E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
gelelim neye karar verdim.eşimi geç yollamak istiyorum.kadın geldiği zaman onun evde olduğunu konuyu bildiğini anlamasını isitorum.ne dersiniz?
Aklima ne geldi.
Imkanimiz olsada hepimiz:
Sensible, -badem-+, agustos_bocegi, AnnemBirMelek, banu07, BiRiCiGiM, burcinnn, cigdem83, DALOLIM, devilx, iipekk, kelebebek, kulitta, lolipop85, nnurayy, sblue, senza, yeshil, _SeReNa_
sabah kadinin kapisina dikilsek:)))))
birden görünce daha adımını atamaz zaten:roflol::roflol: evde pinekleyip dursun zilli:roflol:Aklima ne geldi.
Sensible, -badem-+, agustos_bocegi, AnnemBirMelek, banu07, BiRiCiGiM, burcinnn, cigdem83, DALOLIM, devilx, iipekk, kelebebek, kulitta, lolipop85, nnurayy, sblue, senza, yeshil, _SeReNa_
kadına demek istedğim aynen şu, eşimin o gün utandığı için hayır diyemediğini, zaten alışverişe gittiği zamanda utancından giymeyeceği şeyler satın aldığını(gerçektende aynen öyle yapar) ama bu servis işinden hoşlanmadığını ve senin kendi başının çaresine bakman gerektiğiini. ayrıca evli bir erkekle bekar bir kadının karı koca gibi sürekli beraber işe gidip gelmelerinin en başta benim sonrada çevre tarafından hoş karşılanmadığını.ben eşime güvendiğim için ses etmedim ama eşim bu durumdan son derece rahatsızlık duyduğu için kendisinin bana teklif ettiğini. ne dersiniz canlarım?
beraber alışverişe mi gitmişler?:1shok:
canım sert olmuş sanki:)) fazla uzatma lafı bence sadece kusura bakmayın artık sizi eşim bırakamayacak zaten baştan beri doğru bi fikir değildi bu eşimde pek memnun değildi ama bişey diyemedi bana rica etti o yüzden kusura bakmayın size ii günler de kapat kapıyı
:roflol::roflol::roflol:allah seni kız güldürdün benii eşinin huyundan söz etmiş cancazım alışverişte bile utanırda istemediği şeyleri alır diyorberaber alışverişe mi gitmişler?:1shok:
birden görünce daha adımını atamaz zaten:roflol::roflol: evde pinekleyip dursun zilli:roflol:
Aklima ne geldi.
konumuz sonuca bağlanmıştır . hayırlı olsun bende gönül rahatlığıyla sayfayı kapatabilirim ama yarın gelişmeleri takip edeceğim elbette kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?