Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kıslar hepinize günaydın
mermaid bolu damıydın kız, cok yağmur yağdı bu hafta buraya hiç yaz gelmmeiş gibi şuan bile hırkayla otuyorum yine soğudu hava ... :kızgın:
benimde sözlüm geldi bol bo gezdik, nişan hazırlıkları tamamladık foto cuyla pastacıyla kuaförle anlaştım randevu aldım herşey hayırlısıyla güzel geçer inşallah :Saruboceq:

Günaydın kızlaar naber...
Accayip sinirlendim sabah sabah büyük ihtimal öğlene kadar gelemem...
Herkese ii haftalar, benim haftanın nasıl başladığı malum :(((

kararsız umarım hersey istediğin gibi olur :1hug:

kıs cimcime ne oldu kime kızdın

ya hiç iş yapasım yok bir sürü iş var...
Sabah geldiğimde masamı tanıyamadım berbattı...
Haftasonu gelip çalışmışlar üzerine meyve suyu dökmüş silmemişler yerler pislik içinde gerçekten çok sinirlendim...
Erkek olmaları heryeri pisletip temizlemeyecekleri anlamına geliyo galiba, bence temizlik insanın içinde olmalı erkek beyan ayrımı yapılmamalı...
Sinirle temizledim şimdi de beyefendi başka işler veriyo ama hemen yapmıcam beklesin bakalım...

günaydın kızlar herkese bol kazançlı hayırlı işler...vee aşk dolu bir hafta geçirmenizi diliyorummm :)

ya hiç iş yapasım yok bir sürü iş var...
Sabah geldiğimde masamı tanıyamadım berbattı...
Haftasonu gelip çalışmışlar üzerine meyve suyu dökmüş silmemişler yerler pislik içinde gerçekten çok sinirlendim...
Erkek olmaları heryeri pisletip temizlemeyecekleri anlamına geliyo galiba, bence temizlik insanın içinde olmalı erkek beyan ayrımı yapılmamalı...
Sinirle temizledim şimdi de beyefendi başka işler veriyo ama hemen yapmıcam beklesin bakalım...
[/QUO erkek oldukları için onların temızlık yapmayacağı anlamına gelmıyorkı malesef bazı erkekler ben erkeğim temızlık kadın işi diyor ve temizlık yapmam diyor aslında bunların böyle olması bız bayanlardan kaynaklanıyor çünkü evde annelerı oğlum sen erkeksın erkek adam temizlık yapmaz diye yetıştırıyorlar herkes boyle değil ama bşirçok anne bu şekılde yetıitiriyor ve erkek oldukları için çok pohpohlanıyorlar

gunaydın kıscelerrrr nasılsınızzz...mermaid kusum nbr :jeyyar: güzel bir gün diliyorum size Şeniz
saol cicim yaaa umuyorummmm

kıslar hepinize günaydın
mermaid bolu damıydın kız, cok yağmur yağdı bu hafta buraya hiç yaz gelmmeiş gibi şuan bile hırkayla otuyorum yine soğudu hava ... :kızgın:
benimde sözlüm geldi bol bo gezdik, nişan hazırlıkları tamamladık foto cuyla pastacıyla kuaförle anlaştım randevu aldım herşey hayırlısıyla güzel geçer inşallah :Saruboceq:
evet cnm ordaydım ama doluyu gormedm yakalanamdım ona yanı.....allah hayırlı etsın cnmm sımdıden darısı bıze

Ben geleceklerin bir listesini yapayım...
Kızlar tam yeri belirleyelim karda gelecek yer için bir önerisi var benim unuttuklarımı siz ekleyin olarmı şekerler...
önceliklen cimcime eses yani ben
mermaid
anemon
ecrin
gülpembe
corel
kar
beyza
hatırlayabildiklerim bu kadar söz sizde...

Ben geleceklerin bir listesini yapayım...
Kızlar tam yeri belirleyelim karda gelecek yer için bir önerisi var benim unuttuklarımı siz ekleyin olarmı şekerler...
önceliklen cimcime eses yani ben
mermaid
anemon
ecrin
gülpembe
corel
kar
beyza
hatırlayabildiklerim bu kadar söz sizde...
mekan bellı olsun dadlum doncem sana bı aksılık cıkmazsa gelırım kesın bılıyosun..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mekan derken,mekan sultanahmet orda bı değışıklık yapmayındaaaa..oturacgmz yerde bole rahat muhabet edebılecegımz acık ve cok ucube olmayan bı yer olsun mumkunse

he şöyle bee...
Şimdi napıyoruz kızlar...
Bu arada mermaid msn bi açılıp bi kapanıyo yaa sana yazdıklarım hep iptal oldu...
ya ınt sayfasını acınca kapanıodu sorun var snrm ne yazdyın bene???

mermaıd nbr cnm nabıosun bugun konusamadk pek

cımcıme bızı topladı kendı yookkk
ıyıyım cnm evet bugn gırmedm pek,,,,,nslsn ıımısn?

Back