• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydınnnnn kıslarrr nasılsınızzzz güzel bir gün diliyorum hepinizee Şeniz

kelebekciğim aramıza geldiğine sevindim hem ben sana destek msj yazdım ama okumamısssın demek :dilcikar:

hayırlısı cnm

niye cnm evlenmeyi düşünmüyonmu
evlenmeyı dusunuoruz ama evlenemıyoruz ,,,,,,,,,çok sıkıldm cokkkkkkkkkkk,,gorun ıste sevgılınız olsa bı deert olmasa bı derttt

çok zor günler geçirdim ama mermaid dışında kimse benle ilgilenmedi bu topikten...

beni yalnız ve desteksiz bıraktınız...küstüm hepinize....:dilcikar:

şimdi çok şükür iyiyim....hatta bomba gibiyim....mermaid kuzummm nasılsın?

hıh size sormuyom işteee:umursamaz:

ıyıyım cnm ıyı olmaya calısıyoruz ıste...aslnda ıııım ıııı c tesı tatıle gıdıyorum ıyı olmalıyım :P
cnm bı nebze sana destek olabıldıysem sevınırm..arkadslarında hozunden kacmıs olabılır.hem bk pempbe msj atmıs snaaa

günaydınnnnn kıslarrr nasılsınızzzz güzel bir gün diliyorum hepinizee Şeniz

kelebekciğim aramıza geldiğine sevindim hem ben sana destek msj yazdım ama okumamısssın demek :dilcikar:
gunaydn pembıscık nbr nslsn kuzum

evlenmeyı dusunuoruz ama evlenemıyoruz ,,,,,,,,,çok sıkıldm cokkkkkkkkkkk,,gorun ıste sevgılınız olsa bı deert olmasa bı derttt

ıyıyım cnm ıyı olmaya calısıyoruz ıste...aslnda ıııım ıııı c tesı tatıle gıdıyorum ıyı olmalıyım :P
cnm bı nebze sana destek olabıldıysem sevınırm..arkadslarında hozunden kacmıs olabılır.hem bk pempbe msj atmıs snaaa

gunaydn pembıscık nbr nslsn kuzum

cok uykum var mermaidd :1closedeyes: sen nasılsın tatil hazırlıkları nasıl kac gün yoksun şimdi :1no2:

bnmde uykum var bugn her mznknden yarım saat gec uyandm kalkamadım...bı haftalık gıdıyorum bu c.tesi gıdıp dıger c.tsi gecesı gelcm inş...hazırlıklarda temam bısı kalmadı yapcek :))

günaydın kızancıklar...
ılk sözüm kelebeğe canımcım sana destek olmaya çalıştık hemde ilk başlarda yazdık yazacağımızı hatta bu topicte bile seninle ilgili muhabbetler oldu...O zaman bizlerde sana küselim bizim yazdıklarımızı önemsemedin o nedenle görmedin diyelim olurmu??
Sabah sabah zati çocuktan bıkmışım bide bu çocuk muhabbetlerini okuyunca iice sinirlerim gerildi...Ya çıldırıcam evde 3 velet zır zır ağlıyolar, akşam güya bana ağda yapacaktık herkes yaptı kaçtı ben yapamadım üstelik halıları hep ağda yapmışlar annemde sinirini benden çıkardı :(( Çıldırıcam kızlar yaa istemiyorum misafir falan kafa dinlemek istiyorum ben yaa... Bide tutturmuşlar cumartesi buluşmaya onlarda gelecekmiş
:kızgın:

cımcımecımm kusura bkma da sıze gelen mısafırler cok yuzsuzmus ben baskasının yanında ne ağda yapabılırm ne bıse oha yaaaaa

günaydın kızlar
cimcime sakinleş bakalım birbirinizi kırmayın hem beyaz kalebek sevdiğinden ayrılmış o siz ne kadar yazarsanız yazın acısından görmez ve devamlı ilgi ister şu anda acısı taze kırma onu bende yaşadım aynı acıyı devamlı hrkes benle ilgilensin beni dinlesin onu anlatayım istedim çok kötü günlerdi hala da atamadım:(
akşamki olaya gelince anneler kızar herşeye onlara söylersin uyugun dille buluşmaya tek gitmek istiyorum diye yada bir yalan uydurver ha olmaz mı

valla bu sene misafirden o kadar bıktımki belkide o nedenle bu kadar ağır geliyordur...
Annem zavallım mutfaktan çıkamıyo, saolsunlar yardımda etmezler, akşam dolabımdan bi tişört aldı kuzenim giymek için, giymemiş atmış yerlere insan bi katlayıp tekrar dolaba koyar dimi yani...Valizleri kardeşimin odasında her yere yayılmış vaziyette, dünün çamaşırları akşam baktım toplanmış sepette duruyo kimze zahmet edip katlayamamış, annemde hangi birine yetşicek peşlerinden halı silip duruyo...Bide kuzenimin eltisi var bizde tüp bebek tedavisi için geldi bizde kalıyo, yarında kocası gelcekmiş artık iice ben tırlatırım kafayı... Bide haftaya gideceklermiş yaa :(( Ay kusura bakmayın sabah sabah başınızı ağrıttım ama içimi dökmeye ihtiyacım var...

Aslında kelebeği anlamaya çalışıyorum, ama canım çok sıkkın bide o msjı görünce ona patlayıverdim, insanları kırmak yada üzmek gibi bi gayem yok yani...
Umudum canım senin hikayenide biliyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısı değilmiş diyip kendinizi biraz rahatlatabilirsiniz...

çalışıyorum canım sende çalışıyordun galiab

cimcime onlara anlatmayı denedinmi yardım et falan de kuzenine sen bişiy demezsen tepene çıkarlar misafirle misafirliğini bilsin ben dayanamam söylerim bezen bende deli oluyorum bir akşamda ev sesziz kalsın diye ama insan sevdiği yere gider deyip otururyorum:) kızamıyorum

Aslında kelebeği anlamaya çalışıyorum, ama canım çok sıkkın bide o msjı görünce ona patlayıverdim, insanları kırmak yada üzmek gibi bi gayem yok yani...
Umudum canım senin hikayenide biliyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısı değilmiş diyip kendinizi biraz rahatlatabilirsiniz...
anladım zaten sabah baya sinirli uyanmışsın yaz dök içini rahatla :) ama kelebek gelmeden o yazıyı silsen bende silsem nasıl olur ben o anlarda herşeyden alınırdım

ılahıı kıslar,,,,umudum ya sen ne şeker bırsyesınnn öle......kelebek gelmedn sılelım dıooo,,,

bu arada umudum bn senın hıkayenı bılmıyorum

nan cımcıme ısınz zor bıde evınız kucukse eger dahada zordur ama ,,en azından calısıosun ..senın sabredemedıgın sadece aksmları bı kac saat annen ne yapsın..

Valla her gelene kapımız açık, şu 2 aydır istisnasız her akşam misafir vardı, yatılı kalanlarda dahil üstüne temizliğimiz vardı, herkez ayrı ayrı geldiği için benim ne kadara sıkıntı çektiğimi anlayamıyorlar, şuanki sinirim onları sevmediğim anlamına gelmiyo sadece ben biraz sessizlik ve huzur istiyorum, akşam evime gidince 1 satte olsa ayaklarımı uzatıp televizyon izlemek istiyorum. Kuzenimede kızma nedenim şu bize sormadan eltisi için randevu almışlar ve bizde kalmayı planlamışlar biz gelecekleri akşam öğrendik bunları...Üstelik elalemin adamının gelip evimde kalması hoşuma gitmiyor, kadın olsa neyse bide adam gelip kalacak... Ay sanırım buda bi sınav şikayet etmemeliyim diye düşünüyorum ama yoruldum işte ne bileyim...

bende deliriyorum bazen bize her akşam babamın arkadaşı geliyordu bir ara fıttırcam sanmıştım :) o anlarım aklıma geliyor sen anlatırken :)kalabaklıkta çok kötü oluyor bilirim kuzeninde düşünememiş sanırım bira küçük onu güzel bir dille uyarsan sanırım sende çok sakinsin hep içine atmışsın

boşver canım başkalrını kırmamak adına kendimi paralıyoruz, sonuçta ne oluyo koca bi 0...
Neyse başka konulardan bahsedelim şuan kafamı rahatlatacak müzikler dinliyorum...
Atalım acıları yürekten dimi kızz
kaydirigubbakcemile5Şeniz

günaydınn kızlar nasılsınızz.

kelebek hikayeni bilmiyorum allah sabır versin acını hafifletsinn
umudum cnm senin hikayenide bilmiyorumm allah sanada hayırlısını nasip etsin çok daha mutlu ol (cümlemiz)

mermaid sen nasılsın cnm inş.en kısa zmanda evleniverirsin..
gülpembecim sen nasılsınn tatlım inş.sende sevdiceğinle seneye yuvanızı kurarsınız
cimcimecim allah sabır versinn ...fazla yüz verme herkes yerini bilsin ne demek cumartesi geliceklerimiş çok biliyor onlarınn bipppppleriii
artist cnm sen nasılsın daha gelmemişssin ama
çinganee kız sen nasılsınn
süpürgelicadı vee corell sizlerde iyisinşizdir inşallahhh

veeeeeeeee pozitif insan siemcim hayatım sen nasılsınn inş.işlerin hafiflamiştirrr

kızlar akşam rüyamda neler neler gördümm bi çırpıda anlatayım...bisikletle çamurlu tarlalardan köye gidiyor dere var ama suyu bulanık yoğun çamurlu içindede çok iri yılan ama evcil birde küçük yılan bir eve gidiyorum orası tarık'ın evimiş annesi ile falan konuşuyoruz kız kardeşiile babası ile tam takımın ailesini görüyorum tarık işte ağlıyor seninle evlenmek istemiyorum diyo o köyden daha büyük ilçeye gidiyoruz yeşillik alan falan var güzel hastane gibi biyere gidiyoruz yolun kenarlarında mezarlar falan böyle rüyaa gördümm hayırdır inş...

Back