Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kızlar ozaman sole yapalım (eger ayarlayıp gelırsem) sıze dedıgım cay bahcesı uygun
aa yada yk yk bıtane şehzade cafe var hanı sultan ahmet camıden bakında asagıda kalıo deım nargıle fln ıcılıo dıe ıste orda gozlemede flnda yapılıo orası olabılır bence ya severım hem ben orayı

kıslar nasılsınız ben iyiyim odamı topladım pcmi aldılar yarında yokum ama aksamları burdayım

Günaydın herkese fıstıklar =)) Buluşmaya kaç kişi geliyor benle birlikte 4 kişi mi?

oooh ohhh ne güzel kendını mutlu hıssetmen neden de arama ztn cnm ''Mutluluklarda Sebep Aranmaz''..........Daha da mutlu ol ve hepimiz olalım inşallah :Saruboceq:

Bu arada geç katıldım kaynasamadm demıssınde,bızde ole cok cok uzun zmndr tanısmıoruz ztn ama benım ılk göz agrım burda gülpembe ve oözlemdır sorada işte cımcıme........sende yenı olmana ragmen cok sıcaksn uzun zmndr tanısıo gıbıyıs ayrıca,,buraya hergun onalrca kişi gelıp gıdıo bırdaha ugramadan ama senı hergun burda goruosakk demekkı bısıler varr :sm_cool: sen bızım kardesımızsn ztn bır de pırlantamz..............
aklıma geldı bak pırlanta zıllııısı gelıosun dımı ctesı gunu 11de sultanahmette ayasofyanın onundee tmamm mııı?

Mermaidciğim sağol güzel düşüncelerin için. Bir aksilik olmazsa gelicem inşallah... Hem size anlatıcaklarım var kaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlar
pırlantacım ne anlatacksn merak ettım :P

gelenler :
ecrın
mermaid
cımcıme eses
kar
corel
gulpembe
pırlanta
anemon

dogrumudur unuttugum varsa kusura bakmasın

gunaydın kızlar nabıoruz yrn kesin grşüyoruz dımı ben galıba kesın gelıorum bı aksılık cıkmazsa

bende geliyorum... ama çok fazla duramayabilirim =((
malüm bizimkinin kankasının düğünü var... kuaföre gidicem,hazırlanıcam edicem...
aayyy çok heycanlı...

Back