Tamam kuzum ama ise guce dusupte birakma duani sakin gel tamammi?Kuzum bazı sebeplerdn dolayı daha başlayamadım. Beni yeni listeye ekleme istersen ben öncelikle şu dualarımı okuyup bitireyim sonra yine aranıza katılırım böyle mahçup oluyorum.
başında ve sonunda isimlerinizle niyetlenerek okudum arkadaşlar .. hepimize musmutlu yuvalar nasip olsun inşallah :):)
Bende okudum Canlar Rabbim kabul etsin inşallah
Ben de okudum Yasin ile Ashabi Bedir hadi insallah Cumalar hurmeti icin hayirlisiyla
Kızlar ben de. Okudum Ashabı kebiri.11 ihlas Ve Fatiha ile okudum..Bu arada adım Esra..İnşallah Hayırlısıyla tez zamanda Rabbim bize de hayırlı bir eş nasip eder..
Arkdaslar bn de ashabı bedir ı okudum elhamdulillah. Rabbim hepimizin kini kabul etsin
Okudum Allahım kabul etsin sesimizi duamızı duysun hepimize hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin inşallah.
okudum canlar Rabbim kabul etsin inşallah
Okudum Allah gönlümüzün muradını versin.
Okudum kizlar Allah hayirli yuva kurmamizi nasip etsin
Canım benim adımı da ekler misin Esra diye.Çok teşekkür ediyorum.Herkese hayırlı geceler
Okudum. Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah. Seneye burda sukurlerimiz icin grup kuralim :)
Kuzum bazı sebeplerdn dolayı daha başlayamadım. Beni yeni listeye ekleme istersen ben öncelikle şu dualarımı okuyup bitireyim sonra yine aranıza katılırım böyle mahçup oluyorum.
Hepinizin agziniza yureginize saglik rabbim avuclarimizi bos cevirmesin guzel haberlerle sevinelim insallahokudum canım rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize
Hanimlar 2arkadas kaldi onlardanda haber alinca en gec yarin aksam yeni listeyi yaparim siradaki duamiz cuma suresi ama onu CUma okumak daha guzel diye biliyorum herkes olmasada bir kacimiz cumaya denk getiririz belki diyorumki listeden 4gun sureli bir dua secelim persembe aksamda cuma suresi icin liste yaparizDUA LİSTESİ
1.Taha suresi (okuduk)
2.313 Fatiha (okuduk)
3.Fetih suresi(okuduk)
4.Ashabi Bedir(okuduk)
5.Cuma suresi
6.Furkan suresi
6.cevseni Kebir
7.A.kursi/Fatiha/Felak/Nas/ihlas/kafirun (nazar icin)
8.Haşr suresi ilk 7 Hadid suresi son4
9.Hacet namazi usulleri
10.1000 Ya latif 100 salavati fatih
11.313 A.kursi
12 Yasin suresi
13.786 besmele 133 salavat Geylani hz besmele duasi
14. Salavati mecule (belli bir sure hergun sabah aksam 51 er adet)
Tamam kuzum ama ise guce dusupte birakma duani sakin gel tamammi?
Biliosun bazilarimizinki az gec oluyor ama hamdolsun ara ara guzel haberler aliyoruz
Her şeyimi düzene koyayım geleceğim. Daha bana koca bulmadan ayrılmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?