ya ne zaman böle bir konu okusam sinirlerim yer değiştiriyor
(Adam bekar olsa dönüp bakmaz bile
ama bir yuvayı yıkmak onlara haz veriyor. Kendisinin daha çok rağbet
gördüğü, daha çok beğenilip arzu edildiği düşüncesi onu mutlu ediyor.AVİKAP)demiş arkadaşım bende ek olarak diyorumki aslında rağbet sandığı konum direk kullanılmak ve kullanmak eğer erkek eşini boşamaşsa hep ikinci planda ve lakaplı bir zavalla olacaktır ...
(evli erkekler hergün kuru fasülyemi yenir mantığındaysa eğer dışarıda bekar yada evli bir bayan bulur kendine gizlice ilşkisini sürdürür..evliliğinde heyecan bulamadığından birde bu iş gizli olduğu için hem heyecan verir hemde ona çok tatlı gelir...CONAL222)demiş diğer arkadaşım haklısın conal çok yaygın bir söz bu birde biz beylere diyelimki siz kurufasulyeden sıkıldınızda biz kadınlara hergün self serviste yemek mi sunuluyor elindeki nimete şükür etmeyi bilmeyen nankördür ...
yinede her ne olursa olsun kabahatin en büyüğü bekar dan çok evli olandadır
kadın olsun erkek olsun evli olup aldatanların ALLAH belalarını versin bu işi parayla yapanların vesikası var asıl vesikayı parasız yapanlara vermek lazım,ahlaksızlığın adını aşk,sevgi gibi kelimelerle çirkinleştirmesinler eğer varsa böyle yüce duyguları bekarlar bekarla evliler eşleriyle daha da yüceltsin duygularını... saçmalamaya başladığımın farkındaydım ama inanın ellerim titriyor şu an bu acıyı yaşayan en yakınımın gözyaşlarına şahit oldum ben.yaşatanlarada yazıklar olsun diyorum nerde varsa hepsine ...