Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

şeyle konuşuyodum şey işte...
Bi arkadaş beni biriyle tanıştırdı onu tanımaya çalışıyodum...:))
Allahııım hayırlısını nasip ettt...

oooh ohhh ne güzel kendını mutlu hıssetmen neden de arama ztn cnm ''Mutluluklarda Sebep Aranmaz''..........Daha da mutlu ol ve hepimiz olalım inşallah :Saruboceq:

Bu arada geç katıldım kaynasamadm demıssınde,bızde ole cok cok uzun zmndr tanısmıoruz ztn ama benım ılk göz agrım burda gülpembe ve oözlemdır sorada işte cımcıme........sende yenı olmana ragmen cok sıcaksn uzun zmndr tanısıo gıbıyıs ayrıca,,buraya hergun onalrca kişi gelıp gıdıo bırdaha ugramadan ama senı hergun burda goruosakk demekkı bısıler varr :sm_cool: sen bızım kardesımızsn ztn bır de pırlantamz..............
aklıma geldı bak pırlanta zıllııısı gelıosun dımı ctesı gunu 11de sultanahmette ayasofyanın onundee tmamm mııı?

şeyle konuşuyodum şey işte...
Bi arkadaş beni biriyle tanıştırdı onu tanımaya çalışıyodum...:))
Allahııım hayırlısını nasip ettt...

hadı hayırlısıııı kızz sevındım senın adına
senden de dınlıycez demekkkı canlı canlı bısıler :))

valla belli olmaz ben küçük bi hatadan soğuyuveririm daha görmedim bile yaa nette öle ayaküstü
pardon oturuyodu boyunu posunu göremedim :)) valla sormayada çekindim...
Bana bi iltifatlar ediyo hissetmişmiişşş...

açıkcası bole dusundugunu bılmek cok mutlu ettı...
ıcım ısındı benımde gercekten ayyyy ınsallah ayarlıycm c.tesı gelmeye calısıcammm ınsallahhh :Saruboceq:

sanırım atsız prensını bulmak uzeresınnn :sm_cool::sm_cool:
hadı hayırlısı cıdden sevındım darısıı basımaaa
ya kızlar bulusmaya ykmu bekar kuzenlerınız fln getırın tanısalımmm :roflol::roflol:
(kesinliklee şakaydıı ):roflol::roflol::roflol::roflol:

ay ben hiç anlatmazdım kimseye olur ve biterdi bunu niye anlatıyomki biterse boşuna olmuş olcek :)))

bence bosuna dgl bole dusunme ıcımız ıyı dıleklerde bulunucaz hatta yerı gelıcek dua edıcez hayırlıysa olsun dglse olmasın dıe ıyı ettın anlattın ŞenizŞeniz

cımcıme mekan bellı deılmı ya kızım ,acaba bız kahvaltı yapmasakmı bu ısı ....kahvaltı mekanı bulamıcz yoksa?kahvaltı deılde yımekmı yerız..?evden coook hafıf bı kahvaltyla cıkar ogle yemegı yerız he? cunku ben baktım hıc kahvaltı mekanı yok..kahvaltı mekanalrı hep ortaköy cıvarında gusel bıde uskudar taraflarında

TMM KIZLAR BENDE BANKACIYIM ZATEN YUZUMUDE GORCEKSINIZ ZATEN ARTIK HANIGINIZ GELIN OLARAK ISTERSE BENI YAPARIZ BISILERR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…