Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kızlar buluşma için öncelikle cimcimeye hernekadar göremesemde onu, daha sonra hepinize teşekkürler. çok güzeldi...

gunaydın kızlar bulusma gerceklesmıss ben katılamadım ne kadar cabaladıysakta yetiştiremedik olmadı
bıdahakı bulusmaya ınsallah katılırım aklım hep sızdeydı (
resımlere bakamıorum ben ya ısyerınde engellı bırınız profılınde album olustursa keske bı tek ordan bakabılıorum

günaydın kızlaar nasılsınız bugün...
Cumartesi süperdi hepinize teşekkür ederim, pırlanta seni çok isterdim görmek ama olmadı malesef
Yorucu ve misafir dolu bir pazar ve tekrar buradayım, bugün yoğun olucam o nedenle kk'yı şöle bir gezeyim dedim...
Ecrincim ben çok eğlendim seninde olmanı isterdim, ama planlarımız var bu sefer senide bekleriz :))

cimcimee diğer topikte gördüm... ben gülpembe diye sanamı msj atmışım =)) hatları karıştırdım demekki. direk sen almış oldun msjımı daha iyi olmuş :)))

corel bende zor uyandım valla bu sabah özellikle.

cımcıme ınan bahane dgl son ana kadar ck ugrastım ama ablam yetısemedı gec geldı yegenımıde bırakamadım
bızımkılerde uzuldu gılemedım dıe bıdahakıne gıdersın dedıler napalım kısmet bıdahakıne kesın gelıcem allahın ıznıyle :)

sızı goremedım ama prlantanın sesını duydum cok şırın guzel gelıodu sesin kız katılamıorum die içim bi kez dah cız ettıı

nsl engellı ya KK ya gırıosun resımlerımı goremıosun anlamadım valla...evde netin yokmu aksam evden bakarsın?

Günaydın kızlar :))
gunaydın ciciş,nbr nasıl gecti düğün?
günaydın
uyanamıyorum bi türlü
çok pis uykum var benim ya
fff sorma ya bende gec kaldm bugn. alarmı kapamısım bu sbh hıc bısı hatrlamıyorum

sızı goremedım ama prlantanın sesını duydum cok şırın guzel gelıodu sesin kız katılamıorum die içim bi kez dah cız ettıı

evet bende gelemeycegını duyunca cok sasrdm ve uzuldum cunku baya ısteklı goruodum senı.neyse bıdahakıne dıyelım opuyorumnanaktan

mermaid banka sistemsel olarak gorseller engellı.. sıteye gırebılıorum ama eklı resım varsa gorunmuyo engellı dıe yazı cıkıo onun yerıne.. ama profılde album yapılıo ya ona gırebılıorum bole tuhaf bısı...
evde netım yk cnm malesef...

Saat gecenim 3:30'u ben hala yatakta debeleniyorum, yorgunluktamıdır bilmem ama gece uyuyamaadım, sanırım yerimi yadırgadım teyzemin horlamalarına karşın kardeşimle oda değişimi yaptık... Sarhoş gibiyim ne konuştuğumu bile bilmiyorum...
Ecrincim yaa nasip değilmiş diyelim bir dahaki buluşmaya inşallah :))

mermaıd cnm cok tşk ederımmm baktım sımdıı gercekten elımde olmayan nedenlerden dolayı gelemedım ve suan cnm gne sıkıldı.. en kısa zamanda bıdaha yapalım lutfen bu kez bende katılıyım en kısa zamanda ama.. cımcıme mutlaka ıstıorum bak sen ıyı organızasyon yapıosun :)

yalnız hatunlarda guzelmıs hanı ozellıkle..
hepınız cok guzell hos cıkmıssınız.. ozellıkle anemon cok begendım kız senııı maşallahhh hepıcınıze......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…