum gerçekten de çok özlüyorum yanına gidince utanıyomuyum, çekiniyomuyum bazen odun gibi oluyorum.
sendemi soguyorsun O'na karsi??
bazende oluyorki ölümüne seviyorum.. Nasil is anlamadim yaff?? gel git akillimiyim ne -tatlicadiarzu-
benim spor yapmaya enerjim kalmiyorki diyet yapiyim mirmirmirmir
bende istiyorum 50kilo olmakk.. suan 55 kilodayim yaaa..
evde spor aletim var ama üseniyorum isten sonra bide spor yapmaya.. nasil yapcami bilmiyorum.
Kizlar siz nasil basladiniz???????
kısslarrr nassınız ben bugun yogunum öpüyorum sizi yanaklarınızdan
Bende bekarımbenide alın sohbetee
Hoş buldumm tşk ederimm kelebek,nasılsın ? a.s.
Konu diyet sanırsam..Acaba ben diyet yapacağım günleri görecekmiyimm :çok üzgünüm:
Bende bekarımbenide alın sohbetee
KelebekKKk benimde var yaa Portakal kabugu gibi.. offf mafoldumben
selam kızlar.. ben 10 günde 5 kg verdim.
o kısım seninde dediğin gibi puanları gördüğün yer özel msj kısmı yukarda sağda nickin olduğu yer...kontrol panelinden soldaki bölümlerden avatarını seçebiiyosun profilini düzenliyosun vs
gulpembee nere kayboluyon lemm.. öpüp kacion hep -tatlicadiarzu-
ya ben yapamıyorum aslında spor..evde egzersiz yapmaya çalışıyorum ama bi yapıyorum sonra sıkılıp bırakıyorumyalnız demin farkettim selülit olmuş popomdaaaaaaaaasenağlama kızlar sizdede varmı napcam ben yaaaasenağlama
bizde seni öptük pembişşopuyorumnanaktan
kıslar bugun yogundum hiç oturamadım pc basına zati 15 dkka sonrada cıkıyorum aksama evden görüşürüz öpüyorum sizi ii aksamlar
selam kızlar ben de geldim...kaydirigubbakcemile2
slm kıslar ben geldım ama kımse yok sanırsam..ben egzersızlerımı cokk gusel yapıom vallaaaa sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?