Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

amin inş tez vakitte kavusmak dileğiyle cok cabuk geçsin zman kavusmak için....ama benm safagım işyerinden ayrılcam onun safagını sayıyorum

aaaa:))) şafakları karıstrdm ben..h sonu konusuldu bu heralde ben bılmıyorum cıkacagını..yanı maası beklıodun hanı onu mu dıosun ..yoksa maas ne olursa olsn cıkackmısn.?...cok uzattım ,kısaca yenı bır gelısmemı oldu? dıye sorayım

Senide Allah kavustursn cnm..Ya bızde1 ay gorusemıcez.haftaya arkadasımn dugunu var,sonrakı hafta kıbrısa gıdıyorum 2 hafta sonu da ordan gıdıyor.1 ay edıyo :( idare edıcez artık napalım
ee dıgerlerı ne alemde

şeker koparmışsın izni ne güzel yaa bizim yerimize eğlen :1hug:

aaaa:))) şafakları karıstrdm ben..h sonu konusuldu bu heralde ben bılmıyorum cıkacagını..yanı maası beklıodun hanı onu mu dıosun ..yoksa maas ne olursa olsn cıkackmısn.?...cok uzattım ,kısaca yenı bır gelısmemı oldu? dıye sorayım

kafam cok karısık aslında paramı aldıgım gün cıkcam diyorum dayanamıyorum buraya bazen issiz parasız kalırsam ne yapcam diyorum ailem suan sıkısk kardeşim üni kazandı bende cok kararsızım kısa ve öz mutlu değilim depresyondayım kafam karısık mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

iş aramıcam bayramndan sonra baslıcam büyük bi hata yaptım daha dinlenmeden yeni biyere baslayarak inanın servisinin olmayısına 8-8 calısmaya otobüslere alıstım ama patronlar cok kıro herseye karısıyo modellerde tamam öteki yerimdi öleydi ama bunlar herseyine karısıyo karsımda bi adam var küçük dagları ben yarattım modunda oda kendini tasarımcı sanıyor belki diceksiniz öteki yere alıstıgım için bunlar bana kötü geliyor ama burası bi garip ya korkuyom issiz kalmaktan belkide cıkmasaydım dicem ama yasadıklarım beni bunaltıyo nasıl bi karar vercegimi bilmiyorum

gülpembe yaa allah yardımcın olsun da işsiz kalıcanı düşünmüyorum yeni modelleriçin sana ihtiyaçları varrr.bugüne bugün tasarımcısın yanii

mermaid cnm koparmısın izni sorun yok inş babanla aranda...

pembecim inan şuan sende kendimi görüyorum...
Aylar önce aynı duyguları yaşamıştım, eski şirketimden çıktığıma o kadar pişmandımki ama şuan düşünüyorumda oradan çıkmak için gayet haklı nedenlerim varmış, bugün olmasa yarın kesin çıkardım...Oradan çıktım 2 ay işsiz kaldım ve tam ii bir iş buldum diye sevinirken sapık bir patron ve 550tl maaşla karşılaştım biraz sabrettim ama yook olmadı oradanda ayrıldım...Bu süreçte çalışmaktan o kadar nefret ettimki şuanki işim aslında çok ii olmasına rağmen çok şikayetçiyim (sizde biliyorsunuz zaten)... Ama yinede şuanki durumuma şükrediyorum beterin beteri varmış...Şuanki işim eskisinden çok daha rahat ve ii...Rahat ol canım kul sıkışmayınca hızır yetişmez derler...

şeker koparmışsın izni ne güzel yaa bizim yerimize eğlen :1hug:
tamamm canımm opuyorumnanaktan

işyerimizin yeni binamızdan günaydın herkeslere :lepi:
gunaydın cnm yenı bınanız hayrlı olsun

iş aramıcam bayramndan sonra baslıcam büyük bi hata yaptım daha dinlenmeden yeni biyere baslayarak inanın servisinin olmayısına 8-8 calısmaya otobüslere alıstım ama patronlar cok kıro herseye karısıyo modellerde tamam öteki yerimdi öleydi ama bunlar herseyine karısıyo karsımda bi adam var küçük dagları ben yarattım modunda oda kendini tasarımcı sanıyor belki diceksiniz öteki yere alıstıgım için bunlar bana kötü geliyor ama burası bi garip ya korkuyom issiz kalmaktan belkide cıkmasaydım dicem ama yasadıklarım beni bunaltıyo nasıl bi karar vercegimi bilmiyorum
pembe Allah yardımcın olsun,,,dişini sıkacaksn yapack brısye yok..dusundumde sımdı burda herkes bırsyeler ıcın dişini sıkıo,,,yanı sadece bıze has birsye dıye dusunmeyıp sıkıntımızı bıraz örselemelıyız okişşşşşşş?

gülpembe yaa allah yardımcın olsun da işsiz kalıcanı düşünmüyorum yeni modelleriçin sana ihtiyaçları varrr.bugüne bugün tasarımcısın yanii

mermaid cnm koparmısın izni sorun yok inş babanla aranda...
evet koparırım valla bırakmamm ....babamı hatırlatmayın...düşünmemeye calısıorum..bnde dişimi sıkıorum işte...evlenene kdr da sıkmayı dusunuorum.........
o hızır banada yetişsin
istifa etmeme ramak var
bende mutsuzum :(

gorustugumzde ısyerınden hatta patronlarından cok memnun oldugu soluodun ,ne olduda hemen deıstıııı.........Allh senınde yardımcın olsunnnn

bakıcam artık kıslar ama %90 bi dilimlik burdan cıkıcam belki ii bi para verirse kısa kadar kalırım patronların calısanların kıroluklarına dayanamıyom ii kötüde olsa paraya ihtiyac var saolunnnn fikirleriniz için

yanlış hatırlıyosun canım
memnuniyet yok
sorunlar var
kızlar biliyor diğer topiçte yazıyodum sürekli

Allah Allah yaaa,yok anladm obur topıkte bahsetmıssındrde ama bız bulustuktan sonra yazmaya basladın sen.gorustugumzde ısınden cok memnundun patronunla aranın ıyı oldugundan falan bahsetmıstn..Alla alla yaa ben mı bı tek bole hatırlıyorum :1rolleyes:

demekki patronlar değişebiliyor günes carpmıstır onları cunku mermaid gibi bende memnun oldugunu hatırlıyordum ama insan oğlu işte ne yapcakları belli olmuyo bigün iyi bigün kötü

yok hep aynıydı ama ben muhattap olmuyodum. o yüzden çok rahattım.
patron hariç işimden memnun sayılırım o kısım değişmedi, çalışma arkadaşlarım felan çok iyi.
buraya geldiğimden beri fazlasıyla haşır neşiriz.

bende cok sıkılıyommm ya calısmaya devam ediyorum.rüyamda fil gördüm :D evleri hep yıkıyormus hortumuyla yorumlara baktımda iyiymiş değişik bişeydi bitane fil var japonyaya bile gidiyor ordaki evleri yıkıyo sonra bizim eve geliyo böle değişik bişeydi benm bi taraflarım fazla acık kalmıs heralde kaydirigubbakcemile3

Back