Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

bende geldimmm kızlar size havadislerim var..
bugün bankaya gittim benim beğendiğim güvenlikçi vardı ben sıra numarası alcaktım makinanın arkasındaydı yüzüne bakmadan merhaba dedim merhaba dedi numaramı aldım kaç diye bakarken bugün geç kaldı dedi:1shok:gülerek ama çok tatlıydı ahh dedim bu zamana kadar nerdeydinn sevgili yaptım geç kaldınn ama ben ona az bakmamıştım hiç bakmamıştı şimdi ümidimi kestim hemde sevgili yaptım konuşmaya çalıştııkafamçokkarıştı

cingane sen mutfak yerleşimmi çiziyorsunn bende mutfak çiziyorumm cnm ama profesyonel değil sadece müşteriye mutfağının nasıl olacağını göstermek amaçlı

cnm benım Dış Ticaret (ıthalat),yurtdısından kadının bırı resım yollıck otoketle yollamıs sınır oldum...acamıom ya

Canım Yolla bana halledeyim pdf falan yaparım

cingane sen mutfak yerleşimmi çiziyorsunn bende mutfak çiziyorumm cnm ama profesyonel değil sadece müşteriye mutfağının nasıl olacağını göstermek amaçlı

Ben Endüstriyel Mutfaktayım,Otel,Restaurant,Bar,Okul, falan gibi yerlere çiziyorum ama ev tipi mutfak değil

Lavanta sevgilinle aran nasıl bu arada? iyi gidiyor mu?

ayy ne güzel yaa öyle bi anlattınki valla keşke benimkide böyle olsa dedim

cingene bende 3dmax öğrenmeye çalışıyorum ama sıkıldım bee...
Autocadi bildiğim için sanırım çok seviyorum...
Benim yaaşş 23 canım

cnmcım ben 20 yaşındayım sevgilimlede iyi gidiyor hala sevgili olamasaktaa ben tanışalım zmanla olur dedim 20 gün olcak hala sevgili olamadık iyi birisi benim kanım çok ısındı

kızz si,nem nerdesinn geçmiş sayfalara bakmadım hiç ama seni görmeyince merak ettimçokmu yoğunsun işyerindee

cnmcım ben 20 yaşındayım sevgilimlede iyi gidiyor hala sevgili olamasaktaa ben tanışalım zmanla olur dedim 20 gün olcak hala sevgili olamadık iyi birisi benim kanım çok ısındı

Bizimkisi Çok daha garip aynı köylüyüz benim 5 yıl önceki halimi net hatırlıyor falan filan en sonunda bi site de buluyor beni pazar günü görüştük çok sıcak geldi falan bakalım

kıslarrr ben geldimmmm evet basıma vurdu ne etcezzz şimcikkk :jeyyar: te sevgilimdeeee ekimde gelecek.....ozaman artık sönerim sırnaşık şey

ben burdayım da patronun yegeni gene geldi giremedim

hımm hadi hayırlısı çinganecimm bu arada seni tanıdığımada çok memnun oldum aynı şekilde artist umudum ve süpürgelicadı ilede

sizin gününüz bitti ya ben ne yapam nerelere gideyim su kafamı nerelere vurayım kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…