Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

anladım cnm vardıya sıstemı var anladıgım kadarıyla olsun dınlenırsın artık bı guzel

Hayatım boyunca hep memur düzeniyle çalışmak istemişimdir sabah 08:30 akşam 17 civarı bitiş, haftasonu resmi tatilleri olan bir iş...
Şuan öyle bir işim var fakat ben yine çalışmayı sevmiyorum biz insanoğlu her zaman daha iisini istiyoruz %100 asla memnun olmuyoruz, çok nankörüm çook...

sanırım benım ısımden bahsedıosun cok ıyı oluo ama dedıgın gıbı bır suru memnunıyetsızlıklerde arkasından gelmeye devam edıo..
mesela bızım burda klıma calısıo dıe kafayı yıyıyorum aksamları bas agrısından uyuyamıorum dısardan bakan bı ınsana bunu solesen ne guzel ıste der ama ole dgl ıste..

vs..vs..vs..
dedıgın gıbı ınsan oglunu memnun etmek cok zor cımcımee

ınsanoĞlu Öyledır tabıı Önce olmasını ısterr dua eder olu elde eder ıstedıĞınıı ama ne kıymet bılır ne deĞerr gÖzÜ heep yÜkseklerdedır bu bÖyledır yaa.

herhalde tek ısteyıpte nankorluk etmıycegım sey guzel bı ılıskı olurr :kedi:
bı bulım bıdaha bırakmıyımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy yk hıc odunlarla ugrasamam ozaman kesın bırakırım adam gıbı bırı cıksın ya sole elı ayagı dusgun yontulmus flnn ahh ahh cok sey ıstıorum bılıorummmmmm :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…