• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Bizim moruk aradı şimdi sen şair mi oldun canım dedi
Bende eveeettt bilmiyor muydun dedim
sonra canım bunlar telefında görüşülecek şeyler değil dedi.
Doğru diyorsun ama yüzyüze gelmeninde anlamı yokki dedim.
Olmaz öyle bigün görüşelim konuşalım dedi
tmm bakarız dedim

ama aramıycam sormuycam görüşmek istiyorsada ararç

kendime şu şarkıyı armağan ederk satırlarıma son veriyorm
Üzeni yolla
ıstersen dönsün sonra Salla
Ardına bakma Sallaaaa

Bize geelin kızlar
Dansözlük yaparım haaaaopuyorumnanaktan

aramaaaaa sürtttsünn burnu :mymeka:

güzel oynuyonmu peki lülülülülülü
iyi parca bulmussun kendineeee

kıslar az biraz işim var bitince gelicem
umarım o zamandada netim gitmez

aramaaaaa sürtttsünn burnu :mymeka:

güzel oynuyonmu peki lülülülülülü
iyi parca bulmussun kendineeee

kıslar az biraz işim var bitince gelicem
umarım o zamandada netim gitmez

Oynarım Canım Asena bile benden öğrendi

ÜzeniYolla
İsterse Dnsün Sonra
Salla ardına bakma asla
Yolla aldatan aldansın Yollaaa..

kızlar anlatayım akşam buluştuk..işte ben dedim ya devam edelim yada bitirelim bu iyice bi yutkuntu ..korkuyorum dedi olmayacak diye dedi ben sana bağlandım ısındım seninle olmasını isterim dedi.sonra neyi bu kadar düşünüyorsun evlenme teklifi etmedim ki dedi.bende öyle ama daha önce çok üzdüm artık kimseyi kırmak üzmek istemiyorum dedim eğer seni sevebilirsem sevgili oluruz dedim ama olumsuz bakmıyorum dedim.bişeyler soruyor niye sevemiyosun falan dedi bende bilmiyorum dedim sen neyi biliyosun lütfen bilmiyorum deme dedi bişeyler söyle dedi bende dedim biz birbirimizi tamamlamıyoruz eksik bişeyler var dedim.oda evet dedi senin taş kalbin dedi onu sökelim başka kalp takalım dedi.olmasını çok isityorum falan dedi..neyse sonra biz sevgili olmadık da ayrılamadıkta ..eve geldim ben temizlik falan yaptım 12 de işim bitti ben hiç msj falan atmadım merak etmiş aradı konuştuk merak ediyorum dedi hep seni düşünüyorum evlendiğimizi hayal ediyorum dedi sen ediyomusun dedi bende hayır dedim sadece evlenince şu mobilyadan alırım gibi hayaller dedim evlilik şuan uzak gibi dedim.hadi hayal kurualım evlennince nasıl olur falan dedim işte gün falan olduk düğünü yaptık ee snr dedim başka balayına gideriz dedi aa evet dedim nereye götürceksin dedim antalya dedi bende orda ruslar var olmaz dedim yakın biyere gideriz dedim (çok güzeldi buraya kadar) 1 haftamı kalcaz falan dedi snr altınları orda bozdururuz harcarız dedi ..beynimden aşağı kaynar sular döküldü bu kadar cimri yaa hayal ederken evet diyim dedim hep takii o cümleyi duyunca koptum resmen dünyaya geri döndüm..kızlar yaa herkes mi böyle ayrıca lavanta seni çok çok çok seviyorum dedi.

Son düzenleme:
gerçekten bende masal gibi okudum, sonunda dumur oldum :))
Neden konuyu bir anda mala getiriyor yaa sinir oldum bak..
Kızlar bu aralar çok sıkıntılı günler geçirdim şöle kafamızı dağıtacak bi yere gidelim...

Lavanta adı üstünde hayal
Erkeklerle bunları yapmak bile malesef kötü sende kararsızsın ama şekerim tek taraflı düşünmemek L@zım sende bi karar vermelisin ya evettir yada hayırdır
Böyle yaparak kendini üzersin bi karar ver ne olursa olsun

oynadım Canım benim Oynamaz mıyım?
Sevgilimden de ayrıldım sefam olsunm oh oh

ohh iyi yapmışsın canım eğer sevmiyosan hiç te üzülme bu köprünün alyından daha ne sular geçecek boşver.bu şarkıda benden sana gelsin.

Üzdü mü gazla gitsin
O seni çok üzülüyor zannetsin
Kirdi mi unut gitsin
Unuttuiunu görsün dellensin

Gerdi mi gazla gitsin
O seni çok üzgün zannetsin
Yordu mu unut gitsin
O seni evde uyuyor zannetsin

içinde stres varsa bunu bilmemem
Seni çok seviyorum bunu gizleyemem
Herieye tamam yalana gelemem
iiine gelmedi mi gazla gitsin

Seveceksen sev adam gibi sev
Sevince minik aikim olur dev
Birkaç saat olsa bile bana yeter
Benim evim bunun için en uygun yer
istedin mi heriey olur istedin mi
Bekledin mi o gelir bulur seni
Sevindin mi belki oda sever seni
Sevmedi mi gazla gitsin

hoşbulduk canım malatyalıyım bekarım. işim ne var nede yok:))) öğretmenim ama kendimi mesleğimi yapamyorum buyüzden çok mutsuzum.başka ne diyeyim yeterince bahsettim sanırım.

Canım üzme kendini bu kadar... Şu memlekette kendi mesleğini yapan kaç kişi varki..Geçenlerde bi polisle muhabbet ediyordum, adam meğer psikoloji okumuş öğretmenmiş, polis yapmışlar çok zorlanıyorum diyodu...Bazen düşünüyorumda ne kadar mtsuz olursak olan yine bize oluyo, ne değişiyoki? Allah hepimiz için hayırlısını versin...
Yaş kaç bu arada...

ışte hayatın özeti....

Bir kuş soguk bir kış gününde yiyecek bulabilmek icin kanat çırpip duruyormus. Hava o kadar ayaz mışki minik kuş dayanamayip karın üstüne düsmüs. Kus caresiz soguk karin üstünde ölümü beklerken, ordan gecen bir inek kuşun üstüne sıçmış. Kus öyle bir sinirlenmişki, kanatlari donmamis olsa, kalkip inegi dövecek.....
Birde bakmiski bokun sicakligi ile kanatlari cözülmüs, yaşama dönmüs. Öyle bir sevincle ötüyormuski, ordan gecen bir kedi bunun sesini duymus ve boku eşeleyip kuşu cikarmis. Kuş buna cok sevinmis tam kediye tesekkür edecekmiski, kedi onu yemis.

Demekki neymiş:

1- Her üstüne sıçani düsman sanma !
2- Seni her boktan cikarani dostun sanma !
3- En önemlisi, Bokun icinde mutluysan sesini cikarma !

Canım üzme kendini bu kadar... Şu memlekette kendi mesleğini yapan kaç kişi varki..Geçenlerde bi polisle muhabbet ediyordum, adam meğer psikoloji okumuş öğretmenmiş, polis yapmışlar çok zorlanıyorum diyodu...Bazen düşünüyorumda ne kadar mtsuz olursak olan yine bize oluyo, ne değişiyoki? Allah hepimiz için hayırlısını versin...
Yaş kaç bu arada...

haklısın canım napayım hakkımda hayırlısı olsun bende polisliği çok istedim ama olmadı malum dayımız yok:)) yaşım 26. sende kendinden bahsedermisin.Evlilik sitelerndeki gibi oldu ama delikafadulden

Selam kızlar
Cimcimemmm moondy ile aynı yerde çalışıyoruz
Lavantam ya boşver o çocuğu ya sana hayır gelmez canım ondan
Cingaane bizim yerimizede oynasaydın

Evet yaa 1,62 boyunda kumralım falan dermişim :))
Bende aslında tasarım okudum ama sekreter olarak devam etmek zorunda kaldım...Hala hayalimde autocad'da çizim yapmak vardır...
Yaşım 23 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))

Bende aslında tasarım okudum ama sekreter olarak devam etmek zorunda kaldım...Hala hayalimde autocad'da çizim yapmak vardır...
[/QUO

bende textil tasarım canım meslektaş sayılırız nerelisin

Hayallerinde kalmaması senin elinde canım benimde hiç hayallerimde yoktu ama şimdi hayatıma girdi.kaydirigubbakcemile3

ay Çok güldüm kızlar bizimki şimdi mail atmış bana

Duman senden daha güzel şarkısını Dinle diye.

Kimseyi görmedim ben
Senden daha güzel
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha özel
Kimselere de bakmadım
Aklımdan geçer
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha güzel

Sana nerden rastladım
Oldum derbeder
Kendimi sana sakladım
Senden daha güzel