Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydınn kızlar nasılsınız bakayımm hepinicinizi mucks mucks cocaman öpüyorumm,

gülpembecim hakkında hayırlısı olsun cnm.üzülme en iyi işide bulursun en yüksek maaşıda alırsın allahın izni ilee

corel bebem naptın kız yoksun ne zmnadır...

kızlar ben varya artık sevgili oldumm..Şeniz inanamıyorum beni çok mutlu ettin ama içimde korku var ilerde seni sevemiyorum demenden korkuyorum dedi..altın işinide sordum sen dedim hayali bozdun şaka yaptım cnm dedi bende maddiyat konuşmayı sevmiyorum heleki hayal bu dedim ama cnm işte hani eğer düğünden borçlu çıkarsak dedi sus sus dedim sevmiyorum konuşmayı ele ele herşey olur dedim..snr arçelik buzdolbı çıkmış araştır dedi bana alcak sanırım

Gülpembe canım ya inan şok oldum okuyunca :1shok:
Ne biçim insanlar ya neyin onlara göre değilmiş anlamadım
Patron milleti değilmi? hepsi aynı klava:
Umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun :Saruboceq:

gülpem üzülme canım gelen gideni aratır bulsunlar senin gibisini hem biz devlet işi istemiyomuyduk biz devlet işi bulacaz canım benim.okadar okuduk demi kuşum.

Lavanta hayırlı olsun Şeniz
İnşallah çok mutlu olursun canım :Saruboceq:

sinemcim inş.çok mutlu olurum bide sevemessem korkuda var içimde bakalımm hayat neler getircek

güüüüünnaaaayyydddıııınnnnnnnnn heeerrkeezeeeeeekaydirigubbakcemile3

boluluyuz bizde cnım her bayramda ve yazın geliriz bi aksilik olmazsa çok seviyorum boluyu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…