Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

dün ankaradada fena şeklide yağmur yağdı ama yinede hava soğumadı yaffff çokkk sıcak uffffff lülülülülülü

cimcimecim evet çok mantıklı bende denemek isterim ist gelip gittikten snr kuranı kerim öğrenicem biliyorum ama çok yavaş hem ozman allaha daha yakın olurum ve hayatıma hayırlı insanların girmesi için dua ederim sizin içinde eğer kısmet olurda vazgeçmeden başlarsam

Bolu farkı biz bol bol karda yağmurda gördük

ama yine geçen senelere bakarakdan bu sene az kar yağdı burayada

işallah kızlar yaa hakkımızda hayırlısı neyse o olsun işallah hepimiz mutlu olucağız...

Evet gezdim Boluyu Düzceyide gezdim...
Düzcenin köylerinden gelin almıştık görünce şok oldum, evler dağların eteklerinde duruyodu hemde tek tük, nasıl yaşıyorlar tek başlarına diye düşündüm valla...
Bolu Düzce Karabük Zonguldak, Safranbolu buraları hep gezdim canım güzel yerler...

evet canım gerçekden güzel yerler Düzce de yerlisinden cok Karadenizli halk mevcut trabzonda filan göçne halk zaten karadeniz(batı da olsa) benimde cok hoşuma gider Düzce Alabalık yerleri şelaleleri

cımcıme cnm ben eklenen resımlerı goremıorum bılgı ıslm tarafndn engellı oluo yorum yapamycm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…