Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ayy canım yaa saol ben sabah sabah dökmiyim ortalıga hiç :kedi: karmakarışıkım anlatmaya kalksam onu da beceremem ..sizler neler yapıyosunuz ne konuşuyodunuz ben geldim böldüm galiba fisfisfis

ya ben bu görücülerin elinimi öpcem gelince, bide kahvemi yapcam yanlış anlaşılmasın sonra...
Verilmiş gibi kahve yapıyolar demesinler...

günaydın kızlarr..cimcimecim büyük geçmişler olsun..fareye bak valla kaplan kesilmiş pis yaratık
enişten içinde hayırlı olsun
bizde görüştük ilk kötü moraller gittim zaten ilk hiç beğenmedim sanki kendim ahım şahım bişeyimde elalemi beğenmiyorum diye kızdım kızdım kendime snr konuştukça gözlerime baktı hep konuştuk ve bana e içersin diye sormadı biliyomusunuz sinir oldum ben su söyleidm kendim artık hava esmeye başladı üsüdüm ben streste var tabii ondan snr ayrılıyorduk annemi amcasının oğlu ile karşılaştık o laf attı yanına gittik bana damat adayımı diye sordu hayır dedim meğersem onlar tanışıyormuş zaten kef,ilim bu çoçuğa sanada kefilim merve tam bulmusunuz falan dedi öle yani bugünde güzelim falan demeye başladı rüya gibiydi dedi kararsızım arkadaşlar beğenmedim ama konuşma isteği var içimde

Son düzenleme:
ya ben bu görücülerin elinimi öpcem gelince, bide kahvemi yapcam yanlış anlaşılmasın sonra...

yok ya ben hiç öpmedim ellerini hoşgeldiniz demiştim sadece ..
ya bide sonuçta bu isteme deilki sadece görmeye gelme neden kahve tutuluyoki kaydirigubbakcemile3 çay olmaz mı ki .. bu arada evet avatarımdaki hamster ben çok severim onları hatta bi tane besliyorum adı ragıpcan küçük bebkim o benim çok tatlı çok sırnaşık şey ..

amcamlarda bi hamster vardı, gece evinden çıkıp yengemin yatağının üstüne çıkmış oda korkup yorganı sallayınca duvara yapışmış hayvancaaz, sonrada bi hayır görmedik öldü zaten...

içime doğdu sankim mermaid geliyo :jeyyar:
heheh evet ya kısıııııııım müneccim misin sen yoksam

cnm oncelıkle hayırlısı olsun inş.....ama cok kasvetlıdır bu ıstme ıslerı yasadım bılırımm...rahat olll...kasım derken sacmalıkalr yapabılıo ınsan :) bır de ne kahvesı yaa istemeye gelmıolarkii bence yapma,,meraklı zannetmesınler hemencık :)
oy oy yo kucuk bebısımzde mı gıdıyomus..cnm hakkında hayrılsıı olsun....begenmedm ama ıcımde konsuam ıstegı var dıyosun bu bıle olumlu yonde bı elısme deılmı.bı ıkı kere daha bulus ondan sora tart duygularını ......bencceeeeeeeee........
gulpembe artıst sınem vesecl sızlerede gunaydın ve merhabaaaaaaaaaaa

ayy yazık yaa kafesi açık mı bırakmışlarki nasıl çıkmış benim ragıp açıkta bıraksam çıkmıyo çok güzel eğittim onu kaydirigubbakcemile3 .. bu arada senin görücüler ne zman geliyodu bu akşam mı ?

canım onunki fanus gibi bişeydi içinde tünel gibi bi kayağı vardı, saray gibiydi valla :))
Heralde tünelin üstüne çıkıp dışarı atlamış...

Lavanta canım sen önyargılı gittin zaten mermaid'in söylediği gibi birde ikinci buluşmaya bak ne olacak
Cimcimemmmm ne kahvesi boşver zaten havalarda sıcak soğuk içecek ikram edersin

tşkler mermaid günaydın h.g ..
baya hiperaktifmiş onlarınki desene benimki ehlileşti artık laftan anlıyo :)
yarın akşam geliyor demek hadi hayırlısı ..

ablam görücü adayını kapıdan izler, beğenmezse çıkmazdı (görselliğe önem verirde) hatta ağlardı :))
Bende beğenmezsem öle yaparım artık...

mermaidcim başımıza gelenleri okumadınmı canım destan gibi döktürdüm yaa...
cnm 3-5 sf bırden okuyunca neyı alıntı yapacagımı sasrdm snrm..pardonn........gozumden kacmıs....ufak bır kedı ve fare bıle ne socunlar dogruabılıyo degılmı..çok çok gemcısolsun ama ben sunu merak ettım normalde fareler bızdn kacmazmıydı ya bu ınsnrln ustune sutune gelıomus ..kuzum faremydı bu emınmısn ayy ben orda bayılırdm ehralde korkudn yada cıgılklarmdan tum mahalle sokaga frlardı

cimcimecim bana da gelmişlerdi bende kahve tutumuştum ve su vermeyi unutmuşuz kaç karıydık valla ama ilk olduğundan saflığımıza geldi ondan snrkiler çay falan tuttuk sizde öyle yapın..beğenmesende çık konuş azcık hemen vercekler değiller ya bişicik olmaz..

ve bana sürekli içime kurt düşürüyorsun dedi sevemiyorum ısınamıyorum diyosun ya dedi umudum bitmişti dedi çok neşeli gelmiştim ama gitti neşem sen böyle karasız konuştukça dedi evlenmekten açtı bende dedim çok meraklısın dedim oda kim istemeski kendi yuvası olsun mutlu olsun dedi doğru ama erken bence dedim daha 22 yaşında evlenince çalışcakmısın dedi bende eveledim geveledim çalışmakistemem diyemedim burdaki işim iyi duruma göre dedim nelerle karşılaşcaz belli olmaz dedim oda e iyisi sen burda devam et dedi altınla aramı sordu severim aslında ama ona altın özenç heves dedim oda takı görmeyince üstümde takı takmayı sevmiyomusun diye sordu bende severimde takılıyorum heryere dedim öle işte ama gülüşü çok güzel

canım adı gelincikmiş annem ön ayaklarını kaldırdı boynudu fareye göre ince dedi..Akşam yengemde gelincik dedi zaten..Nette araştırdım şıkışırlarsa insana saldırırlarmış...Ucuz atlattık anlayacağın...

lavanta bakıyorumda enişte adayımız baya hızlı hemen evlilik konuları açılmış...(alışkanlık kusura bakma lavantacım)
Hayırlı olsun diyelimmi??:
Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…