Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

gunaydıunn kararsız sınem ve cımcıme...................
yaa sıcagı sormayın,,uyku sorununu hele hıcc mı hıc sormayım 11 de uyuyorum gece ,sbh 6bucukta uyanıyorum sankı hıc uyumamıs gıbıyımm kalkarken yaa (((((
yrn evde yatacammm paso dınlencem,pazar gunude denıze goturcek abımm sora yın bı p.tesi :S

günaydın kuzucuklarım haftanın en son ve en sıcak gününden herkese merhaba klava:

cok sıcak cok sıkıcı cok uykum var cok yorgunum burda calısmak istemiyom bunalımdayım

aynen yaa ank.da çok sıcak çok sıkıcı pofff tatile gitmek istiyorum denize girip yanmak gezmek eğlenmek istiyorum çalışmaktanda sıcaktanda ankaradnda çokkkkk sıkıldım valla

hızınıza yetişmek zor valla... günaydın herkese bu arada.

Kelebek ne düğünmüş o öyle ya... yazık geline valla. inş sonları güzel olur...
cimcime şu yolladğın yazıyı bende bi okucam bakalım. çok kötü ya allah vermesin kimsenin başına...
mermaid bu hafta sonu inşallah bende denize gidebilicem ya... diyorum ya üç haftadır bu hafta gidcem bu hafta gidicem.. hep bi aksilik çıkıyo daraldım iyicene...

bu arada kızla uygun nerden mayo alabilirim ya fikri olan varmı??? osmanbey beşiktaşa baktım ama güzel bişeyler bulamadım... şu göğüsleri kesip atsam kurtulucam. hiç bişey olmuyo yaa =(((((((((

canım bende aynı saatlerde yatıp kalkıyorum dediğin gibi hiç uyumamış gibiyim gözlerimi,n içi yanıyor yaa

aynen yaa ank.da çok sıcak çok sıkıcı pofff tatile gitmek istiyorum denize girip yanmak gezmek eğlenmek istiyorum çalışmaktanda sıcaktanda ankaradnda çokkkkk sıkıldım valla

bende bende tatile gitmek istiyorum ama bu yıl hayal heralde nişanlım gelecek h.sonu şöyle yakın bir yerlere günübirlik gidip gelmeyi düşünüyoruz inş

ya o bile süper olur keşke benmde öle gezebileceğim bi nişanlım olsaydı tüm türkiyeyi onunla gezmek isterdim...maşallah diyorummm opuyorumnanaktan

oy oyy oyyyy,cnmcımm kesıp atma onları onalr lazımm sanaaaa zemuszemus

sıkıcı birgün...
Ama mutluyum annem geliyor özledim, ablamın bebeği 5 haftalıkmış :))
9 ay nasıl geçecek yaa ben hemen doğsun istiyorum tabi hayırlısı...

sıkıcı birgün...
Ama mutluyum annem geliyor özledim, ablamın bebeği 5 haftalıkmış :))
9 ay nasıl geçecek yaa ben hemen doğsun istiyorum tabi hayırlısı...

5 haftamı ne kdr yenıymıs,hayırlı olsun bebişiniz...valla esra bır de bakmıssın 9 ay gelıp gecmıs ztn 1 ayı gecmıs bırde erken doguolr genelde 7 ay de sen ona :)

ayy cimcimeciim hadi gözün aydın canım zaman çok çabuk geçio merak etme 9 ay sonra minicik yiğebnini kucağına alıcaksın düşünsene ayy canım allah bağışlasın

Kızlar yaa içimde büyük bitr mutluluk var çok güzel bir duygu tek neden bebişimiz değil ama garip bir duygu...
Haykırmak istiyorum bu gün ne güzel bir gün diye :))))
Aynı zamanda Çinlilerin yaptıklarını yedikleri ceninleri face'de paylaşıyorum şşş konu yöneticileri bilmesinler :)))

Tşk. pırlantam seni gördükçe görüşemediğimz geliyor aklıma, kısım millet göğsüne slikon yaptırır sende doğal slikonlarından kurtulmak istiyon....

Bu arada karı merak eden kızçeler konuştunuzmu bilmiyorum ama ben dün konuştum iimiş bir tatil köyüne gitmiş züpper bi yer resimleri bile gördüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…