Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyidir sinem sen nasılsın cnmm
Canım sabah çok iyidim fakat şimdi çok gerginim
Poliçeye tahsilat girmem lazım ama potronumun ilgilendiği yok
Eğer bugün tahsilat girmezsem poliçe iptal olacak
İptal oluncada ben suçlu olacam mafoldumben
Hım bolunun neresİnden belkİ gÖrÜŞÜrÜz byaramda o zaman Şu anda antalyadamısın
canım niye giremiyorsun poliçeyi yardım edebileceğim birşey olurda söyleCanım sabah çok iyidim fakat şimdi çok gerginim
ıptal oluncada ben suçlu olacam mafoldumben
bende muhasebeci yanında çalışıyorum sanırım üçümüzde aynı kaderi paylaşıyoruzayy imuhasebecisin bnde muhasebe okudum okuduguma bin pişman oldum ya inş hallolur ya sıkıntıya girmezsin
orayı biliyorum canım:)evet alanyadayım şu an ya semt olarak bilmiyorum ama uğur mumcu parkı flan vardı bizim gittiğimz yerde köroğlu mah. sanırım
canım niye giremiyorsun poliçeyi yardım edebileceğim birşey olurda söyle
bende muhasebeci yanında çalışıyorum sanırım üçümüzde aynı kaderi paylaşıyoruz
orayı biliyorum canım:)
günaydınn kızlar nasılsınız bakayımm hepinicinizi mucks mucks cocaman öpüyorumm,
gülpembecim hakkında hayırlısı olsun cnm.üzülme en iyi işide bulursun en yüksek maaşıda alırsın allahın izni ilee
corel bebem naptın kız yoksun ne zmnadır...
kızlar ben varya artık sevgili oldumm..Şeniz inanamıyorum beni çok mutlu ettin ama içimde korku var ilerde seni sevemiyorum demenden korkuyorum dedi..altın işinide sordum sen dedim hayali bozdun şaka yaptım cnm dedi bende maddiyat konuşmayı sevmiyorum heleki hayal bu dedim ama cnm işte hani eğer düğünden borçlu çıkarsak dedi sus sus dedim sevmiyorum konuşmayı ele ele herşey olur dedim..snr arçelik buzdolbı çıkmış araştır dedi bana alcak sanırım
Gülpembe canım ya inan şok oldum okuyunca :1shok:
Ne biçim insanlar ya neyin onlara göre değilmiş anlamadım
Patron milleti değilmi? hepsi aynıklava:
Umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun :Saruboceq:
gülpem üzülme canım gelen gideni aratır bulsunlar senin gibisini hem biz devlet işi istemiyomuyduk biz devlet işi bulacaz canım benim.okadar okuduk demi kuşum.
Canım sabah çok iyidim fakat şimdi çok gerginim
İptal oluncada ben suçlu olacam mafoldumben
günaydın kıslarrr nasılsınızzzz Şeniz
yeni gelen arkadsalar hosgelmişler kaydirigubbakcemile
evet arkadişler beni sutladılar
ama inanın bir gram üzüntü yok içimde okadar rahatım ki cunku bende orda calısmak istemiyordum cok iyi oldu benim için delikafadulden
model konusunda onlara uygun degelmişim de ama çizimlerimi aldılar :mymeka:
haram zıkkım olsun diyorum egerki onları kullanırlarsa kötükedihüso artık bayrama kadar tatil edicem devlet bakıcak bana şakkıdı
lavanta hadi hayırlısı kıs umarım hersey istedğin gibi olurrrrŞeniz
Sağol umudum
Asıl mesleğim muhasebecilik ama ben iş bulamadığım için
Sigorta şirketinde çalışıyorum
Müşterinin kaskosuna tahsilat girmem gerek ve bana müşterinin kredi kartı bilgileri gerekli
10 ay taksit yapacam kaskonun fiyatını indirmek için neler yapmıştım
İptal olursa poliçe fiyatta yükselecek mafoldumben
oyyy kuzu benim kıyamam ben sana ya kızlar şu sineme bişey söyleyin beni delirtiyor herşeye ağlıyo ya hiç o muslukları kapanmıyo. ortada bişe yokkende ağlıyo dövece bi güzel ağlamak için geçerli bi sebebi olacak.destek verin bana.hihoyyyt
inş hallolur yaabenneyaptımkifisfisfis
Sağol umudum
Müşterinin kaskosuna tahsilat girmem gerek ve bana müşterinin kredi kartı bilgileri gerekli
gülpembem beraber modalhane açalım bende malzeme çook benim babamda bu işi yapıyodu makinalar kumaşlar hepsi olduğu gibi duruyor. ama ben kendimde o gücü bulamıyorumki kendi başıma bi dükkan açayım.
heyooo ben geldim..kızlar ya benim tlf durup dururken hafiza kartını okumamaya başladı takılı hafiza kartık yok diyo ..2 kere çıkartıp yeniden taktım ama maleseff nedenii bilen var mı???????daha önce başıa gelen yada bozulmasın ya telefon alcak param yokkmafoldumben
canım telefondan değildir o hafıza kartından kaynaklanıyodur bnmde çok başıma geldi hafıza kartı zarar görmüşşe okumuyo telefon :1no2:
hım evet nankör meslek muhasebe ama zevkli canım iyi bir yer bulursan başla işe her zorluğa rağmen ben seviyorum gelirsen görüşürüzinş nasip olursa görüşürüz kuzenmde bolu olay gazetesnde çalışıyo spor yazarı
ya bu muhasebecilik çok dertli ya işe başlamaya korkuyorum 1 sene çok iyi çalşıyosun kmse övmüyo seni ama 1 kere yanlş yaptınmı en kötü sen oluyon bu işte off
canım ya adiler diycem neyse hayırlısı böyleymiş umarım daha iyi iş bulursungünaydın kıslarrr nasılsınızzzz Şeniz
yeni gelen arkadsalar hosgelmişler kaydirigubbakcemile
evet arkadişler beni sutladılar
ama inanın bir gram üzüntü yok içimde okadar rahatım ki cunku bende orda calısmak istemiyordum cok iyi oldu benim için delikafadulden
model konusunda onlara uygun degelmişim de ama çizimlerimi aldılar :mymeka:
haram zıkkım olsun diyorum egerki onları kullanırlarsa kötükedihüso artık bayrama kadar tatil edicem devlet bakıcak bana şakkıdı
lavanta hadi hayırlısı kıs umarım hersey istedğin gibi olurrrrŞeniz
müşterinin teli yokmu ara iste fiyat yükselcek de canımSağol umudum
hoşgeldin biraz takma kartı azcık dinlesin telinheyooo ben geldim..kızlar ya benim tlf durup dururken hafiza kartını okumamaya başladı takılı hafiza kartık yok diyo ..2 kere çıkartıp yeniden taktım ama maleseff nedenii bilen var mı???????daha önce başıa gelen yada bozulmasın ya telefon alcak param yokkmafoldumben
bende öyleyim ama kendimize ediyoruzHaklısın gülpembe ama olmuyor işte
Ben en ufacık birşeyi bile kafaya takarım