bekar bir kadın

KALB!M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2007
204
0
bekar bir kadın nedne evli bir adamla ilşki yaşarki bir birliktelik yaşarki amacı nedir bu ilşkide beklentisi nedir evli barklı çocuklu coçuklu olduğunu bile bile neden bunu devam ettirir.bunun nedeni nedir sizce ?
not:bunun nedeni aşk veya sevgi demeyin böyle aşk sevgi olmaz çok kızgınım çokkkkk:kızgın:

yasak olduğu için tatlı gelmiştir,evilik müessesesine saygı duymayan kadına

insanlar o kadar midesizki.kim olursa olsun farketmiyo artık.arkadaşının sevgilisiyle çıkan ve aynı ortamda gayet rahat bir araya gelen insanlarda çok.:kızgın:

evet :kızgın: nasıl o insnaın eşini çocuklarını düşünmez ve insnaın gözünü içine baak baka bilindiği halde yalan söyler anlayamıyorum anladığım tek nokta sanırım dünyanın sonu yaklaşıyor :KK43:

Bir gazetede okumuştum. Yapılan bir araştırmaya göre kadınlar alyansı olan erkekleri daha çok istiyorlarmış. Nedenini bilemiycem. Ama ne olursa olsun tek suç kadının değil, eşine rağmen bu ilişkiye atılan adamı daha da çok kınıyorum.:enbuyukkk:

adamdada suç var ama sadece kadında değil senin evin var kurulu düzenin var ne diye bozarsın yada bunu yapcaktın nende elendin:KK43:

evet mulan haklısın ve hiçmi düşünmüyolar bunu yaptın tamam ayrıldın başka biriyle evlendin nasıl bir vicdanla o yastığa başını koyacaksın. nasıl beni allah görüyo beni herkes biliyo diyelirsinki :kızgın:allahı bari sokma bu işin içine ya insaf ya:KK43:

Maalesef biz kadınlar sevmeyi sevilmeyi ilgiyi severiz...
O erkek karısında bulamadığını bulduğunu söylemiştir o kadına,mutsuzum demiştir herşey bİtti demiştir..
Çeşitli yalanlarla inandırmıştır kadını...Ve sonunda birliktelerdir..
Yada güç savaşıdır kadınınki...Ammaaannn karısı tutsun elinde canım der,istediğini versin adama ki adam mutluluğu dışarda aramasın...
Allahım hepimizi kanı bozuk bu tarz insanlardan korusun..Hepimizi,yuvamızı..

aminnnnnnnnnnnn ama bunu gören benim ve bunu bilmek bile beni kahrediyoooooooo:KK43:

bazn düşünüyorum acaba söylesemmi akrısına diye hani kendimi tanıtmadan ama sonra diyorum şimdi kadınıda üzücem of allahım benim vicdanım el vermiyo o yavrulara yapılan bu muamelyi o kadına yapılan muameleyi bunlar nasıl olurda kaldırıyolar allahımm :KK43:

evet mulan haklısın ve hiçmi düşünmüyolar bunu yaptın tamam ayrıldın başka biriyle evlendin nasıl bir vicdanla o yastığa başını koyacaksın. nasıl beni allah görüyo beni herkes biliyo diyelirsinki :kızgın:allahı bari sokma bu işin içine ya insaf ya:KK43:

Ya aslında sorun hakikate toplumsal bir sorun. Düşünki oturduğun apartmanda bir kadın eşini aldatıyor ve evli... O kadını topa tutarlar.Tutsunlarda zaten ama o kadını direk ailelerinden, hanelerinden, toplantılarından uzaklaştırırlar. Ama bir erkek aldattığında sadece arada dedikodusu yapılır. Onun dışında o adama caydırıcı veya ceza anlamında toplum tarafından verilen en ufak bir tepki olmaz. Çok ilginç milletiz biz.

Bu arada bu konuda senin canınımı yaktılar ?

mulancım benim değil bi yakınım bu durumda yani o bekar kadın benim arkadaşım oluyo :kızgın: ve bu kız zamanında benim ilşkime laf sokmaya çalışan biri ve kendini dünyanın en temiz kızıymış gibi göstermesi beni çileden çıkaran boşanmış kadınlara ve yolda elele gezen kızlara mana buluarak bunları yapması beni delirtiyo:eek:klava:

böyle bir ilşkide aşk yoktur evli bir insan başkasına aşık olmaz madem olcak boşansın kadına azap çektirmesin :kızgın:

Kalbim okey. Şimdi gördüm sen böyle bi olaya tanık oldun sanırım. Ama ben karışma derim. Ya da nebilim kadını telefonla ara kimliğini belli etmeden bilgi ver. Hani olur ya filmlerde izleriz kadın sokakta dayak yer, birisi karışınca sanane kocam o döver de vururda derki bu bizzat abimin başına geldi. Kadın abimi paralıyodu nerdeyse eşine vurduğu için.

Yaw bu örneği verince bir kere daha anladım ki hakikaten ilginç bir milletiz:uhm:

bırak boşver diyorum sen kendi hayatına bak seni ilgilendirmez ama inanırmısısnız rüyalarıma giriyo o kişin karısı ya o derece rahatsız oluyorum keşke hi. öğrenmeseydim diyorum :KK43:

Bu da kişiye duruma göre değişiyor.
Sadece maddi çıkar sağlama amacıyla evli erkeklerle beraber olan o kadar çok kadın var ki şaşarsınız..Kolay para bunlara tatlı geliyor.
Kimisi cidden gününü gün etmek amaçlı beraber olur evliymiş değilmiş umursamaz ilişkisini ciddiye almaz..
Kimisinin de adamın ya kendisinde ya malında gözü olur.Karısını bırakıp beni alsın der...
Kimisi de gerçekten aşık olduğunu iddia eder..
Hepsini kınıyorum:kızgın:

%100 katılıyorum. Bunlara ek olarak bazı hemcinslerimiz varki onların
kadın olmalarından bile utanıyorum. Adam bekar olsa dönüp bakmaz bile
ama bir yuvayı yıkmak onlara haz veriyor. Kendisinin daha çok rağbet
gördüğü, daha çok beğenilip arzu edildiği düşüncesi onu mutlu ediyor.
Aynı iş ortamında çalıştığım bir bayan vardı eskiden. Özellikle evli erkeklerle
birlikte olur, eşlerinin öğrenmeini sağlar, yuvayı mahveder ve sonra da o adamı
bırakıp yeni evli aşklarına yelken açardı. İğrençççç Kötü Kazen

evet mualncım haklıısn yarın öbrü gün onlar iyi olur ben kötü kadın olurum :KK43: en iyisi karışmamak galiba böylede yüzüne bakasım yok o kızın

evet haklısınız ben bu duruma karışmıcam uzun zamandna beri biliyodum burayada yazıcam yazıcam hep yazamıyodum artıkd edim yazıcam rahatlıcam içimi kemiriyordu çünkü

Bu kadar da kötü olabildiklerine sırf zevk için yuva yıktıklarına inanamıyorum:1shok::1shok:
Allah ıslah etsin bunlarıKötü Kazen

İnan canım inan. Maalesef doğru. Hatta son duyduğuma göre
yeni birini bulmuş, adam buna bir ev tutmuş, şimdilik metres hayatı
yaşıyor. Bakalım sonra nolucak. Ve evet Allah bunları ıslah etsin Kötü Kazen

evli erkekler hergün kuru fasülyemi yenir mantığındaysa eğer dışarıda bekar yada evli bir bayan bulur kendine gizlice ilşkisini sürdürür..evliliğinde heyecan bulamadığından birde bu iş gizli olduğu için hem heyecan verir hemde ona çok tatlı gelir... Kesinlikle hatalı...Ama bekar bir bayan neden evli erkekle beraber olur..olgundur..kariyeri vardır..yada cebi dolgundur..yada babasının veremediği şefkati onda bulur..ve bu bayanın psikolojisi kesin bozuktur..ayrıca mutlaka duygularında bir açlık vardır...bu kişi ise BAŞTAN SONA HATALI...ayrıca her iki taraf içinde ödenemeyecek bir vebal vardır..

X