• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hakket rahatlarmış sizinkiler bazılarına terstir sigara migara...
Ama arkadaş gibi olursunuz, kaynana gibi görmeyince daha rahat olursun...Eltin falan olcekmi mermaid

cnm bı kardesı var emrnın bnle yasıt sevgılısde varmıs 3 yıldr heralde ama tanısmadık..baskada bısıysı yok....bana dedıkı annesı bızde sıgarayla oturup kalkmayla saygı olmas....ben mesela ıcerı gırınce o hemen dogruluyorum nedn rahatsz oluosn dıo....sora ıste bıze hızmet edıo cahve yapıo pasta masta dıom emre dur kalkımmm,yok dıo sen otur annem yapar :kedi: sonra emreye caktrmadn dedımkı kadına 'emre gondermedı ben gelcktm ama ' ....söledm vallahı kadn bnı gel keyfım bılmesın dımı nannn

ii etmişin söle kızım...
Geçenlerde bi kadına gittik, kadın anlatıyo oğlunun kız arkadaşı gelmiş kız hiç yardım etmemiş falan, çocukta diyoki "anne sen izin vermedin" annesi "oğlum ben diyorum diye kalkmıcakmı ben nezaket icabı söyledim" diyo...

ii etmişin söle kızım...
Geçenlerde bi kadına gittik, kadın anlatıyo oğlunun kız arkadaşı gelmiş kız hiç yardım etmemiş falan, çocukta diyoki "anne sen izin vermedin" annesi "oğlum ben diyorum diye kalkmıcakmı ben nezaket icabı söyledim" diyo...

işte denıyo kımısı belkı bnmkıde denedı ama ogullarını tanıolar bnde ole soleyınce anlamsıtr ztn....yanı bnde olsam bakarım ıs yapıomu napıo dıye o yuzdn rahat edemedım soledm....aslnda bı yandan bnmkının tutumu hosuma da gttı,,,
ya kızlr bn turkcel kamu alcm bana dıokı benm 6. hıssım kuvvetlıdr baskasımı var:))))))dedım senın 6.hıssıne ben........:) h sonu dugundeydın ya ondan berı ole hıssedıyourum dogru sole dugnde belkkı bırı gorup begenmstr sole dedı..onun geyıgını yaptk bugnnn.....delı mı ne? nyse uzamadn tatlıya bagladık...
bu arada gercktn hıslerı cok kuvvetlıdr sızle 1 saat oturup konussun sızın hakkınzda cok dgoru yorumlar yapar,,,,,bı kere arkmla tanıstrdm...arkadasın psıkolojk ılaç alıomu dedı :1shok: sonra arkadsmn hayatnda baskası vardı ,kesın bu sevgılısını aldatıo dedı,oha dedım emre nerdn anladnn............ama bugnkı yanlsıtı mesela :umursamaz:

yaaaa bende balık burcuym ama cok kuvettlı deıldr 6. hıssım :((((((((((

hmm ay o autocad e bugun gıcık oldum bana maıl atmısla ekındede bu var cıızmı acamadm sora danısmanımla bıras atıstık acıck progrm bnde nıye yok dıye.....uf teknolojı anlamıom sevmıom yaa:.............sen nerdesn pekı ?muhıt?

hmm ay o autocad e bugun gıcık oldum bana maıl atmısla ekındede bu var cıızmı acamadm sora danısmanımla bıras atıstık acıck progrm bnde nıye yok dıye.....uf teknolojı anlamıom sevmıom yaa:.............sen nerdesn pekı ?muhıt?

İstanbul-Avrupa Yakasındayım canım Autocad zevkli ama bir o kadarda sinir bozucu

Peki senin meslek ne?

aaa cingene bende autocad biliyorum ayrıca solidworkste biliyorum..
Ne çiziyon canımcım malesef o alanda iş bulamadım sürünüyorum şuan...

İstanbul-Avrupa Yakasındayım canım Autocad zevkli ama bir o kadarda sinir bozucu

Peki senin meslek ne?
cnm benım Dış Ticaret (İthalat),yurtdısından kadının bırı resım yollıck otoketle yollamıs sınır oldum...acamıom ya

ortalamam tutmuyor cnm yaz okulundayım

oy oy oy kıyamam bu sıcakta hemde..bolum ne,bır de sınıf kac?

Back