- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
Günaydın kızlar nasılsınız herkesin kandilini kutlarım...
Dün gelemedim hatanelerde sürünüyodum malesef yorgunluktan ölüyorum, önceki gece hiiç uyumadım...
hayırdırrr kusum ya ne oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar nasılsınız herkesin kandilini kutlarım...
Dün gelemedim hatanelerde sürünüyodum malesef yorgunluktan ölüyorum, önceki gece hiiç uyumadım...
şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
Kadın bana diyoki çok yardımın dokundu bebeklerin ismini sen koyarsın...
Bende diyorumki bizi zeynep diğeride kamil olacak :))
Ya kadına bi sürahi şu içirmişler bebekleri koymadan, meğer böbreklerinde kum varmış su içinde kumları tetiklemiş ve inmeye başlamışlar böbrekten. Gerizekalılar zamanında tahlil yapsaydılar bileceklerdi bu sorunu ama yapmamışlar...Zeynep Kamilde de kadına ıkınma dedikleri için idrar tahlili yapamadılar, dolayısıyla çözülmedi sorun...Yani idrarını yapamıyodu hem yapamamak hemde kumların düşmesi üstüne bebeklerin konulmasından oluşan ağrılar eklenince ölümün ucuna geldi...İnşallah dünkü koşuşturmaların karşılığı olarak Allah bana hayırlı bir eş ve evlatlar nasip eder :Saruboceq:
Pembem 3 tane bebek koymuşlar inşallah üçüde tutar ama içimden ikiz olcek gibi geliy :)) Sonucu sölerim...
İnşallah ee siz neler yaptınız bakim...
Geçmişi pek okuyamadım zaten gözlerimi açamıyorum...
Kızlar avatarımı Değiştirdim ama bu resmin hareketli olması için ne yapmam L@zım
I don't now![]()
Ich weiß, eine Sache kann nie überrascht sein,
olum bu cümleyi bana 1 sene sonra yaz tabi olursa alamanyada![]()