Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Hım bolunun neresınden belkı gÖrÜŞÜrÜz byaramda o zaman Şu anda antalyadamısın

Canım sabah çok iyidim fakat şimdi çok gerginim
Poliçeye tahsilat girmem lazım ama potronumun ilgilendiği yok
Eğer bugün tahsilat girmezsem poliçe iptal olacak
İptal oluncada ben suçlu olacam mafoldumben

ayy imuhasebecisin bnde muhasebe okudum okuduguma bin pişman oldum ya inş hallolur ya sıkıntıya girmezsin

Hım bolunun neresİnden belkİ gÖrÜŞÜrÜz byaramda o zaman Şu anda antalyadamısın

evet alanyadayım şu an ya semt olarak bilmiyorum ama uğur mumcu parkı flan vardı bizim gittiğimz yerde köroğlu mah. sanırım

ıptal oluncada ben suçlu olacam mafoldumben
canım niye giremiyorsun poliçeyi yardım edebileceğim birşey olurda söyle

ayy imuhasebecisin bnde muhasebe okudum okuduguma bin pişman oldum ya inş hallolur ya sıkıntıya girmezsin
bende muhasebeci yanında çalışıyorum sanırım üçümüzde aynı kaderi paylaşıyoruz

evet alanyadayım şu an ya semt olarak bilmiyorum ama uğur mumcu parkı flan vardı bizim gittiğimz yerde köroğlu mah. sanırım
orayı biliyorum canım:)

inş nasip olursa görüşürüz kuzenmde bolu olay gazetesnde çalışıyo spor yazarı
ya bu muhasebecilik çok dertli ya işe başlamaya korkuyorum 1 sene çok iyi çalşıyosun kmse övmüyo seni ama 1 kere yanlş yaptınmı en kötü sen oluyon bu işte off

gülpem üzülme canım gelen gideni aratır bulsunlar senin gibisini hem biz devlet işi istemiyomuyduk biz devlet işi bulacaz canım benim.okadar okuduk demi kuşum.

günaydın kıslarrr nasılsınızzzz Şeniz
yeni gelen arkadsalar hosgelmişler kaydirigubbakcemile
evet arkadişler beni sutladılar
ama inanın bir gram üzüntü yok içimde okadar rahatım ki cunku bende orda calısmak istemiyordum cok iyi oldu benim için delikafadulden
model konusunda onlara uygun degelmişim de ama çizimlerimi aldılar :mymeka:
haram zıkkım olsun diyorum egerki onları kullanırlarsa kötükedihüso artık bayrama kadar tatil edicem devlet bakıcak bana şakkıdı
lavanta hadi hayırlısı kıs umarım hersey istedğin gibi olurrrrŞeniz

İptal oluncada ben suçlu olacam mafoldumben

oyyy kuzu benim kıyamam ben sana ya kızlar şu sineme bişey söyleyin beni delirtiyor herşeye ağlıyo ya hiç o muslukları kapanmıyo. ortada bişe yokkende ağlıyo dövece bi güzel ağlamak için geçerli bi sebebi olacak.destek verin bana.hihoyyyt

Sağol umudum
Asıl mesleğim muhasebecilik ama ben iş bulamadığım için
Sigorta şirketinde çalışıyorum
Müşterinin kaskosuna tahsilat girmem gerek ve bana müşterinin kredi kartı bilgileri gerekli
10 ay taksit yapacam kaskonun fiyatını indirmek için neler yapmıştım
İptal olursa poliçe fiyatta yükselecek mafoldumben

gülpembem beraber modalhane açalım bende malzeme çook benim babamda bu işi yapıyodu makinalar kumaşlar hepsi olduğu gibi duruyor. ama ben kendimde o gücü bulamıyorumki kendi başıma bi dükkan açayım.

inş hallolur yaabenneyaptımkifisfisfis

Canım benim sen bana kıyamazsınki bilirim seni
İyiki yanımda sen varsın Şeniz

heyooo ben geldim..kızlar ya benim tlf durup dururken hafiza kartını okumamaya başladı takılı hafiza kartık yok diyo ..2 kere çıkartıp yeniden taktım ama maleseff nedenii bilen var mı???????daha önce başıa gelen yada bozulmasın ya telefon alcak param yokkmafoldumben

gülpembem beraber modalhane açalım bende malzeme çook benim babamda bu işi yapıyodu makinalar kumaşlar hepsi olduğu gibi duruyor. ama ben kendimde o gücü bulamıyorumki kendi başıma bi dükkan açayım.

sinem kuzum hiç bir iş için üzülmeeeee hiç birşeye değmiyo diktir et :teselli:

kız moody ne güzel olur varya ama yerlerimiz uzak

ben kacar sonra gelicem hemen bekleyin beni anacım

canım telefondan değildir o hafıza kartından kaynaklanıyodur bnmde çok başıma geldi hafıza kartı zarar görmüşşe okumuyo telefon :1no2:

canım telefondan değildir o hafıza kartından kaynaklanıyodur bnmde çok başıma geldi hafıza kartı zarar görmüşşe okumuyo telefon :1no2:

canımcım ama teli düşürmedim hafıza kartıyla hiç oynamadım durup duruken görmeyincee..neyse yeni bitene alırım kart yada uygu yollu telefon alrım napıyım..

hım evet nankör meslek muhasebe ama zevkli canım iyi bir yer bulursan başla işe her zorluğa rağmen ben seviyorum gelirsen görüşürüz
canım ya adiler diycem neyse hayırlısı böyleymiş umarım daha iyi iş bulursun

müşterinin teli yokmu ara iste fiyat yükselcek de canım
hoşgeldin biraz takma kartı azcık dinlesin telin
Haklısın gülpembe ama olmuyor işte
Ben en ufacık birşeyi bile kafaya takarım
bende öyleyim ama kendimize ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…