Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydın kızlar size güzel haftasonları diliyorum gününüz şen şakrak enerjik ve muhteşem geçsin..:bbo:

gunaydın bebeler, napıosunz yorumlara baklıorumda masallahhh yaaa kac sayfa gtmıssınz...yenı arkadslar da gelmıs hosgelmısler..bu arada yorumlarda boludanda bahsedılmıs ben o esnada BOLU'daydım,işten kaytardım valla.... kaydirigubbakcemile2 vet bı kaçamak yaptım dun aksm benmkıyle ıst a donduk....hava bır serındıkı ben usudum yaa,,ıkı gun once sıcktn fenalasıp dun usumek bı garıptı:) herneyse dun aksm 8 bucukta ıst a vardık ben kartal a arkadasn kınasına,oda kuzenının kınasına gttı..sora benı saat 10 da aradı meryem dıo horon calıoo kımse bılmıo saha boş sen burda olmalıydın yaa dıo :))) dedım kusura bakma az once oynadım terdn saclarım ıslandı :)))herneyse bugnde yogun olck nıkaha ordanda onalrın dugune gtcem...sora tekrar gorusurz bebısler..opuom sızı kocemen

cimcimecim mermaid ecrin gülpembe ben bugün yok yoğunum sitede fazla duramıcam hepimiz hemfikiriz demi saat 12 de sultanahmette buluşuyoruz da tam biyer sölemedik sultanahmetin nresinde onuda karalaştıralım ben daha giremem okuyup çıkarım yazın ok. mu

ya cımcıme gulpembenın haberı vardydı gıdecegmden son anda bellı oldu ole cıktım gıttım ıste,
sız calısıosun bgun heralde
anemon bencede h ıcı kararlastırırz herkes burda olunca yanı

gunaydın kıscelerrrr nasılsınızzz...mermaid kusum nbr :jeyyar: güzel bir gün diliyorum size Şeniz

gunaydın bebeler, napıosunz yorumlara baklıorumda masallahhh yaaa kac sayfa gtmıssınz...yenı arkadslar da gelmıs hosgelmısler..bu arada yorumlarda boludanda bahsedılmıs ben o esnada BOLU'daydım,işten kaytardım valla.... kaydirigubbakcemile2 vet bı kaçamak yaptım dun aksm benmkıyle ıst a donduk....hava bır serındıkı ben usudum yaa,,ıkı gun once sıcktn fenalasıp dun usumek bı garıptı:) herneyse dun aksm 8 bucukta ıst a vardık ben kartal a arkadasn kınasına,oda kuzenının kınasına gttı..sora benı saat 10 da aradı meryem dıo horon calıoo kımse bılmıo saha boş sen burda olmalıydın yaa dıo :))) dedım kusura bakma az once oynadım terdn saclarım ıslandı :)))herneyse bugnde yogun olck nıkaha ordanda onalrın dugune gtcem...sora tekrar gorusurz bebısler..opuom sızı kocemen

kıslar hepinize günaydın
mermaid bolu damıydın kız, cok yağmur yağdı bu hafta buraya hiç yaz gelmmeiş gibi şuan bile hırkayla otuyorum yine soğudu hava ... :kızgın:
benimde sözlüm geldi bol bo gezdik, nişan hazırlıkları tamamladık foto cuyla pastacıyla kuaförle anlaştım randevu aldım herşey hayırlısıyla güzel geçer inşallah :Saruboceq:

Günaydın kızlaar naber...
Accayip sinirlendim sabah sabah büyük ihtimal öğlene kadar gelemem...
Herkese ii haftalar, benim haftanın nasıl başladığı malum :(((

Back