Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ay bu çocuk beni deli etcek çıldırıcam yaa...
Durunda biraz içimi dökeyim görgüsüz ayının teki, kibarlıktan anlamaz kendini bi halt sanan ukala...
Beni kölesi sanıyor, artık suratına bile bakmıyorum o kadar sinir ediyo beni, patronum her zaman rica eder o emreder, bi teşekkürü bile çok görür...
Karşımda karnını ufalamasından nefret ediyorum, bana onu hatırlat bunu hatırlat demesinde ise uçan tekmeyle ağzının ortasına vurmak geliyo içimden...
AY çıldırttı beni resmen gerizekalı aptaall...
Oh be rahatladım biraz :))

cimcimecim kız yeni bir aşkmı doğuyor ne ilk aşklar nefretle başlarmış öyle olmasın:kedipuyorumnanaktan

ayyy Allah sabır versinnn
hiç sevmem bende...dün gittiğim görüşmedeki adamda öle ayıydı

Ayy Allah muhafaza ıyhh midem bulandı şimdi...:umursamaz:
Büyük konuşmak istemiyorum ama asla sevmem onu, nan patronun kel kardeşini alırım daha ii bee...
Şşş bu yazılar bi yere kaydedilmiyodur inşallah...
mafoldumben

cimcimecim tabi nasıl evlimi falan bilmiyorum ama direk öle yazdım aklıma bide ilk çocukluk aşkım aklıma geldi onsan nefret ediyordum bir baktım çok seviyormusum

yok yav evli değil..
Keşke olsaydı belki karısı adam ederdi onu ama emin olun dışarıdan bakan çok modern kişilk sahibi biri olduğunu düşünür...
Ama cibiliyetsizin teki, dışı seni içi beni yakar derlerya o türden bişey...

allah sabır versin o zaman cimcimecim hiç çekilmez ama sen dikkatli ol yinede heleki büyük konuşma sakın başına gelir.

Oy Allah korusun yaa içime kurt düştü şimdi...
Ama bide şu var insan severse gözü görmez ben bunu sevmediğim için her yaptığı gözüme batıyor...
Bir sevdiğim olsa bu kadar yadırgamam herhal...yani bilmiyorum belki yadırgamam...

Allah sabır versın kız ne bu bole recep ıvedık sanıo kendını :roflol::roflol:

evet ya kımsecıkler yokkk
servısımız erken getırıo bızı ya 8,20 de burda oluorum 9,00 ıs bası 9 a kadar oyalanıoruz halıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…