Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

üzülme be pembecim en azından işin olduğu içim mutlu olmalısın, başkalarına muhtaç değilsin zor olsada kendi paranı kendin kazanıyorsun Şeniz

üzülme be pembecim en azından işin olduğu içim mutlu olmalısın, başkalarına muhtaç değilsin zor olsada kendi paranı kendin kazanıyorsun Şeniz

Daha ben 1 saat burdayım gülpembe

Avrupa yakasındayım canım benim.

cok şükür kimseye muhtaç değilimde işimden memnunum ama arkadaslarımdan şirketten memnun değilim ben 8de cıkıcam cingene mafoldumben

cok şükür kimseye muhtaç değilimde işimden memnunum ama arkadaslarımdan şirketten memnun değilim ben 8de cıkıcam cingene mafoldumben

Olsun canım bende gecelere kadar çalıştığım günleri biliyorum iş olsun kriz var kriz bende maaşımdan memnun değilim :sinifsinif:

Olsun canım bende gecelere kadar çalıştığım günleri biliyorum iş olsun kriz var kriz bende maaşımdan memnun değilim :sinifsinif:

cok şükür diyorum bende kriz magduruyum işten cıkartıldık şirketimiz kapattı eski şirkette bende cok calıstım hemde severek ama gelgelelim burayı sevemedim basladık biyere ama daha maasımı bilmiyom ay bası belli olcak

bende tasarım işi ile ugrasıyorum ama ben tekstil tasarım hemen hemen meslektas sayılırız gız

Ne güzel değişik değişik meslekler ikimizde çiziyoz ama birimiz mutfak diğerimiz kıyafet kaydirigubbakcemile3
Olur Canım Elbet Hayırlısı olsun hakkında

cnm benım Dış Ticaret (İthalat),yurtdısından kadının bırı resım yollıck otoketle yollamıs sınır oldum...acamıom ya

Canım Yolla bana halledeyim pdf falan yaparım
ayyy valla ne ıı olur he ıhtıyacm oldugunda atarım he

burdaki herkes çalışıyor galiba:) yaşlarınız kaç özel değilse

bn 26 sen? sen calışmıomusn

bende eve gitmek istiyim ama 9 da evdeyimmm :gitme: kıs cadı senin ne işin var okulda

oy oy bu bilirim yazın okula gitmek kadar kötü bişey yok hangi okul bölümdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…