Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

bende baktım da gerenk yok

bigün degil lemm.. sincik anlatsanaa.. delikafadulden

ya henüz adı konmuş bişi yok bizimde ondan anlatmıyom canumm:asigim:

temmuzda gelcek ya yanıma o zamanki duruma göre bakalım.....ama tanışmamıza vesile olan ilkokul arkadaşımdır ....onun ünivteden arkadaşı o....msnde tanıştık...önce arkadaşça konuşuyoduk aylarca öle gitti...ben sevgilimden yeni ayrılmıştım hatta ona anlatıyodum herşeyi onunda sevgilisi vardı o arada....detayları sonra anlatıcamm:ecrin_bebek:

ben KOÇ burcuyum....alkisalkisalkis

özlem benimkide kova burcu gızz...bu kovalar az duyarsızmı oluyo

ayhhh "reklamlardan sonra" der gibi oldu bu.. kaydirigubbakcemile3
ii güsel haberlerini beklios osaman heyecanla.. kaydirigubbakcemile3

ben yay burcuyum akrepler nasıldır acep benmki akrepde

Kıs gülpembeee akrepmı senınkıııııııı benımkıdeeee..... cok zor bır burc akrep ,,cok etkılyecıdır akrep erkekelrı bır okdrda sert,sınırı vardır ama sınırnın altında ıyı kalplı bırı yatar sadece bunu gostermemeye özen gosterırse..nedensee sankı -tatlicadiarzu-

Bu arada bende BALIK ım

nişanlım yengeç. sadece finans konularında çok uyumlu bi çift olduğumuzu yazıyor yorumlar.:) ama bizim hayat felsefemiz de uyuyor birbirine:)

koç dedim ya bacım yukardalaelaelaelaelae

aslında benmkisi 23 ekim artık terazmi akrepmi bilemedim ama akrep gibi...gerçekten sert bi yapısı var bazen bakısları korkutuyor beni delikafadulden

kıslar sevgilileriniz askerliğini yaptımı malum kısa dönem kalkıyor cok şükür ben yırtttım iikide gitmiş diyorum şimcik

benimkii oglak burcuu acep onlar nasil oluyooo

ben kova askim oglak.. :asigim:
pek anlamam burclardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…