cingane sen mutfak yerleşimmi çiziyorsunn bende mutfak çiziyorumm cnm ama profesyonel değil sadece müşteriye mutfağının nasıl olacağını göstermek amaçlı
işte denıyo kımısı belkı bnmkıde denedı ama ogullarını tanıolar bnde ole soleyınce anlamsıtr ztn....yanı bnde olsam bakarım ıs yapıomu napıo dıye o yuzdn rahat edemedım soledm....aslnda bı yandan bnmkının tutumu hosuma da gttı,,,
ya kızlr bn turkcel kamu alcm bana dıokı benm 6. hıssım kuvvetlıdr baskasımı var:))))))dedım senın 6.hıssıne ben........:) h sonu dugundeydın ya ondan berı ole hıssedıyourum dogru sole dugnde belkkı bırı gorup begenmstr sole dedı..onun geyıgını yaptk bugnnn.....delı mı ne? nyse uzamadn tatlıya bagladık...
bu arada gercktn hıslerı cok kuvvetlıdr sızle 1 saat oturup konussun sızın hakkınzda cok dgoru yorumlar yapar,,,,,bı kere arkmla tanıstrdm...arkadasın psıkolojk ılaç alıomu dedı :1shok: sonra arkadsmn hayatnda baskası vardı ,kesın bu sevgılısını aldatıo dedı,oha dedım emre nerdn anladnn............ama bugnkı yanlsıtı mesela :umursamaz:
yaaaa bende balık burcuym ama cok kuvettlı deıldr 6. hıssım(((((((((
burdaki herkes çalışıyor galiba:) yaşlarınız kaç özel değilse
cingene bende 3dmax öğrenmeye çalışıyorum ama sıkıldım bee...
Autocadi bildiğim için sanırım çok seviyorum...
Benim yaaşş 23 canım
cnmcım ben 20 yaşındayım sevgilimlede iyi gidiyor hala sevgili olamasaktaa ben tanışalım zmanla olur dedim 20 gün olcak hala sevgili olamadık iyi birisi benim kanım çok ısındı
hımm hadi hayırlısı çinganecimm bu arada seni tanıdığımada çok memnun oldum aynı şekilde artist umudum ve süpürgelicadı ilede
:lepi: Yarım saate kadar gidiyorum, uykum çok vaar...
Oh bee bugünüde bitirdik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?