ya ben bu görücülerin elinimi öpcem gelince, bide kahvemi yapcam yanlış anlaşılmasın sonra...
Verilmiş gibi kahve yapıyolar demesinler...
heheh evet ya kısıııııııım müneccim misin sen yoksamiçime doğdu sankim mermaid geliyo :jeyyar:
cnm oncelıkle hayırlısı olsun inş.....ama cok kasvetlıdır bu ıstme ıslerı yasadım bılırımm...rahat olll...kasım derken sacmalıkalr yapabılıo ınsan :) bır de ne kahvesı yaa istemeye gelmıolarkii bence yapma,,meraklı zannetmesınler hemencık :)ya ben bu görücülerin elinimi öpcem gelince, bide kahvemi yapcam yanlış anlaşılmasın sonra...
Verilmiş gibi kahve yapıyolar demesinler...
oy oy yo kucuk bebısımzde mı gıdıyomus..cnm hakkında hayrılsıı olsun....begenmedm ama ıcımde konsuam ıstegı var dıyosun bu bıle olumlu yonde bı elısme deılmı.bı ıkı kere daha bulus ondan sora tart duygularını ......bencceeeeeeeee........günaydın kızlarr..cimcimecim büyük geçmişler olsun..fareye bak valla kaplan kesilmiş pis yaratık
enişten içinde hayırlı olsun
bizde görüştük ilk kötü moraller gittim zaten ilk hiç beğenmedim sanki kendim ahım şahım bişeyimde elalemi beğenmiyorum diye kızdım kızdım kendime snr konuştukça gözlerime baktı hep konuştuk ve bana e içersin diye sormadı biliyomusunuz sinir oldum ben su söyleidm kendim artık hava esmeye başladı üsüdüm ben streste var tabii ondan snr ayrılıyorduk annemi amcasının oğlu ile karşılaştık o laf attı yanına gittik bana damat adayımı diye sordu hayır dedim meğersem onlar tanışıyormuş zaten kef,ilim bu çoçuğa sanada kefilim merve tam bulmusunuz falan dedi öle yani bugünde güzelim falan demeye başladı rüya gibiydi dedi kararsızım arkadaşlar beğenmedim ama konuşma isteği var içimde
ayy yazık yaa kafesi açık mı bırakmışlarki nasıl çıkmış benim ragıp açıkta bıraksam çıkmıyo çok güzel eğittim onu kaydirigubbakcemile3 .. bu arada senin görücüler ne zman geliyodu bu akşam mı ?
cnm 3-5 sf bırden okuyunca neyı alıntı yapacagımı sasrdm snrm..pardonn........gozumden kacmıs....ufak bır kedı ve fare bıle ne socunlar dogruabılıyo degılmı..çok çok gemcısolsun ama ben sunu merak ettım normalde fareler bızdn kacmazmıydı ya bu ınsnrln ustune sutune gelıomus ..kuzum faremydı bu emınmısn ayy ben orda bayılırdm ehralde korkudn yada cıgılklarmdan tum mahalle sokaga frlardımermaidcim başımıza gelenleri okumadınmı canım destan gibi döktürdüm yaa...
cnm 3-5 sf bırden okuyunca neyı alıntı yapacagımı sasrdm snrm..pardonn........gozumden kacmıs....ufak bır kedı ve fare bıle ne socunlar dogruabılıyo degılmı..çok çok gemcısolsun ama ben sunu merak ettım normalde fareler bızdn kacmazmıydı ya bu ınsnrln ustune sutune gelıomus ..kuzum faremydı bu emınmısn ayy ben orda bayılırdm ehralde korkudn yada cıgılklarmdan tum mahalle sokaga frlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?