bekar bir kadın

Canım aşk sevgiyle olmaz tabi.Hangi kadın sevdiği adamın her gece başka bir kadınla yatmasını kabullenebilir ki?bu ancak ortak çıkarlar doğrultusunda oluyor genelde.ADam rahat rahat istediğini yapıyor karşılığında kadında kendi rahatı doğrultusunda yaşıyor.evli erkekler daha serbest davrandığı için kadına çok fazla karışamadıkları için onlarda keyiflerince hareket ediyorlar hem de kendilerine baktırıyorlar.al gülüm ver gülüm yani.

walla bende bekarım ve kınıyorum yazık neden olcak kocan bır dedıgını ıkı etmedıgı ıcın o bayanla beraber tabıkıde bence kocana dişlerını göster:eek:klava:

bır sebep aranması gerekmıyor artık moda olmuş dıyesım gelıyor yapmayanı ayıplar hale gelecegız geldıkte dıyebılırız bız kadınları ezen kadınlar tv cıkar oldular cunku.tek taraflı suc yok bır kışı hoşlanmışsa dıger kışıde meyıllenmelımı yanı.her ıkısıde n...dur bence

:uhm: bence bunun çeşitli sebepleri olabilir mesela kadın zor durumdadır bekarların ilgilenmeyeceği durumdadır diyelim daha iyi anlaşılır.. Evli erkek de bundan yararlanır.. Ben sadece kadının suçlu olduğuna asla inanmam.. Erkek eşine çocuklarına bağlı olursa isterse Angelina Jolie gelsin onun aklını çelemez..

ya ne zaman böle bir konu okusam sinirlerim yer değiştiriyor

(Adam bekar olsa dönüp bakmaz bile
ama bir yuvayı yıkmak onlara haz veriyor. Kendisinin daha çok rağbet
gördüğü, daha çok beğenilip arzu edildiği düşüncesi onu mutlu ediyor.AVİKAP)demiş arkadaşım bende ek olarak diyorumki aslında rağbet sandığı konum direk kullanılmak ve kullanmak eğer erkek eşini boşamaşsa hep ikinci planda ve lakaplı bir zavalla olacaktır ...

(evli erkekler hergün kuru fasülyemi yenir mantığındaysa eğer dışarıda bekar yada evli bir bayan bulur kendine gizlice ilşkisini sürdürür..evliliğinde heyecan bulamadığından birde bu iş gizli olduğu için hem heyecan verir hemde ona çok tatlı gelir...CONAL222)demiş diğer arkadaşım haklısın conal çok yaygın bir söz bu birde biz beylere diyelimki siz kurufasulyeden sıkıldınızda biz kadınlara hergün self serviste yemek mi sunuluyor elindeki nimete şükür etmeyi bilmeyen nankördür ...

yinede her ne olursa olsun kabahatin en büyüğü bekar dan çok evli olandadır
kadın olsun erkek olsun evli olup aldatanların ALLAH belalarını versin bu işi parayla yapanların vesikası var asıl vesikayı parasız yapanlara vermek lazım,ahlaksızlığın adını aşk,sevgi gibi kelimelerle çirkinleştirmesinler eğer varsa böyle yüce duyguları bekarlar bekarla evliler eşleriyle daha da yüceltsin duygularını... saçmalamaya başladığımın farkındaydım ama inanın ellerim titriyor şu an bu acıyı yaşayan en yakınımın gözyaşlarına şahit oldum ben.yaşatanlarada yazıklar olsun diyorum nerde varsa hepsine ...

arkadaşlar ben yakın zamanda yaşadım böle birşey aile dostumuz olan bir gen:eek:klava:ç kızın iki çocuklu evli bir erkekle ibr ilişkisi olduğunu öğrenince o kadar sinirledimki kızı iice haşladıktan sonra sinirimi alamayıp birde adamı aradım telefondaki ses o kadar pişkindiki sinirlerimi iice zıplattı adam ben karımı çok seviyorum o sadece ölesine bişeydi diyor yahuuuuu; karını o kadar çok seviyosun madem ne işin var başkalarıyla yani anlıyacağınız erkeklerde az değil

başka bir kadın tarafından seçilmiş olan erkek daha çekici geliyor galiba bazılarına..
bi de yeni bişey çıkmış.. şöyle ki evli erkek belirli bir maddi olgunluğa erişmiş insan oluyor.. kadınlar buna geliyormuş.. yani iyi yerlere gidiyorlar.. arabayla geziyorlar.. vs.. bekar kadın akranı erkekten bunları bulamıyormuş..
ama tabii sadece kadına suç atmak mantıklı değil.. bi de ihanet eden erkek var ortada!

sanırım bekar kızlar bu zamanda bırden her istege kavuşmak ıstıyorlar herhalde ve olgun yaştakı admalarda genç kızların bır dedıklerını ıkı etmedıklerı ıcın rahat gelıyor alışıyorlar malesef kımsede saygı ahlak tebırye kalmadı allah böyle dard kalan kadınlara yardım etsın inş...

X