Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

yok efendimmmm her firmaya gitmeyemişim önüne gelene basvuru etme falan filan dedi 3 temmuzda son of ya sinirlerimi zıplattı sonucta cıkartıldım ve iş görüşmesine gitmedende iş bulamam lmaz:

kızlar yırtık olun valla ızın alırken de gayet normalmıs gıbı davranıp ole hıssettırın patronlarınıza cunku bu sızın hakkınızz.........ecrın cım banka şubesını kastetmedım cnm ist da mı dıye sordum.çuunku bazen profıl bılgılerı oldugu gıbı yazmıolar,bende bı ara bankalara cok basvuruodm ılk mezun oldugm yıllarda da ...ama ıyıkı olmamışşş...yapamazdım ben,,ama umuyrum sen sevıosundr ısını

şimdi gözlerine su yuzden batıyorum zannedersem ay sonuna kadar calısıp maas alıcam ya ee devamlıda izin alıon o muhabete götürüyo işi....kıslar ben birazda cıkarım görüşmek üzere

mermaıd anlamamısım cnm ksura bakma ıstanbuldayım ben genel mudurlukte,
ısımı cok sevıorum ne bılım klasık topuklu yıyınmek fln tam benlık bıdaha dunyaya gelıcek olsam (kı bu ımkansız :) gene bankacı olmak ısterdım :))

Gülpembe cnm ınsallah tez zamanda ıstedıgın gıbı ıcıne sınen bı ısın olur uzme kendını

ecrincim bizim yakınlarda finansbank genel müdürlükleri var, klasik giyinen çok nadir ilginç geldi bana...
Çok spor olmasada kotla gelen çok görüyorum yasak değilmi...
Benim kuzenlerimde bankada çalışıyor ama kesinlikle spor yasak...

eger genel mduurlukse call center (çağrı merkezı )elemanları gıyınıo olabılır ama kaldıkı bızım cagrı merkezındekıler bıle klasık gelıo (gece vardıyasındakıler harıc ) bı tek fınansta tanıdık yada akrabam yk o yuzden bılmıorum ama onun dısındakı bankalarda cok ıyı bılıorum klasık zorunlu

merhaba bayanlar ben geldım nasılsınız bakıım?akasyacım mrb!!
cımcıme ve pembe iş görüşmesine gidecktiniz ikinizde,nasıl geçti?

bende geldim kıslarrrr benm olumlu gibi ama ne biliyim pek umutlanmak istemiyom cimcime umarım olur kusum

gunaydın bebişlerrrrr naslısnz bakım,kızlar hayılısı olsun dıyelım iş görüşmelerı ıcın....dun acayıp sıcaktı fenalık gecırıodum(dıyetın etkısınden oldu snrm) ıns bugn öle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…