- 16 Şubat 2025
- 44
- -21
- 1
- 23
- Konu Sahibi kafamdakisesnedensusmaz
-
Ben evli değilim zaten evlenmek de istemiyorum ama maalesef toplumun çoğu böyle siz sanslısınızBen kocama ev işleri yaptırıyorum her şeyi beraber hallediyoruz. Sizin yerinizde olsam hayatta ev işi yapmam köle miyim ben hem dışarıda hem evde çalışıcam herif yan gelip yatacak.
Maalesef kör cahil bi ti yerdeyim hem kadınlae disarda hem evde calısıyor bu yüzden evlenmek istemiyorumEe yapmasinlar yani evlilik bunlari yapmayi getirmiyor ki. Sirf bi koca bulup dogurmaliyim diye her şeye tamam diyene kim ne yapsin bunun evlilikle ilgisi ne?
Kadinlarin basina gelenler kendi kocaciliklarindan geliyor.
Hadi eskiden zorla ya da fikri sorulmadan tanimadan etmeden evlendiriliyormus insanlar ama yil 2025 herkes bile isteye evleniyor. Boşanmakta serbest yine herkes bile isteye boşamiyor.
Maalesef kör cahil bi ti yerdeyim hem kadınlae disarda hem evde calısıyor bu yüzden evlenmek istemiyorum
Hayır akrabalar çevrem böyle kendileri okumamışlar işleri yok lakin hem bize koca eline bakma diyorlar hemde kiz kismi iş bilir kalk oturma yemek yap eksik yapınca kimse seni almaz diyorlarYerinizi degistirin. Disarda calisan kadin nasil kör cahil olur güclü olmasi lazimdi kocalari onlardan korkuyor olmalidi evde oturanlar sadece cahil olabilir.
Bunca adaletsizliğe ve zorluğa rağmen kadınlar niye hâlâ evlenmeye devam ediyor ben de anlayamıyorum valla.ben sevgilimle birkaç gün kalmıştım onda bile delirecek gibi oldum.hirçbir işe ellerini sürmüyorlar.klozete peçete falan atıyorlar.bir duşa giriyorlar koca banyoyu ıslatıyorlar.söyleye söyleye yaptırıyorsun bu sefer de için içini yiyor.adam tencereye yemek koymuş umrunda değil.ha yandı ha yanacak.müdahale etmeyeyim diyorsun dayanamıyorsun.Kadın dışarıda çalışıyor sonra evine bakıyor çamaşır bulaşık ütü sonra çocuğuna da bakıyor bir de gaddar kaynanaya düşmüşse ona da bakıyor bu sırada koca sadece disarda çalışmış oluyor ve cocuguna 2 dk bakması bile yardım olarak algılanıyor çok saçma değil mi?
İşte kocayı seçerken dikkatli olmak lazım mesela benim eşim ilk evlendiğimizde ev işlerini pek bilmiyordu ama beni mutlu eden, şefkatli bir adamdı. Evlenmeden önce karşıma aldım bak dedim ikimiz de çalışan insanlarız, eve gelince her şeyi beraber yapacağız yemek, çamaşır, bulaşık vesaire hepsi ortaklaşa olacak haberin olsun dedim. Tamam dedi sen öğretirsin ben uygularım atla deve değil ya. İlk başta biraz zorlandı falan ama şimdi alıştı her şeyi yapıyor. Yapmasaydı ciddiyim bu iş boşanmaya giderdi. Çalışan kadın kendini ezdirmeyecek baştan kurallarını koyacak. Kimsenin annesi değiliz eşiyiz. Kadın bu konuda tavrını ortaya koyarsa kocasını da iş yapmaya alıştırır.Ben evli değilim zaten evlenmek de istemiyorum ama maalesef toplumun çoğu böyle siz sanslısınız
Sevgili yeni üye, her evlilik böyle değil. Ben şuvan kanepede yayılıyorum eşim balkonları yıkıyor. Kurutma bitince de ütü yapacakKadın dışarıda çalışıyor sonra evine bakıyor çamaşır bulaşık ütü sonra çocuğuna da bakıyor bir de gaddar kaynanaya düşmüşse ona da bakıyor bu sırada koca sadece disarda çalışmış oluyor ve cocuguna 2 dk bakması bile yardım olarak algılanıyor çok saçma değil mi?
Ben evli değilim zaten evlenmek de istemiyorum ama maalesef toplumun çoğu böyle siz sanslısınız
Evet haklısınız Allah mutluluğunuzu daim etsinİşte kocayı seçerken dikkatli olmak lazım mesela benim eşim ilk evlendiğimizde ev işlerini pek bilmiyordu ama beni mutlu eden, şefkatli bir adamdı. Evlenmeden önce karşıma aldım bak dedim ikimiz de çalışan insanlarız, eve gelince her şeyi beraber yapacağız yemek, çamaşır, bulaşık vesaire hepsi ortaklaşa olacak haberin olsun dedim. Tamam dedi sen öğretirsin ben uygularım atla deve değil ya. İlk başta biraz zorlandı falan ama şimdi alıştı her şeyi yapıyor. Yapmasaydı ciddiyim bu iş boşanmaya giderdi. Çalışan kadın kendini ezdirmeyecek baştan kurallarını koyacak. Kimsenin annesi değiliz eşiyiz. Kadın bu konuda tavrını ortaya koyarsa kocasını da iş yapmaya alıştırır.
ben çok geleceği düşünmekten harap olmuşumBen de evlisiniz zannettim. Ne evlisiniz en evlenmeyi düşünüyorsunuz. Ne diye evlilik konusunda dertlendiniz ki? Birkaç yıl evvel forumda biri anket yapmıştı evliliğinizden memnun musunuz diye memnun olanların oranı %85 çıkmıştı. O yüzden başkaları için endişlenmeyin boşverin
Bi erkeğin kadın sitesinde işi neSevgili yeni üye, her evlilik böyle değil. Ben şuvan kanepede yayılıyorum eşim balkonları yıkıyor. Kurutma bitince de ütü yapacak
Konu da dert değil ayrıca.
Evlenmeyi düşünmediğinizi söylemişsiniz. Neyin geleceği bu onu anlamadım.Evet haklısınız Allah mutluluğunuzu daim etsin
ben çok geleceği düşünmekten harap olmuşum
Çevreniz sorunluymuş. Benim 75 yaşındaki ilkokul mezunu annem bile böyle düşünmüyor. Kimse almaz nedir? Biz mal mıyız alınıp satılalım?Hayır akrabalar çevrem böyle kendileri okumamışlar işleri yok lakin hem bize koca eline bakma diyorlar hemde kiz kismi iş bilir kalk oturma yemek yap eksik yapınca kimse seni almaz diyorlar
Sevgilim var ciddiyiz ama ben kararsızım yaniEvlenmeyi düşünmediğinizi söylemişsiniz. Neyin geleceği bu onu anlamadım.
Çevreniz sorunluymuş. Benim 75 yaşındaki ilkokul mezunu annem bile böyle düşünmüyor. Kimse almaz nedir? Biz mal mıyız alınıp satılalım?
Öfff… Erkek görüşü de lazım diye beni aldılar işte numune olarak.Bi erkeğin kadın sitesinde işi ne
Hayır akrabalar çevrem böyle kendileri okumamışlar işleri yok lakin hem bize koca eline bakma diyorlar hemde kiz kismi iş bilir kalk oturma yemek yap eksik yapınca kimse seni almaz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?