Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenmeyı dusunuoruz ama evlenemıyoruz ,,,,,,,,,çok sıkıldm cokkkkkkkkkkk,,gorun ıste sevgılınız olsa bı deert olmasa bı derttthayırlısı cnm
niye cnm evlenmeyi düşünmüyonmu
çok zor günler geçirdim ama mermaid dışında kimse benle ilgilenmedi bu topikten...
beni yalnız ve desteksiz bıraktınız...küstüm hepinize....:dilcikar:
şimdi çok şükür iyiyim....hatta bomba gibiyim....mermaid kuzummm nasılsın?
hıh size sormuyom işteee:umursamaz:
gunaydn pembıscık nbr nslsn kuzumgünaydınnnnn kıslarrr nasılsınızzzz güzel bir gün diliyorum hepinizee Şeniz
kelebekciğim aramıza geldiğine sevindim hem ben sana destek msj yazdım ama okumamısssın demek :dilcikar:
evlenmeyı dusunuoruz ama evlenemıyoruz ,,,,,,,,,çok sıkıldm cokkkkkkkkkkk,,gorun ıste sevgılınız olsa bı deert olmasa bı derttt
ıyıyım cnm ıyı olmaya calısıyoruz ıste...aslnda ıııım ıııı c tesı tatıle gıdıyorum ıyı olmalıyım
cnm bı nebze sana destek olabıldıysem sevınırm..arkadslarında hozunden kacmıs olabılır.hem bk pempbe msj atmıs snaaa
gunaydn pembıscık nbr nslsn kuzum
anladım zaten sabah baya sinirli uyanmışsın yaz dök içini rahatla :) ama kelebek gelmeden o yazıyı silsen bende silsem nasıl olur ben o anlarda herşeyden alınırdımAslında kelebeği anlamaya çalışıyorum, ama canım çok sıkkın bide o msjı görünce ona patlayıverdim, insanları kırmak yada üzmek gibi bi gayem yok yani...
Umudum canım senin hikayenide biliyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısı değilmiş diyip kendinizi biraz rahatlatabilirsiniz...
Dertsız ınsan var mı acaba???